Kellemes zene található a korongon. Szeretem az ilyen hörgicsélős, plusz néni éneklős anyagokat. :)
Az egyik legjobb magyar black metal produkció amit eddig hallottam. Persze van még hová fejlődni, de biztos vagyok benne, hogy a következő albumon ennek tanúi is leszünk majd. ;)
Technikás meg minden, de mégsem az én stílusom.
Gratula NorthWar, csak így tovább a "lenini" úton! :D
Lásd Kimaera.
"A csaj nem tud énekelni." De legalább a zene sem jó.
Az énekest a diliházból szalajtották és az egész túl kaotikus nekem. Azonban vannak pillanatok amikor az ilyen őrjöngés is bejövős lehet.
Drakula turbánnal a fején tevegel a templom felé, és annyira nem is fest mókásan. Az irritáló és bántóan diszharmónikus részek nem tudom eldönteni, hogy valamiféle arab specialitásnak vagy zenekari hiányosságnak tudhatóak be.
Turul- ide, főnixmadár oda, a monotonitás csakis hipnotikus hatás elérése érdekében engedhető meg. Ez a lemez viszont kellemetlenül unalmas.
Az öreg komlóbarát mintha többet sürögne mostanság a felhőkarcolókban, mint a farmon. Mással nem magyarázható ez az íztelenség. Sörtüzet rá!
Buzi majd' minden, ami a banda nem szónikus képét illeti, ez kétségtelen. De könnyen ráakadhat mindenki a matekfüzet lapjain található halvány, felkavaró, a hétköznapiság fejét tőből kicsavaró ábrákba, amik egy mammutfenyő súlyával préselik ki a lelket abból, aki középszerűséget kiált.
Egy Szánkhja-csavartot kérnék szépen köpetkoronával a tetején! Utána tálalná a frissen kimetszett szívecskéjét is a drága hölgy? Jut eszembe, az egyik legígéretesebb anyag jövőre a Kenney-féle Professor Fate debüt lesz.
Elég amatőr az összkép, de azért igyekeznek.
Végül is nem rossz, de nincs benne semmi különleges vagy érdekes.
Igazából csak a riffek jók ezen a lemezen, ennyi meg kevés a sikerhez.
Rohadt unalmas, egyébként van pár jó dolog rajta.
Nekem jobban tetszik, mint az előző lemezük, és egyébként is ez a romantikus doom a szívem csücske.
Az egész túl van bonyolítva, kevesebb itt több lett volna. Az énekes néni elég erőtlen hangja valahogy nagyon nem illik ide és az énektémákon is lehetett volna agyalni még egy kicsit.
Friss és üde.
Kezdésnek jó ez az album de lesz majd még jobb is remélem. Kedvenc: Idyllic Illusions
Valahogy nekem nem ízlik ez a sok gyors téma nagyon egysíkúvá teszi számomra a lemezt. Sok hallgatás utána se sikerült elkülöníteni a dalokat. Számomra ez csalódás maradok inkább az EP-nél.
Ez kellemes meglepetés volt számomra. Főleg a lassabb számok tetszettek na meg a szólók.
Áhhh nem is érdemes szót vesztegetni rá
Egy rendes soralbumnak jobban örültem volna de ez se rossz :)
Gyenge
Visszanéztem hogy mit írtam a 2004-es albumukra…hát mind a pont mind a komment most is aktuális :)
Leszámítva egy-két (najó, több) igencsak ismerős témát, tetszett, ígéretes banda.
Nekem is csak egy kritikám lenne, hogy lehetne szellősebb kicsivel, de egész jó lett.
Párszor meg kellett hallgatnom, hogy értékelni tudjam, az biztos, hogy a mafia-nál sokkal-sokkal jobb, a 1919 Eternalt meg sem közelíti.
Dajcse diszko-rock...
Eddigi lemezeik nálam tízpontosra értek, ez is közel áll hozzá, de a pontot meghagyom ha lesz új lemez, arra. persze, nem túl egyéni zene, de nagyon jók.
A heti hp meglepetése. Szeretem ha mind az énektémákban, mind a zenében, nem a már eddig is ezerszer hallottaknak a huszonötezredik verzióját zenélik fel. A csaj jól énekel, az igaz, hogy "jó-sok-mindent-összehordanak", de nekem a végeredmény tetszik. Kicsit odafigyelősebb zene.
Egy jó kis adrenalin-bomba.
Ellentétben a Draconian zenekarral, sokkal ötletesebb és érdekesebb album. Néha teljesen elérzékenyül az ember, néha meg mogorván dühös. Azért a libanoniak munkája sem tökéletes, hagy még maga után kívánnivalót.
Nagyon tömény és igényes produkció. Sokat fejlődtek a srácok. Nekem úgy tűnik, túl sok mindent akarnak egy számon belül. Ötlet rengeteg van, de hasonló dolog történik minden számban.
Valamit most másképpen csinálnak, mint régebben, és nekem úgy tűnik ez jobb, mint a korábbi lemezek, de még továbbra sem Deathspell Omega:)
A német gotic rock zenekar, megfelelő színvonalon játssza el a dalokat a jól kitaposott ösvényen.
Fekszik nekem az ilyen stílusú zene, de a hangzás és témák is gyengébbre sikerültek, mint más jeles bandáknak. Unalmasnak és egysíkúnak találom.
Talán nem kéne milliófelé széttördelni a zenét, a lányka hangja nem mindig ott van, ahol épp lennie kéne. Vannak rajta jó pillanatok.
Megpróbálnak nagyon kemények és durvák lenni, és extra sebességgel lüktetnek. Továbbra is a korai demók a legjobbak. Már réges rég elvesztette igazi black metal hangzását, ráadásul itt már érdekes dolgokkal is megfertőzték a zenéjüket.
Érdekesnek ígérkezett a Libanon-i származás miatt, ám egy jóféle európai doom simán kenterbe veri őket. És itt is hörgés meg női ének....... ehh.
Becsüljük meg a hazai black metal underground egyik jeles képviselőjét. Nagyon sok külföldi nagykiadós bandát lealáznak ezzel az anyaggal (is).
Mint minden anyag -köztük ez is- amit Zakk testvérünk készít, Ozzy hangjáért kiált. És nem baj ha a városban sürög-forog hősünk, mert így legalább mellőzi a country-nak nevezett borzalom beépítését a zenéjébe. A BLS anyagokhoz híven ez sem hasonlít az előzőre, csak annyiban, hogy félreismerhetetlen a gitáros játéka. Imádom!!
Sorry! Hörgés meg angyali kornyikálás. 'Nemgyerebe' kategória.
Nemrég olvastam egy interjút a leánnyal, süt az ego belőle, plusz olyan hangokat akar kiénekelni, amihez a büdös életben nem lesz köze, de a zene kibaszott jó! Igazi matek metal, egy öblös, erőszakos férfihangért esedezik az egész. És azért az sem tesz jót a produkciónak, hogy még én is kihallom az akcentusát Julie-nak.
Bár nem sok újat hoznak, kifejezetten tetszik. Vannak gyenge pillanatok, meg furcsaságok, de frissítik a műfajt és ez a lényeg.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. ... 503. Full screen Vertikális nézet
2006. november 11.
Sheol Acme cucka kispatak kopi NorthWar maniac ∑:
1. kopi
Draconian
The Burning Halo
9 9 9 8 9 7 3 8.5
2. kispatak
Kimaera
Ebony Veiled
8.5 8 6 8 8 8 3 7.8
3. cucka
Anaal Nathrakh
Eschaton
7 9 10 5 7.5 7.5 8 7.7
4. Acme
To-Mera
Transcendental
5 10 5 6 8 7.5 8 6.9
5. maniac
Black Label Society
Shot To Hell
5.5 6.5 6 8 7 8.5 9 6.9
6. Sheol
Turulvér
Nap Felől
8.5 3 6 7 6.5 8 8 6.5
7. NorthWar
Advocatus Diaboli
Sternenmarsch
2 2 4 3 4.5 8.5   4
∑:
6.5 6.8 6.6 6.4 7.2 7.9 6.5 6.9
Anaal Nathrakh - The Whole of the Law (2016)
Kritika, ZolixiusRex @ 2017. február 1., szerda, 17:24
Szerkesztőségi kedvencek - 2016 - Kollégáink ajánlják!
Kultúra, Werewolfrulez @ 2017. január 29., vasárnap, 22:37
Doom:VS - Earthless (2014)
Kritika, Nagaarum @ 2014. augusztus 26., kedd, 08:53
Fukpig - Spewings From a Selfish Nation (2009)
Kritika, Xhavael @ 2012. június 30., szombat, 15:14
Brutal Assault 2009 - 2009. augusztus 8., Jaromer
Koncertbeszámoló, godfucked @ 2009. augusztus 13., csütörtök, 12:50
To-Mera - Delusions (2008)
Kritika, butch @ 2008. november 17., hétfő, 09:33
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.024 seconds to render