Adatok
maniac
maniac
Település:
UK
Szex:
kan
Szülinap:
1976.
Rang:
olvasó
Regisztráció dátuma:
2005. április 2.
Utolsó bejelentkezés:
2020. április 24., péntek, 11:04
End of Paradise - Ne add fel (2011)
Kritika @ 2012. március 11., 08:35
Dirty Dogs - Fekete mámor (2011)
Kritika @ 2012. január 14., 10:12
Doogie White - As Yet Untitled (2011)
Kritika @ 2011. október 22., 11:39
Roar - A halál árnyékában (2011)
Kritika @ 2011. október 15., 16:21
Hozzászólások (0)
 
Kitüntetéseim
A Fémforgács rendszeres forumozója (inaktív) Fémforgács hangpróba addict! (inaktív)
Kis magyarázat: a szürke, "inaktív" kitüntetések a teljes eddigi aktivitásért, míg az "aktív" kitüntetések tipikusan az elmúlt 30 nap eredményeiért járnak.
maniac - Magamról
Kedves pékek!

Először is, basszátok meg a "finom, ropogós" zsömléiteket. Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló morzsává, ha beleharapok, nem olyan összeaszott, mintha eleve háromnaposnak sütötték volna, és nem csak héja van, hanem bele is. Velem együtt nyilván sokan vannak még így. Nem értem, miből gondoljátok, hogy mindenki imádja, ha éles kenyértörmelék vagdalja szét az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!

Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát. Mi, az emberiség ezen fele rühelljük, hogy nyakig kell túrnunk az
uzsonnánkban, ha a túrós táskát anélkül akarjuk élvezni, hogy minden második falatnál édes-nyálkás, összeaszott szőlőszemekre harapnánk. A túrós táska az túrós, és nem mazsolás, a hétszentségit már neki! Tessék egyszer megpróbálni mazsolamentes túrós táskát gyártani. Dőlni fognak a vevők.. Nem, ne értetlenkedjetek, hogy hát az meg milyen, az úgy nem az igazi. Igenis kurva sokan szeretnének mazsolamentes péksüteményt. Le a mazsolával! Áruljatok külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!

(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat, a somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)

Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is. Szeretnék egyszer úgy megenni egy péksüteményt, hogy nem fulladok meg, és nem kell utána órákig porolgatnom a ruhámat. Az se lenne rossz, ha azt is érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.

Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle undorító aszalt gyümölcsökkel (meggy, stb) való kiagyusztálása ellen! Van mákos rétes, és van mákos-meggyes, ami két külön dolog, és ha én mákost kérek, akkor nem akarok bele se meggyet, se káposztát, se mazsolát. Világos?

Amíg követeléseim nem teljesülnek, utálni fogom a pékeket. Hülye pékek!
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.233 seconds to render