Hangzás király, hangulata is van, de úntam és ez a bajom vele.
Ennek a zenének semmi értelme nincs főleg 86 percben, de az első szám tetszett. Ebben az énekdallam teljesen olyan mint az első my dying bride lemez sear me száma mikor zene nélkül énekel. Utána azon a zajon jót nevettem, rá meg bejött egy laza meditációs rész. Faxa. A többit hagyjuk.
Ezt végképp nem szeretem. Ez nagyon szar számomra.
Szeretem az ilyet, de annyira nem taglózott le. Ebben a stílusban kissé olyan mint a többi. Amatőren csörömpölő dob, vagy valami veszett vernyákolás számomra feldobta volna az összképet.
Nem mindig tetszik a retró, de itt jó számok vannak és örülök, hogy rátaláltam. Számomra ez maradandó.
Ha végig mély hörgés lenne jobban tetszene. De az egész nem tetszik mert nem az én stílusom. Ilyet soha nem hallgattam magamtól.
Túl van ez énekelve az a bajom vele. Meg nem elég gyors amit én szeretek ha már ilyen. A Heathen Hoof- Rock Crusader lemeze se száguldás de az mégis tetszik.
Ha nem lenne ez a jóléti búslakodó női hang egész jó lenne. Ez se az én stílusom, bár egész hangulatos. Számomra a fülemet simogató hörgés dobja fel, meg a hangulatos gitártémák. Ha a hölgy néha durván elengedné magát, akkor jobban tetszene. Hallottam már sokkal rosszabbat is ebben a stílusban.
Ez se kívánkozik a gyűjteményembe, bár nem rossz. Ez olyan bárhol szólhat jólesik, de itthon inkább mást.
Én meg azt hittem nem szeretem az énekesnőket. Monnyuk van kivétel (holy moses, dracena). De itt egész érdekes a hangulat, ami bejön. Ritkán hallani ilyet. Nekem tetszett, de azért még van hova fejlődni. Lesz ez még jobb is. Bírom az ilyen idősödő csajokat akik egymaguk hoznak össze lemezt.
Magam is ajánlani akartam idővel, ha nem került volna be. Valahogy nekem perverz vonzalmam van a francia/kanadai zenékhez, így ehhez is. Leginkább a hangulata az, ami beszippant, de ha az ember a részletekben is hajlandó elveszni, akkor több dimenziója is feltárul. Nagyon kevés hiányzik a tökéletességhez számomra.
Merénylet a Hangpróbások ellen.
Stadionokban szépen közösen éneklős pop-metál. Annak viszont jó, mert fülbemászó, kedves dallamok sorakoznak. Tudnak dalokat írni. Ámde a korábbi progresszívebb metál után ez felpuhulás. Érdekesebbek voltak régebben, bár akkor se az én fülemnek szóltak a szerzemények.
Első nekifutásra kivágtam a lejátszóból kb a felénél. Második kör már nem idegesített annyira. Harmadik körben felfedeztem, hogy próbálnak időnként érdekesek lenni és elrugaszkodni a jól bevált panelektől. Ezen törekvés viszont megmaradt az erőtlen próbálkozás szintjén. Ha nem lenne millió másik hasonló kiadvány hétről-hétre, lehet jobban tudnám értékelni, de ebben a dömpingben ez kevés.
A borító és az elnevezés már kb predesztinálta, hogy ez nem az én műfajom lesz és bejöttek a számításaim. A világból ki lehet kergetni ezzel a nem túl szofisztikált valamivel. Nem értek hozzá, hogy ez most jó, vagy sem, ezért megkínálom ezzel a ponttal, de rám gyakorolt hatása alapján inkább 3-at adnék.
Nemzetközi szinten is eladható, mert sok ilyen és ehhez nagyon hasonló van. Nem kevesebb az átlagnál, de nem is több. Bemutatkozásnak nem rossz, pláne itthon! De kitörni az ismeretlenségből, na ahhoz tucat.
Határozottan nem nekem játszanak. Sose értettem/kedveltem ezt a stílust.
Nekem teccik a kisjány hangja, meg a dalok is. Stílusában kellemes, meg azon kívül is. Szívesen pörgetem.
A Gorguts és az Ulcerate szerelemgyermeke. Az egyértelmű hatások ellenére sem érzem másolásnak. A hangzás ehhez a témaorgiához kiváló, minden hang és hangszer kellő tisztelettel van a többi felé. Minden szerzeményben van olyan részlet, amitől felrobbannak az idegvégződéseim. Vádolni fogják zenei maszturbációval, öncélúsággal. Nekem ez intelligenciával és alázattal kontrollált káosz.
Kritikátlan. Ez is. Az se menti meg, amikor megpróbál hangulatot kelteni és nem csak fémhulladékot tesz be a turmixgépbe aprítani. Egyszerűen botrányos!
Nagyon jó a borító, adja magát az erős hangulat, de a dalok többsége jó iparosmunka, kiugró teljesítményeket nem hallok.
Esküszöm, foggal-körömmel küzdöttem, de nem bírtam ki a végéig. A borító nagyon találó, neki jár az egy pont: ez a lemez tényleg az agyadra mászik.
Soha nem voltak szimpatikusak, még ha kiváló zenészeket is tudhat magáénak a zenekar, ez a lemez meg végképp eltántorított tőlük. Olyan habos-babos úton indultak el, mint a hasonlóképp mélyre süllyedt Riverside.
Stílusgyakorlat finom nyersességgel, de semmi kiemelkedő.
Piszkos, húzós, de mintha hallottam volna már ezeket a dalokat, több előadótól is...
Sok évvel ezelőtt szüksége lett volna egy ilyen lemezre a magyar közegnek, én nem mondanám rá hogy modern. Sajnos manapság már felesleges, így az első pár dal adrenalinlöketét átélve gyorsan beleuntam.
Elvoltam vele, de nem sikerült közelebb kerülnünk egymáshoz.
Egy nagyon kellemes, első lemezes death/doom lemez, sok egyéniséget ugyan nem találunk benne, de az újdonságra való igényt a stílusban ki tudja elégíteni.
Nem volt ez vészes, de nekem sem szívügyem ez a cséphadarás.
Gyönyörű borító, igazi underground csemege, mi kell még? Ja, egy kis zene sem ártana...
Nem könnyű élvezni, mert az amúgy is lightos zene most még a korábbiaknál is jobban fel lett habosítva.
Melodic death/metalcore-ban maradandót alkotni? Az már a stílus vezetői csapatainak se megy. Semmire nem kaptam fel a fejem ezen a lemezen.
Itt leginkább az volt a bajom hogy túl nagy teret kapott a női ének benne, holott annak minősége csak az átlagos szintet üti.
Egy hatost most én is megajánlok, tisztességes home-made munka ez, bár a hallgatásához nem árt némi perverzió!
Ez a mocsári, lápos, bűzös fajta death metal virágzásnak indult az utóbbi időben, aminek én nagyon örülök. A Chthe'ilist minőségi, igényes és hangulatilag döbbenetes.
Az 1 óra és 26 perc játékidő alatt van vagy 10 perc zene is össze-vissza, a többi a szó legszorosabb értelmében vett zaj. Van magyar tag ebben az orosz zenekarban? Az őrület határán számcím igen találó (az egész lemezre). Teljes mértékben hallgathatatlan! BlackZone-nal értek egyet.
Nem ismertem őket korábban. Ahogy elindult a Believer, nem igazán tetszettek a túlságosan vidám dallamok, de a Nobody's Lives nóta második fele már nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ugyanis az arabos dallamok eszembe jutatták a The Band's Visit című zseniális 2007-es filmet, amely az egyik kedvenc zenéről szóló filmem. Annyira őszinte, egyszerű és természetes... a hangulata pedig óriási! Kötelező darab, de zavaró külső tényezők kiiktatásával érdemes végignézni! Visszatérve a tunéziai Myrath-ra, a következő hallgatásokkal még inkább sikerült a közelébe férkőznöm, úgyhogy köszönöm az ajánlónak.
Hiperintenzív black metal anyag. A nagy sikálást több helyen is megbolondítják jó témákkal, így egy korrekt, stílushelyes matériát sikerült gyúrniuk, de sajnos számomra túl sok itt az ezer helyen hallott atmoszférikus, gyors csuklógyakorlat. Elkötelezett és kiéhezett black metal fannak kellene lennem, hogy sokat hallgassam, ameddig jóval változatosabb és kiugróbb ötleteket felvonultató anyagok is léteznek. A Where Light Touches None közepén található egy nagyon hangulatos és kiemelkedő rész, majd rövid sikálás után egy szintén kiemelkedő, fura szóló. Na, ilyenekből kellett volna több.
80-as évek ősthrash/punk nosztalgia. Megelégszenek azzal, hogy az adott stíluselemekből összeraknak egy albumot minden kreatívitás nélkül. Már azt hinné az ember, hogy az ilyesmit nem is lehet másképpen. Csakhogy épp jókor jött a Deströyer 666 új lemeze, akik mindenkinek megmutatják, hogyan kell ötletektől duzzadóan játszani a black/thrash-t, fényévekkel megelőzve dalírásban, ötletességben és erőben az ilyen Terrörhammereket.
Nem nekem zenélnek, ennyi csak.
Nekem is tetszett. Kellemes, üdítő, és van, hogy pont ilyesmire van szükségem. Tökös, igényes hard rock muzsika.
Nekem tetszett a hölgy hangja. Sokkal egydimenziósabb lett volna, ha csak a tipikus melo-death hörgés szólt volna végig. Az Ocean of Sincerity ért be a legjobban több hallgatás után. Ebben még Björköt idéző dallamokra is felfigyeltem. Zeneileg sem egy rossz lemez. Akiknél ez a műfaj prioritást élvez, azoknak be fog jönni.
Ennyire összetett zenénél minimum 6-7 hallgatás után tudom csak eldönteni, hogy egyáltalán lesz-e belőle valami. 2014-ben az Origint kb 10 hallgatás után kezdtem felfogni. Aztán hónapokig minden nap (!!!) lement. Szóval, az Ad Nauseam debütalbumának megismerésére eddig 6 alkalmam volt, és úgy érzem, még csak most fog elkezdeni kinyílni a lemez. Vannak itt dalok, nagyon is jók, de a maximális koncentráció mellett a türelem is nagyon fontos. Na, meg az sem árt, ha szereted az ultrakomplex death metalt.
Az az érzésem, hogy amióta Pistike megkérte a társaságot, hogy próbáljunk meg figyelemreméltó lemezeket ajánlani, a provokatív, alsó rekordok megdöntésére szolgáló lemezek száma mintha megnőtt volna. Nem látok az ajánló fejébe, lehet, hogy neki éppenséggel tetszik ez a zene, és biztos rá lehet mondani, hogy attól, mert nekem nem tetszik, még lehet jó... De ha kiderül, hogy a túlnyomó többség (ezt is) értéktelennek tartja majd, akkor lehet, nem ártana beleavatkozni néha és szűrni. Nem akarok senki ellen beszélni, csak a HP nívóját igyekszem védeni. Ha a többségnek tetszik majd ez a lemez, akkor legalább tudni fogom, én vagyok a kakukktojás.
Érdekes, de annyira nekem sem adja...Meglepően kevés momentum maradt csak meg bennem hallgatás után, sőt nagyjából semennyi, pedig a borító igen szimpatikus.
Rituális ambient találkozása a nagy büdös zajjal... Nem hiszem hogy ez rosszabb próbálkozás lenne bármely ugyanebben a stílusban fogant társánál, megvan ennek a "zenének" a maga tábora, de nekem elviselhetetlen volt. Viszont ha percekre is, de voltak benne frankó, hangulatos részek, amiket mindig követett is valami olyan amitől kicsaptam volna az épp aktuális lejátszóegységet az ablakon.
Erősnek érzem az Orphaned Land hatást, főleg a legutolsó All is One sorlemez befolyását, ami némi egyszerűsödést és direktebb dalszerkezeteket hozott magával, de engem nem zavar, mert a minőség állandó. A 2007-es Hope persze továbbra is favorit tőlök.
Középmezőnyös black, némi rock és punk hatással. Ez mindig meghallgatható, de nem volt túl érdekes...
Az ilyen jellegű stíluslemezek nálam általában 9 pont felett kezdődnek. :)
Ha csak kimondottan a zenére fókuszálok, akkor azt kell mondjam sajnos hogy extra fantáziátlan.
Nagyon nem volt bejövős, idegesített. A Spiritual Beggars ebben a zenei közegben kismilliószor jobb. Sok itt a klisé nagyon... Inkább egy jó Whitesnake vagy Rainbow lemez...
Bizalomgerjesztő a társaság. Nem kiforrott ez még, de a következő lemezre tuti jó lesz.
Eléggé össze-vissza játszanak a srácok, dalok nélkül...
Hát, sajátos atmoszférája van, az egyszer biztos. A művésznő gondolom megfogadhatta azt a tanácsot hogy a black metal úgy jó ha megmarad amatőrnek ;-Đ ;-Đ
Hosszas gondolkodás után megkapja a nyolc pontot, mert a hangzás jó a zene meg letaglóz, de hosszútávon 2-3 hallgatásnál unalmassá válik...
Nekem ez csak zaj
Elvagyok vele, de szerintem nem kötünk szorosabb barátságot..
Ha a 4-5 évvel ezelőtti core-os korszakomban hallgatom akkor biztos többet adtam volna rá biztos..
Nem az én stílusom...
A hölgy énekes hangjával én nem vagyok kibékülve 100%-osan, de a zene az jóféle
Az Ulcerate nálam is nagy favorit...próbálnak nagyon hasonlítani rájuk és egész meggyőzően csinálják
Na ez minden csak nem black metal..legalábbis nekem
A Profound Lore általában nem viccel, tőlük jönnek ki a legdurvább zenék, viszont igazat kell adjak Nascence-nek. Már a harmadik nótánál unatkoztam kicsit. A gitárszóló mondjuk pont jókor jött, de ha belegondolok, hogy az Altar of Plagues lemezeket is ők adták ki... Egyvalami kikezdhetetlen, mégpedig a hangzás. Koszos mocskos kozmás zene ez. Az (enyhén) dallamos ének meglepett.
Volt, ami tetszett rajta, de összességében eléggé értelmetlen. Kár, mert pár hangminta nagyon üt.
Nekem is jobban tetszik, mint az előző. Az arabos éneklős részek nagyon megdobják. A Nobody's Lives arab kántálására direkt rákerestem élő verzióban. Megcsinálta szépen.
Nem rossz.
Nagyon jól szól.
Modern zene egy modern kornak, és én most megpróbálok haladni a korral. Nagyon nem kell erőt vegyek magamon, mert egy erőteljes, jól összerakott melodic death/metalcore zene ez. Igazából egyedül az énekkel van bajom egy kicsit. Folyamatosan maximumon pörög a srác. Egy kis dinamikai változatosság jót tenne neki. Ezt leszámítva a zenei részek rendben vannak. A csapat szimpatikus arcokból áll, a honlap szép, a kommunikációjuk példaértékű.
Kajak hard rock.
Pont a csaj a jó benne. A gyerek tudása egy borotva élének a vastagságát fedi le az extrém éneklés spektrumában. Aki belegondol ebbe, az megérti, mit akartam ezzel.
Amikor elkezdődött, bíztam benne, hogy még legalább egy óráig fog tartani. Közel bejött. Méghogy intelligencia :-D Én átverésnek és sznobizmusnak tolmácsolnám. :-D
Pákót idézve ez egy ka-ap szaa...
Csatlakozom a 7 pontosokhoz, tulajdonképpen jó ez, de azért egy idő után egysíkú lesz.
Ezt a hatalmas pontot azért kapja, mert nem minden része volt elviselhetetlen, sőt egy-egy egész érdekes is akadt, viszont őszinte csodálattal ráznék kezet azzal, aki ezt egyvégtében elejétől a végéig képes végighallgatni...
Nekem viszont ez nagyon tetszik, vagy még annál is jobban. :-) Az egyszerűsödés ezúttal nem ártott, hanem talán még az eddigieknél is jobb dalokat eredményezett.
Semmi különös, de rossznak sem lehet mondani.
Nem hozott lázba. Igen hamar rá lehet unni.
Nincs ezekkel a srácokkal komolyabb gond szerintem, cseppet sem eredeti, amit művelnek, de nem csinálják rosszul. Éppen csak az van, amit farrrkas is említett, hogy ez a zene nem izgat túlságosan.
Finom kis retro hard rock (avagy metál :)), ilyesmi mindig jöhet, pláne ilyen jó előadásban.
Nem sokat vártam ettől, de pozitívan csalódtam benne, sokszor érdekesnek is mondhatom, az énekesnőnek nincs valami különleges hangja, ennek ellenére tetszik, amit csinál.
Témahalmozós death metal, ennek ellenére mégis tetszik, feltehetően az Ulcerate hatás miatt, akiket igen nagyra tartok. Erősen kaotikus, de valahogy mégis jól elboldogulok vele.
Ez egy minősíthetetlen hulladék, és a legbosszantóbb az, hogy ebből némi érzékkel és tehetséggel egy egész jó kis horrorszínház metált is lehetett volna csinálni, de hát ezek itt hallhatóan nem igazán vannak jelen...
Ezt a fajta morózus hangzást szeretem!
Ez mi a keci pasztmek!
Amúgy komálom ha valamit keleti dallamokkal színeznek,az meg itt akadt bőven! És ha még gonoszabb is lett volna....
Semmit sem tudok kiemelni!Átlagos!
Attól függetlenül hogy belőlem már kiégett a rajongás az efféle,régimódi metálozás iránt,jól elvoltam vele!
Egy magyar bandának sosem könnyű!
Ebben a hp közegben ez űdítőleg hatott rám!
Bejövős társaság,az énekes orgánuma is tetszett!A Hps zenekartagokból összetudnék gyúrni egy veretes csapatot, mert szinte csak egyénileg tudok bármelyik csapatból valakit kiemelni!
Itt aztán nem volt elveszett gitártéma!A legszemetebb témákból is kitudtak hozni valami komplexet!
Shaggy tits mature metal
Többet vártam ettől a lemeztől. Nincsenek kiugró pillanatok, nem kívánkozik vissza...Inkább a hangzása érdekes...
Inkább egy kolumbiai végtelen sorozatot kellett volna megnézni....vagy valami orosz klasszikust elolvasni eredetiben...esküszöm bármelyiket inkább...
Öt éve csak kilencet adtam, ezt a hibát újra nem követem el!
Black metál és némi punk tisztes elegye igazán hallgatható kivitelezésben. Határozottan kellemes meglepetés. Legközelebb már magamtól is keresem....
Ösztönzene. Kaotikus, de nem zavar.
Sima tíz pont....húsz éve...
Vadállat módra megszólaló míves hard rock/metál a svéd fateroktól, valahol a Dio-Martin korszakos Black Sabbath vonalán. Egymás után háromszor pörgettem le és csak jobb lett. Zseni énekes, zúzós középtempók, klasszikus szólómunka. Akár 10 pont is lehet.
Kellene ide egy jó dalszerző. Ma már nem esek hanyatt egyetlen finn melodic death bandától sem. (Azért van kivétel......)
Inkább egy drogok és alkohol hatására beteljesedett egyszeri "kaland" nem várt következménye, mint szerelemgyerek. Mint minden gyereknek, ennek is csak az anyja biztos. A stílus híveként én a gorguts-i minőségű dalokat hiányolom. Korlátozottan életképes.
"Ingyér" vihető. Neked is kell!
Nekem ez erőltetett...Próbálnak nagyon morózusak lenni, ami még sikerül is többségében, de bealszok ezek a tompa pörgetéseken, bánya mélyből zúgó gitárokon. Néhál már-már elcsépletek a témák...
Ez is művésznek hiszik magukat...a Necrotic Entitynél több értéket látok benne, de ez sem menti meg az enyészettől..
Ez aztán a nosztalgia zene...Abszolút nem viszik túlzásba a durvulást, inkább a könnyedebb punkos-rockos vonalat erőltetik hörgéssel megtámasztva.
Megleptek a srácok, mivel a core elemeket nem szeretem. Abszolút nem mondanám ötlettelenek az itt található témákat, sőt néha egész izgalmasak. Az énekes nagyon meg akarja mutatni a tehetségét. Kevesebb tényleg több lett volna. Meg lehet nyugodni, mert eléggé jól tolja. A következő albumukra is kiváncsi leszek majd, ez elsőre szép teljesítmény. Egyelőre inkább azt mondanám, hogy jó számok vannak a lemezen, de valami globális hiányzik még, amitől beragadna a lejátszóba.
Ehh...itt is voltak tök jó témák, de elég gyakran szétverték őket. A demoraziló elemek közé tartoznak a pattogóan lecesngő gitártémák és a frucsa belassuló részek jazzes részek. Egyszóval a gitáros kezére kellett volna csapni....Felesleges három albumra való anyagot belezsúfolni 50 percbe.
Én sem díjazom ezt a fajta viccet, főleg ha az ajánlója is lehúzza a sárga földig. Magáról a zenéről csak annyit, hogy Gollam próbál valami eredeti zenét előadni a barlangjában. Zeneileg gyenge, vokál ügyileg még ennél is szörnyűbb. Együtt pedig végképp elviselhetetlen.
Ez most nálam sem működött igazán. Pedig az előző nagyon bejött, valószínűleg én is változtam :)
Megjelenés óta kb. 2-3 naponta végighallgatom, nem tudom megunni. Craft mellett ez az újabb kedvencem. (Kíváncsi vagyok, Naga mit szólsz hozzá?)
Ulcerate-et én is szeretem és őket sem érzem gyengébbnek náluk.
Remek darab, kösz az ajánlást, nem ismertem eddig, csak ma kétszer lement, de még sokszor fog.
Értem én a tréfát, csak azt sajnálom, hogy emiatt a nyilvánvalóan troll ajánlás miatt esett ki a Rotting Christ album.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 306. 307. 308. 309. 310. 311. 312. 313. ... 504. Full screen Vertikális nézet
2016. március 5.
arallu72 BlackZone boymester Critical_Message farrrkas insomnium Kriss Nagaarum Pistike66 rudolftor viribusunitis nascence Perszepeta ∑:
1. BlackZone
Ad Nauseam
Nihil Quam Vacuitas Ordinatum ...
7 10 7 6 8.5 4 10 4 9 6 7.5 7.5 9 7.2
2. farrrkas
Chthe'ilist
Le Dernier Crépuscule
6 9.5 7 6 9 5.5 8 7 7 7 7 6.5 8 7.2
3. viribusunitis
Lugnet
Lugnet
7 5 6.5 9.5 8 4 4 8.5 9 7.5 9.5     7.1
4. boymester
End Of Aeon
Through Infant Eyes
6.5 8 8 5 7 8 6 8 8 7 6.5     7.1
5. arallu72
Terrörhammer
Under The Unholy Command
10 5 7 8 6 9.5 5 7 5 7 8 9   7
6. Perszepeta
Dauden
My Soul Will Be Damned Forever
7 6.5 7 8 6.5 6 7 7.5 7 6 8.5   10 7
7. Pistike66
Myrath
Legacy
2 7 4 6 8.5 8.5 5 9 10 7 10   7 7
8. Nagaarum
Begotten Silence
Faces of Suffering
4 7 6 5 5 3.5 4 8.5 6 7 7.5 7.5   5.8
9. chipmonkey
Necrotic Entity
Possessed by Demonic Darkness
6 0.5 2 6 1 3 1 0.5 1 2 1 0.5   2.2
10. Critical_Message
Accita Citam
Nig Ho
4 0.5 1 0.5 1 1 1 5 2 1 1.5 2   1.7
∑:
6 5.9 5.6 6 6.1 5.3 5.1 6.5 6.4 5.8 6.7 5.5 8.5 5.9
Nagaarum 2016. március 5., szombat, 19:44
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz Perszepeta üzenetére:


és biztos vagy benne, az büntetés lesz nekem? (6)

A HÓNAP BESZÓLÁSA! GRATULÁLOK PETA! (w00t) (bag)
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Belial 2016. március 5., szombat, 18:43
Belial
Csatlakozott:
2012. május 9.
Hozzászólások: 734
Válasz Perszepeta üzenetére:


és biztos vagy benne, az büntetés lesz nekem? (6)


Hát ha "szexi dög" megy hozzád akkor az lesz. :-)


--
A hit erőt ad...az isteneknek.
Perszepeta 2016. március 5., szombat, 18:04
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Válasz emp üzenetére:Küldtük, nemsokára érkezik. Fekete bőrruhában, kis ostorral fog elfenekelni! (hrhr)

és biztos vagy benne, az büntetés lesz nekem? (6)
Nagaarum 2016. március 5., szombat, 16:59
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
emp 2016. március 5., szombat, 15:11
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz Perszepeta üzenetére:

Sajnos nem tudom befejezni a kört, ne várjatok meg. Jöhet a büntetés... (bag)


Küldtük, nemsokára érkezik. Fekete bőrruhában, kis ostorral fog elfenekelni! (hrhr)
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
Perszepeta 2016. március 5., szombat, 12:28
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Sajnos nem tudom befejezni a kört, ne várjatok meg. Jöhet a büntetés... (bag)
BlackZone 2016. március 4., péntek, 12:31
BlackZone
Csatlakozott:
2013. november 23.
Hozzászólások: 223
Jah és most látom csak, hogy az Origint is én ajánlottam. Biztosan nincsenek véletlenek... |-D
Nagaarum 2016. március 4., péntek, 12:30
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz BlackZone üzenetére:


Szerintem semmi baj nincs azzal, amit Naga írt. Én jót mosolyogtam rajta. =D
Azért is írtam be a véleményembe, hogy mivel fogják vádolni, mert pont az írta ezt le, akitől vártam. Csak úgy, mint amikor meglátok egy Ossiánt, akkor biztosra veszem, hogy azt ki ajánlotta = Naga fiam, kiszámítható vagy!
Úgy jó, hogy nem egyformák a vélemények. Az én agyam erre, másé meg másra van beállva.
Písz!

(yes)
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.069 seconds to render