Azt hiszem ez a lemez külföldön is meg fogja állni a helyét. Ilyen fogós dalokkal mint a "Wisdom" a "Take Our Soul" vagy a "Words Of Wisdom" ez nem lesz nehéz.
Technikás death metal, sok-sok színesítő elemmel, talán így tudnám legjobban jellemezni a zenét. Eleinte talán úgy tűnhet, hogy kissé szét vannak tördelve a dalok, de a 2.-3. hallgatás után minden a helyére kerül, és kiderül, hogy semmi sem ok nélkül történik a zenében. Azt hiszem egy remek bemutatkozó lemez ez az amerikai srácoktól, a későbbiekben is érdemes lesz rájuk figyelni.
Ha ilyesmi zenére vágyom akkor inkább Loreena McKenitt, de ez is igényes muzsika. Amúgy meg legalább addig sem hoz kopi hard rockot. :P
Nem nagy kedvencem a stílus, de úgy érzem nincs különösebb baj a lemezzel.
Nem hiszem, hogy közelebbi barátságba kerülök az albummal.
Hihetetlen, hogy vannak emberek akik ilyet hallgatnak. :) A konyhában az edényekkel különb zenét csinálok, és még a hangzása is fasza lesz. :)
Ez az üzlet manapság, metálkórt játszani. Kajálják is a népek rendesen ahogy kell. Köszi, én nem vagyok éhes! ;)
Egy ilyen pacsirta bölcsebben tenné, ha nem ragadna le a posványban.
Technikás death metál, Lego csillagvizsgáló hangulattal. Talán így tudnám jellemezni a zenét.
Szörnyű katasztrófák sújthatnak egy erdőre. Tűzvész, fűrészes simabőrűek ésatöbbi. De a legrémesebb, mikor a duplalábúak szónikus csapásainak hatására az erdei koboldok, manók, sőt még az entek is elhagyják imádott vadonjukat. Nos, ezt a lemezt hallgatva feltétlen ez történne.
Nekem már Zúzó és a Teknőcök kooperációja sem tetszett igazán, bár a nagy mentorral, Szecska mesterrel mindig is szimpatizáltam. Ő viszont már az örök vadászmezőkre távozott, úgyhogy nem lenne szégyen kiállni a lengyel piacra a boval, a szamuráj kardokkal és a többi fegyverrel egyetemben.
A szántóföldbe előzőleg ültetett tengerit annak rendje, s módja szerint viaszéréskor betakarították, kiemelkedő minőséggel. Nem tudom eldönteni, hogy jelen esetben a vetőmag a hibás, esetleg a földművelési hiányosságoknak köszönhető, a betakarítás ideje hibádzott vagy talán a fogyasztó nem szereti már annyira a kukoricát, mindenesetre itt valami nagyon nem kóser.
Trúságukat inkább úgy kéne bizonygassák, hogy le-bungee jumping-olnak az egyik helyi templom tornyáról, kötelet természetesen nyakra rögzítve.
Sportösszeállítások zenéje.
Most ez mitől jobb/érdekesebb/értékesebb, mint a többi, hasonló stílusban mozgó hurkametál lemez? Tegyük hozzá, nem is rosszabb, de azért ez talán kevés.
Néha megpróbálnak zenélni, de nem igazán működik a dolog. Legjobb pillanataikat már elsütötte néhány svéd zenekar.
Az elképzelés jó, de a végeredmény dögunalmas.
Ennél sokkal szarabbra számítottam, kellemes meglepetés. Nekem a dallamosabb részek jobban bejöttek, hangzás pedig jobban is lecsavarhatná a fejemet.
A Húsmágnes és a Klausztrofónia betalált, ez az új lemez viszont nagyon nem akar működni nálam. Néhány jó dal azért akad.
Ekkora szart rég hallottam. Bottal sem szívesen piszkálnám.
Srácok, nem tudom, ti milyen lemezt hallgattatok, de ennek sok köze nincs a metálkórhoz. Picit odafigyelve azért leeshet, hogy elég érdekes dolgokat játszanak a srácok és viszonylag egyedi a zenéjük, nem pont az a tucat amerikai metál. Messze nem tökéletes a cucc, de azért bőven kellemes.
Fasza :)
Azokat az érdekes prüttyögéseket leszámítva zeneileg nagyon rendben van az ének már picit kevésbé tetszik. Erős 8-as.
Háttér muzsikának kellemes ugyanakkor alig akad igazán kiemelkedő rész ami miatt mondjuk pár hét/hónap múlva érdemes lenne újra meghallgatni az albumot.
Hát nem tetszett :(
Mintha rosszabb vón mint az előző album :(
Szerintem az nem szégyen ha valaki nem tud zenélni csak hát akkor nem kéne lemezeket megjelentetni :(
Hallgathatatlan :(
Magyarország új reménycsapatának a bemutatkozó albuma, nagyon jóra sikerült, az ének szinte 100 %, a zene nem teljesen egyedi, de jól játsszák el, amit tudnak.
Alapjában véve egy jó zene lenne, csak túl sok mindent bele akarnak varázsolni egy számba. Azok a furcsa hangok nem igazán jönnek be nekem sem, nem tudom mi volt ezzel a céljuk. A szimpla death metalos részek jók, csak az sem egyedi:)
Az énekes hangja egész figyelemre méltó, a zene is rendben lenne, csak mintha nem teljesen sikerült volna összefinomítani a dolgokat.
Izmos erős, modern metal.
Próbálnak súlyosak lenni, de nincsenek olyan jó témák rajta, mint a korábbi anyagaikon. Sok-sok kavalkád és düh összpontosítása most nem teljesen OK.
Ez már a negyedik demója a bandának, de még csak most vettem észre, hogy milyen jól is értik ezt az igazi true black metal hangzást. Rengeteg black metal érzet és gonosz lakozik a számokban. Kevés olyan banda van, aki egyáltalán nem foglalkozik a népszerűséggel és nem adja el magát. Ez egy teljesen nyers, tiszta, ízig-vérig új black metal reménység.
Ham-ham, én is elfogyasztottam ismét egy ilyen zenekart. Szokásosan azt mondom a korábbi kirohanásaik jobbak voltak.
Csak úgy "vizdomosan", ahogy kell. Germanian Speed/Power Über Alles!
Hallgattatja magát az anyag. Kellemes a fülnek a sok-sok korai death hatást visszahallani egy ilyen profi hangzású albumon. Matekosoknak kötelező, a többieknek meg fakultatív módon ajánlott. Csak azért nem több 8-nál, mert gonosz vagyok!
Kellemesen progos, szép dallamokkal és harmóniákkal megpakolt anyag ez, mindenféle izgalom nélkül. Sziesztához ajánlott, de kérdezd meg gyógyszerészed...
A névválasztás talán nem a legszerencsésebb, de a zenével semmi gond. A hosszával már akadhat, de megszokja az ember.
Jájj, sűrűre fonták a hangzást a stúdióban, de sokadjára már kivehető minden amit szeretnék. Csak valahogy a lényeg nem jött még át. Idő kell neki.
Tuti hangzás, nulla tartalom. Igazi amerikai életérzés, McDonalds bácsi bábáskodásával. Metalcore, meg amit akartok. Tengerentúli gumi-metal.
Korrekt, igen korrekt death cuccos.
Ritka, és értékes percek azok, amiket az emberfélék kellemesen tölthetnek entekkel, koboldokkal és manókkal barátságban, egymás elfogadásával és teljes egyetértésben az Erdő Szellemével.....:))))
Energikus, erős album. Meglepően tetszik. Kedvenc: Seventh Heaven.
Aki az efféle fajta zenéknél el tudja dönteni, hogy stílusában jó-e vagy sem, nos az nem én vagyok...
Hát most itt igazad van cucka. Nálam az ének(es) a gyenge pont, mert amúgy mind a gitártémákat, mind a dobot tekintve nagyon kafa témák vannak itt. Kissé izgalmasabb ének, és izgalmasabb dalokkal még jobb lenne. Hetesnek viszont erős, majdhogynem hétésfeles.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. ... 489. Full screen Vertikális nézet
2006. december 9.
Sheol Acme cucka kispatak NorthWar maniac kopi ∑:
1. kispatak
Wisdom
Words of Wisdom
8.5 2 5 9 8.5 8   6.6
2. Sheol
The Faceless
Akeldama
9 3.5 5 8 7 8 8 6.5
3. kopi
Iona
The Circling Hour
7 4 6 6 7.5 6 9.5 6.1
4. cucka
Lamb Of God
Sacrament
5 7 7 3 7 6 7 5.8
5. maniac
Cadaveres
Soul Of A New Breed
7 2 7 5 8 8 8 5.8
6. Acme
Watch My Dying
Fényérzékeny
5 6.5 6 4 6.5 7   5.6
7. NorthWar
Blutvergiftung
Demo IV
1 1 1 3 9   2 3
∑:
6.1 3.7 5.3 5.4 7.6 7.2 6.9 5.6
Galoppmetaltól a Prodidzsájig - FEZEN 2018:A második nap
Koncertbeszámoló, Mindenholottlevo @ 2018. szeptember 2., vasárnap, 19:11
Cadaveres - The Fifth House (2016)
Kritika, Nagaarum @ 2016. december 19., hétfő, 11:56
Watch My Dying - 4.2 (2016)
Kritika, Nagaarum @ 2016. november 23., szerda, 14:13
© 2001-2023 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.033 seconds to render