A Slayer megint bebizonyította, hogy nem nekem szól. A Big4 számomra legérdektelenebb bandája, s ez talán csak akkor változhat, ha egyszer élőben sikerül meggyőzniük. Azért a klipesített címadó jó dal.
Engem nem varázsolt el távolról sem. Nem érzem annyira hangulatosnak sem, mint néhány hasonló stílusú lemezt. Színvonalas, ez tény, de nekem ez kevés.
Van benne munka, ez hallatszik, de engem csak untatott. A hangzás sem fogott meg.
Egész pofás anyag. A bejátszások is pozitív irányba billentik a mérleg nyelvét. Kedvenc: Verdun.
Nem fogott meg annyira, hogy később is előkerüljön. Ha esetleg több olyan jól sikerült dal lenne, mint a záró tétel, még lenne esélye, vagy ha rövidebben fogalmaznának.
Nem rossz, de nem is kap el annyira, hogy magasabb pontot kapjon. Pedig engem még az ének sem zavar, mondjuk nagy megfejtéseket se hallok.
A Leander művek dolgozik. A közönsége is megvan, csak nem én. Az Elhagyom a várost meg hagyni kellett volna (- fél pont!)
Nem is tudom. Nem érzek késztetést, hogy ismét elővegyem, pedig az ilyen lemezek nálam általában működni szoktak.
Jófajta hangulatos hard rock. A Majesty kezdéséről a Deep Purple ugrott be. Korábban elment mellettem a banda, de talán tennem kell egy próbát a korábbi lemezekkel is...
Mit mondjak? A Screamager örök kedvenc. De ez méltó folytatás a szememben, sőt! A Tides mondjuk lazán felfért volna a Screamager-re is, de említhetnék még párat a dalok közül, ami hasonlóan. De vannak a kevésbé azonnal ható, agyasabb nóták is. Irány az A38 21-én!
Késsel vágtam a karomba a Slayer logót. De ez csak '88-ig tartott. Már a Season In The Abyss-t is erőltettem, hogy szeressem. Azóta meg...Az itt emlitett lemezeik (pl.Diabolus In Musica, God Hate Us All) röhejesek Araya székrekedéses ordibálásaival. Plusz a kor metal szelleméhez igazodni akarásával. A visszatérés meg csak tucat thrasht hozott. Ebbe illeszkedik ez is. Én már szarom le. Mint Chuck Schuldiner mondta egy interjúban " a Hell Awaits nélkül nem lehet élni"
Ezt nem fogom elemezgetni, csak azt nem értem, hogy siklottam el mellette. Szerintem nagyon jó lemez. Ezer köszönet az ajánlónak. Ezért (is) érdemes hangpróbázni.
Ez ilyen bütyök zene. Ha itthon bütykölök elég jó, de belemélyült zenehallgatásra azért mást választok. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy lehetne jobb is, de azért jó.
Én pont a régi bejátszásokra riszálok itthon. A zene amúgy nem hat meg annyira. De a kettő ötvözve egész jó egyveleget alkot. Tetszik.
Túl sokat nem tudok írni róla. Vannak jobb részek benne. De összességében csak a szokásos csörömpölés, amit csak 2015-ben is sokat hallottam. Ha lenne időm, kiválogathatnám a múltévi "elmegy" black lemezekről a jó számokat mert itt is vannak. Nade kinek van erre ideje? Régebben még volt, de akkor az újkori Thrash lemezek legjobb számait válogattam ki. Na az ütős is lett. Egye fene meghallgatom azt. Oxt csápolok mint állat, hacsak a 43 éves nyakam be nem ragad.
Én is nascence sorsára jutottam. Szerintem egyáltalán nem hasonlít az ének a MDB énekesére. Ha hasonlítana nem tetszene mivel sose szerettem azt az énekhangot. Ez egy baxott jó lemez, ami hallgattatja magát rendesen. Örülök, hogy megismerhettem.
Ilyen zenék mindig voltak. Én a gyerekeimmel biztos nem ülök le ilyen zenét hallgatni mondván ez a kevésbé rossz. Azért tartunk itt ha másra is kivetítjük. Szóljon csak az első Sodom Ep. Állítólag nem tudtak zenélni, mégis nálam alapmű. Szarom le ki tud zenélni meg ki nem, ha jók a témák. Ez meg egy szar.
Lehet erre a kissé burnyák zenére nem vagyok nyitott és valami fantasztikus értéket képvisel egyes körökben. Lehet ez jó is meg szar is. Attól függ milyen szemszögből nézzük. Én a szar szemszögből. Élvezze aki akarja.
A hangzás meg a billentyű hangszíne tíz pontos, de maguk a számok zsengék plusz ez a langyi énekhang baszottul nem az én világom ehhez a zenei stílushoz. Nem magával az énekhanggal van bajom, csak ehhez a zenéhez jobban esne valami ütősebb hang. Na akkor több pontot is kapna. Ollyasmi ez az egész lemez mint a Blue Öyster Cult - The Reaper száma.
Mikor annak idején jártam konditerembe a troublegum szólt mindig. Magamra is ejtettem a sújt. Mondtam is, hogy gyerekek valami thrash lemezt tegyetek be inkább. Erre betették az első machine head-et. Mondom ez lofax nem thrash. Erre a zsebembe lapuló első Deathrow lemezt (kazettát) betették, de ettől meg ők ejtették magukra a sújt. Gyorsan ki is vették a magnóból. Azóta nem járok konditerembe. Visszatérve ehhez a dologhoz, véleményem nem változott, mintha a hangzás analógabb lenne ami tetszik. De ennyi.
Eddig is kimaradt eztán sem fogom keresni.
Hullámzó: Van ahol nagyon tetszik van ahol nagyon nem.
Lehet, hogy sablonos de nekem kimondottan tetszett.
Ha a túlerőltetett oldschool hangzástó eltekintek kimondottan élvezetes lemez különösen a doom-ba hajló részek.
Már egyszer egymásba botlottunk, de ment a "később visszatérünk rá" kategóriába. Nem bántam meg, hogy újból előkerült.
Szeretem ezt a stílust, vannak a lemezen jó részek , de azért van még hova fejlődni
Haggyuk má'!
Szeretem a prog rockot de ez a nyávogás elviselhetetlen. Pedig lennének benne érdekes részek, a hópihés lemezt kifejezetten szerettem de ezt nem veszi be a gyomrom.
Csak a smink és más semmi. A szövegvilág nem érdekel a többi meg háttérnek elmegy néhány kórustól eltekintve nem tudott megfogni.
Bocs de nekem ez nem megy.
Önismétlés magas kivitelben, de ennél többet nem is szabad elvárni tőlük.
Olyan lengyelesen k.jó black Hollandiából. Már pörög egy ideje és a hangulata nem enged tovább...
A borító és a hangzás bíztatott, hogy valami rideg mocskot kapok a képembe, ami részben meg is valósult, de hallottam már nagyon sok ehhez hasonlót, a sablonokon nem tudtak túllépni.
A Wederganger mellett az utóbbi napok meglepetése. Pusztító, rendkívül hangulatos death, de én a "hangulatfokozó" bejátszásokat hangulatrontónak értem meg egy idő után...
Vannak kiadványok, ahol nagyítóval keresem a hibát, hogy megindokoljam a pontszámot, mégsem találok. A Deafheaven pont ezért inkább tűnik egy rutinosan felrántott lemeznek, ahol mindent a helyére tettek okosan, valahogy mégis hiányzik belőle valami számomra. Az a bizonyos tűz...
Egyáltalán nem rossz anyag, de kiemelkedőnek sem érzem.
Minden tisztelet az ajánlónak, erre ő dobta rá az első lapát földet tettével:)
Az énekhanggal voltak gondjaim, időnként a Yes jutott eszembe, ami viszont nagy kedvencem.
Számomra a banda eddigi legérdektelenebb lemeze. Kevésbé hatásvadász és ötletes, friss, mint az elődei, ezekhez a pofákhoz pedig dukál a színházi előadás.
Volt egy-két egészen jó, laza pillanata a lemeznek, de összességében untatott.
Lásd lemezismertető.
Négyszer hallgattam meg eddig. A fene se tudta eldönteni, hányadán állok vele, aztán csak újra meg újra beraktam. Örülök, hogy nem pontoztam le egy-két hallgatás után, mert fejlődőképes a korong. A hang se zavar már annyira, mint az elején, és a zenében is kevesebb a paneltologatás, mint ahogy elsőre tűnik, szóval vannak jó témák. Viszont a teljes anyag átütő ereje pont nem fér át a szitán. Pislákol az a tűz, hol jobban, hol kevésbé, de kell még egy szikra, hogy igazán lángra kapjon.
Vártam, hogy a hiperintenzív black metal lemez mögött megjelenjenek a paneleken túlmutató, (de legalábbis fogós) dallamok, amelyek erényei, mondjuk, egy Panzer Divison Marduknak. Ezt a The Hammer and the Flute dalban sikerült is kivitelezni, ami a plusz egy pontot is kivívta magának az általam eredetileg 5-ösre értékelt, felejtős album.
Korrekt lemez, se több, se kevesebb. A hangulata megvan, de a dalok nem kiemelkedőek.
Elég sok lemezre adtam hetest ebben a körben, de nincs mit tenni, ennyire tartom a Deafheaven új lemezét is. Az ének fáraszt, de a zene nem rossz. Aki feltétlenül a post-blackre esküszik, annak szerintem tetszeni fog.
A MDB nívó még nagyon messze van. Minden tekintetben.
Ha valami kommersz kereskedelmi rádió weboldalán lennék, nem szólhatnék semmit. Itt viszont nyugodtan elmondhatom, hogy ettől a Leander fickótól a szőr feláll a hátamon. Ha ilyen zenékkel foglalkozna a forgács, fényévekre kerülném el az oldalt.
Nekem tetszik a fickó hangja, de amit az Undergrowth-ban csinál, az már túlzás. Azért a fickó mégsem egy Einar Solberg. A dallamai lehetnének erősebbek, fogósabbak. A zene is lehetne izgalmasabb, de amúgy nem egy rossz prog rock anyag. Hajnalban kimondottan kellemes hallgatnivaló.
Kimondottan üdítően tud hatni, ha az embert olyan hangulatban kapja el. Nem verdestem magam a földhöz tőle, de jó a lemez.
Az égvilágon semmit nem vált ki belőlem. Soha nem kötött le, amit csinálnak.
Azt kaptam, amit vártam.
A borító tetszik, a többi meg nem, kivétel, ahol belelendülnek és darálnak.
Megvolt.
Én nem találtam annyira különlegesnek.
Ez számomra zsákutca, nem nekem szól.
Abba a táborba tartozom, akiknek bejön.
Vivatv-éjjelnappalbudapest-borzasztó....
Az albumot záró akusztikus dal elég jó.
Ezt most nagyon eltalálták. Nekem jobban bejön mint az első két albumuk.
Eddig is elment mellettem a banda, és ez az album sem hozta meg a kedvet hozzájuk.
Bevallom soha nem szerettem őket igazán
Igazi hullámvasút...vannak rajta nagyon jó megoldások, de néhol meg inkább kattintottam volna a következő számra már
Átlagos lemez, pedig úgy szereztem be hogy brutál jónak titulálta több fekefémes oldal is
Lehet velem van a baj, de nekem pont a zenei részek tetszenek...a régi bejátszásoktól meg egy idő után már nagyon elegem lett
Azért nem adok többet rá, mert a remek post-blackes megoldások mellé az ének nem igazán passzol mindenhol maradéktalanul
A zenei részek tetszenek nekem is, az ének viszont engem se nyűgözött le
A rádióban biztos tarolni fog..
Élvezhető prog zene lenne, de az énekes hangja engem nagyon idegesít
Ennek a hangulata valamiért már nem sikerült olyanra mint az előzőeké
Nálam a Divine - Diabolus - God Hates Us All hármas az örök kedvenc tőlük. Araya viszont még mindig az üvöltés nagymestere. Legalább is lemezen.
Már az eleje is furcsán üdítő volt, azonban a Dodendans című dalban hallható ének kihúzta alólam a padlót. Ennyire jó dallamos férfi éneket metalban még soha nem hallottam. Nem mellesleg a hangszerelés és a megszólalás is biztosít egyfajta borult/okkult légkört. Nagyon ott van.
Unalmas...
A szokásos 7 pontos tömegtermék...
Okos és hangulatos. Én is csak az ének miatt vonok.
??? Ez jó, nascence? :-D Elcsépelt, szentimentális, fantáziátlan. Tudom, mi zavarta be a füledet. Az, hogy hasonlít a hangja Daninak a Stainthorpe-éra. Igen. Egyikőjük sem tud énekelni. :-D
Szerintem ez nagyságrendekkel jobb, mint a Leander Rising
Neeeem tudom... Sok a felesleges dolog, de a progmetal többnyire ilyen. Nem mindig... Csak többnyire... Egy dal, a Marigold nagyon tetszett.
Nálam ez a sátánista tim burtonös grunge hard rock nagyon nem akar összeállni... Nem rossz, de a stíluselemek eléggé ütik egymást néha. Amúgy szegény jó MotherRoad barátunk jut eszembe, amikor sátánista csapatokat hallgatok... Ő valami olyasmit mondott, hogy manapság a keresztény egyházat szidni olyan, mint a földön fekvő hullába belerúgni...
Már a negyedik dalnál elfárasztott a jellegtelensége... Tökéletesen semmilyen. A pergő pontozott nyolcadai meg a végére konkrétan megőrjítettek. Ez az arc képes az egész lemezt ugyanazzal az ütemezési megoldással végigdobolni...
Már megint én leszek a szentségtörő. Legalább akkora önismétlők...mint az AC/DC. Kerry King megint eljátsza ugyanazokat riffeket...totál ugyanazok a skálázgatós, gagyi szólói. Tom Aray hangja továbbra is olyan, mintha a WC-én ülve erőlködne...amitől csak a röhögés tud elkapni. A Cast the Fire Stone tétel kivételével a többi számomra inkább idegesítő kategória...mintsem semleges. Néhol azért már érződik, hogy tata-metál üzemmódban nyomják, de azért még mindig 4-es fokozatban maradt a sebességváltó és feljebb sehogysem akar menni, de lefele is csak nehézkesen.
Tényleg hangulatos anyag, de elsőre nem varázsolt el annyira. boymesester találóan fogalmazott, amikor lengyel mesterműnek titulálta a hollandok zenéjét. Lehet pont ezért nem tudok már elájulni tőle, mert ez olyan "lengyeles"...mindegyik hasonló...és nagyon jó.
Unalmas fazékcsörömpölés és legyek a befőttes üvegben...mindez a panda-kultusz és az apáca-rémisztgetés jegyében.
Death metál a Bolt Thrower által kijelölt úton. Itt viszont egy csomó újítás is történik (és nem csak a hangulatkeltő bejátszásokra gondolok).Nagyon jól megtalálták az egyensúlyt az old school és a modern között.
Sokkal befogadhatóbb mint az előző lemezük (azzal sokat próbálkoztam, de nem akarta megadni magát). Tök jó témák vannak itt...csak két helyen hibádzik számomra: 1.) túl zenélik a dolgot (főleg túl van dobolva)...meg néhol túl van művészkedve; 2.) baromira hosszak a dalok és a végére elfáradok. Bár még bekerül majd a lejátszóba...a pont ettől függően még mozoghat.
Na ezzel most jól befürödtem. Gondoltam letudom az elején, mivel valami giccses szinfó (még pedig magyar) vacaknak tűnik a borító és a bandcampes profil alapján :D. Ez baromi jó lett! Azt hittem, hogy itthon már kihalt ez a műfaj és csak a Nevergreen impotens vergődése maradt. A hatások érződnek, de ez nem baj, mert ügyesen szintetizálnak új hangulatot és DALOKAT. Bizony, itt dalok vannak! A régi My Dying Bride hangulata ugrik be legtöbbször...kellően nyers és erős is tud lenni. A szintivel baromi ugyesen és visszafogottan bánnak. Az énkes srác pedig zseniális, többször is Garm hangja ugrott be...de a hörgés is nagyon kellemes. Tetszik ahogy a doomos témákből ki tud törni a death metál. A Naturushoz tudnám hasonlítani az itthoni bandákközül...amennyire ők az Opethből táplálkoznak, az EOS legalább annyira a My Dying Brideból. Nem szarozok...ez elsőre megfogott, így 10 pont..és lehet még az évvégi toplistámba is bekerül.
Hahaha...a Fémforgács hangpróbája mégsem egy kávézó...ahol nem zavarna a Köteles Művek újabb mesterműve, így marad a 4 pont. Egyre jobban körvonalózódik bennem, hogy Leander fejében csak 3-4 téma van és mindig azokat írja át, vagy variálja...a dalszövegek is hasonlóak (az angol nyelvű dalok esetében legalább kevésbé figyelek a szövegre). A metálosság hiánya itt csak rontja a lemez esélyeit nálam. Végülis semleges és sablonos az anyag és semmi meglepetés csak biztonsági játék...
Nagyon hánykolódnak az érzelemek benne ettől az albumtól. Minden esetre legalább ezen nem érzem a műanyagszagot. Egész jó alter-rock/metál témák vannak itt, de néha nagyon ellaposodik.
Érzem benne a potenciált, de mégsem pörgetnek fel annyira a dalok, hogy hosszabb távon is érdekeljen...pedig maga hard rock műfajt szeretem...
Meglepő, de ez szórakoztatott.
Nem hat meg túlságosan, az előző World Painted Blood egy sokkal jobb lemez volt, néhány régebbiről nem is beszélve.
Én is egyetértek azzal, hogy erősen hullámzó; néhol kifejezetten figyelemreméltó, máshol pedig eléggé üresjáratnak tűnik.
Nem rossz, de nem is jó, leginkább olyan átlagos.
Igazi gyilkológép. A dalok önmagukban semmi különöset nem rejtenek, de az összhatás a hatásnövelő bejátszásokkal együtt letarol.
Háttérzenének megfelelő.
A zene az jó, de az ének nekem se tetszik. Valahogy nem találom idevalónak. Aaron Stainthorpe énekét én kifejezetten szeretem és illőnek találom az MDB-be (ezügyben nem akarok vitát nyitni :-P) de ez, amit itt hallok, viszont szerintem nem illik ide. Túl színpadias, mesterkélt, teátrális számomra.
Nem hallgathatatlan, nem rosszabb, mint bármilyen felhígított rádiópop zene, csak én nem hallgatok olyat.
Abszolút nem köt le, nem az én világom.
Kiváló dalok, jó hangulat, minden a helyén van.
Soha nem nekem játszottak.
'90 óta nem volt olyan albumuk, ami igazán tetszett volna. Számomra egy jó ideje már csak önismétlés zajlik errefelé (de az zseniálisan, ez tény). Remélem még sokáig csinálják, mert aki szereti, annak minden album megváltás.
A hangulat briliáns, bár nem érzek benne semmi egyedi vonást. A másik problémám a nyelv. Annyira furcsán érzem magam ha belegondolok, hogy ajánlom valakinek az albumot, és "figyelj már hallgasd meg ezt a 'Halfvergaan ontwaakt' cimű lemezt, rohadt jó! Főleg a 'Zwarte gedachten' tételt ajánlanám számodra." Mondjuk ezeket negatívumnak nyilván nem hoznám fel, inkább afféle egyéni morgolódás volt a részemről, meg az én szegénységi bizonyítványom. Az énekessel viszont tényleg kellene valamit kezdeni, mert ez túlzottan átlag a kategórián belül egy ilyen kiemelkedő zenéhez.
A fantáziátlanság netovábbja. Mondjuk az is igaz, hogy az elmúlt egy órában ez az album a legjobb dolog, ami velem történt. Tény, hogy a hasgörcs, hányinger, meg a fejfájás közepette bármi jónak tud tűnni, de ne vegyük el a zene érdemeit. Egy-két pillanat volt, mikor egy minimális bizsergést éreztem, vagy csak elültem a hátsó felem. Hiszek abban, hogy az előbbi.
Kifejezetten erős momentumokkal tarkított szalutálás.
Az előző, Sunbather c. albumuk a mai napig rendszeresen dübörög a hangfalamon, és ez az album is hasonló sorsra fog jutni. Azt egy fokkal (még) jobban kedvelem, de mivel az 11 pont lenne... Valahogy minden szebb tőle.
Egy utolsó szemétládának érzem magam, hogy csak "egynek elmegy". Lehet meg kellene hallgatni részegen is, az sok mindent fel tud értékelni a szememben.
Megfogadtam, hogy soha nem fogok semmit hallgatni, aminek köze van ehhez a Leander sráchoz, de gondoltam egye fene, a hangpróbáért bevállalom. Módosítom akkor a fogadalmat, semmit nem fogok soha hallgatni MOSTANTÓL, aminek köze van ehhez a Leander sráchoz. Akkora baj nem lenne a dologgal, ha nem azt érezném minden egyes másodpercben, hogy a VIVA tv képernyőjére szánták az egész anyagot, hogy a fiatal "rocker" generáció megkapja a maga kis adagját. Ezzel nincs baj, csak nekem ez ma már értékelhetetlen.
Én egykor szerettem ezeket a srácokat, mi történt? Azt se tudtam, hogy van új lemez, az előzőre sem túlzottan emlékszem... Pedig még mindig meglepően kellemes dolgokat alkotnak, még ha a műfaj már nem is túlzottan vonz.
Az előző albumuk egy ponttal ért többet nálam. Remélem a tendencia megfordul a jövőben.
Sok dolog idegesített, de engem lepett meg leginkább, amikor egy két résznél zenére kezdtem el mozogni böngészés közben. Háttérzajként kezeltem a legelején, a végére már inkább egy afféle "nem is rossz ez" érzés kerített hatalmába. Viszont az ének néhol konkrétan felb*szott.
Huh, bajban vagyok, mert igazából nem élveztem annyira, amennyi pontot kapott a zenekar, de hiszem, hogy aki képes leszállítani nekünk egy "Hell Awaits"-ot, egy "Reign Of Blood"-ot, s még a sokat köpködött "Divine Intervention"-t is, az sokkal sokkal többre képes ennél. - Persze már sohasem lesz semmi sem olyan, mint Jeff Hanneman (R.I.P.) idejében.
Egy ilyen élvezhetetlen hanggal hogyan lehet így szétcseszni egy jó ötletekkel telezsúfol albumot?! :O
Igazi, faszányos kis egydimenziós zene. S itt a pont.
Egy idő után elég lapossá válik, pedig szeretem a halál metált, de ez nagyon nem éri el az inger küszöbömet. - Sok a töltelék, s rendesen nem egységes a produkció sem. Majd máskor...
A dob nem mindig passzol -igen, szét van cseszve (dobolva), s be kell, hogy valljam, jó amerikai (USA) black zenekart még nem sikerült eddig hallanom, most sem. Szerintem ez csak hangzásában lehet black, mert a stílushoz rohadtul nincs hozzá köze. - Baj van a tengerentúlon. - Ez az album az össze nem illő részek tárháza... Ráadásul még unalmas is, és hosszú is.
Nagyon súlyos, s sajnos egy kicsit fárasztó is. De ha még találkozunk velük a közeljövőben nem fogok elfordulni tőlük. Sőt. :) - A gitártémák rendesen a földbe döngölik az embert. :)
Light-os, nyugis. Cseppet sem zavar, hogy mások szerint ez nyálas. - Ha majd megnyugszanak, s nem csak grind, death, black fog az ereikben csörgedezni, s ne adj isten még a srácokkal is leül zenét hallgatni, akkor inkább legyen ilyen. :)
Jó, de néha úgy érzem még mindig megvannak a gyermekbetegségei a zenekarnak. - Nem baj, az idő nekik dolgozik. :)
Túl sokat nem kell agyalni a ponton.
Amolyan igazi alternatív bomba. Bevallom el is felejtettem őket ... De most úgy látszik újra itt vannak. :)
Én inkább maradnék az agyonköpködött Divine Intervention és God Hates Us All közé eső korszak lemezeinél. Halálgyenge.
Pusztító! Nagyon élmezőnyös lemez ez az idei év felhozatalát nézve.
Azt hittem bőkezű tudok majd lenni egy másik magyar csapattal is így év végén. Hát sajna nem...:-€
Alázatos és kreatív zene, csak sajnos nagyon nem tetszik (maga a műfaj amiben alkot a csapat)
Asszem a debütöt csapattam jópárszor, de mostmár úgy érzem hogy heavy metálhoz ez nem elég tökös zene nekem, az ilyen jellegű színházi produkciók meg nem érdekelnek.
Nekem hibátlan volt az album a többivel együtt.
Igazán jó album lett, üresjárat mentes.
Megkérdőjelezhetetlen, hogy évvégi toplistás lemez.
Talán még az előzőnél is jobban sikerült, ez ugyan jóval poposabb, dalközpontúbb, de pont ettől jó.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 302. 303. 304. 305. 306. 307. 308. 309. ... 506. Full screen Vertikális nézet
2016. január 9.
9000Sanyi arallu72 banya07 boymester farrrkas kopi Kriss Nagaarum nascence Pistike66 UndeadRogue ZolixiusRex insomnium ∑:
1. nascence
1914
Eschatology of War
7.5 8 8 8.5 7 7 8.5 7 10 8.5 7 6.5 10 7.8
2. boymester
Wederganger
Halfvergaan Ontwaakt
6.5 10 7.5 10 7 5.5 7.5 9 8 7.5 7 7   7.7
3. UndeadRogue
Deafheaven
New Bermuda
7 6 8 8 7 5 8 9.5 7.5 7 10 6.5   7.5
4. kopi
Ghost
Meliora
7.5 6 6 7 7.5 9 7 7.5 7 9 6 9 5 7.4
5. arallu72
Eclipse Of The Sun
Daimonion
7 10 7 7 6 8 6 5 10 6.5 5 9 4.5 7.2
6. farrrkas
Slayer
Repentless
6.5 5 7 8 9 9 5 8 4 6 6 7 3 6.7
7. bandeeraz
Caligula's Horse
Bloom
6.5 2 4 7 7 6.5 4.5 7.5 6.5 5 7.5 8 4 6
8. Kriss
Spectral Wound
Terra Nullius
6 7.5 8 5 6 4 7 5.5 4 5 4 7   5.8
9. 9000Sanyi
Therapy?
Disquiet
8.5 4 1 5 5 5.5 4 3.5 8.5 4 6.5 7.5   5.3
10. ZolixiusRex
Amigod
Love Story
6.5 1 1 2 1 1 2 6 4 3 2 8   3.1
∑:
7 6 5.8 6.8 6.3 6.1 6 6.9 7 6.2 6.1 7.6 5.3 6.4
Nagaarum 2016. január 10., vasárnap, 15:31
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz ensomhet üzenetére:

Amigod még minden diszda vold! m/

(bag)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
ensomhet 2016. január 10., vasárnap, 14:35
ensomhet
Csatlakozott:
2004. március 12.
Hozzászólások: 2307
Amigod még minden diszda vold! \m/
ZolixiusRex 2016. január 9., szombat, 19:35
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz Nagaarum üzenetére:


Rossznak nem jó... És ez sokkal őszintébb tőle, mint a Rising. Az ugyanez volt durva köntösben. Leander szeretné, ha szeretnék. Így nehéz őszintét csinálni. Hallom viszont, hogy nagyon tehetséges a srác, de igazán jó zenét akkor hallhatunk majd tőle, mikor rájön, hogy a büdös életben nem lesz belőle sztár. Most még a vergődés időszaka zajlik...
Innentől kezdve csak és kizárólag három út van számára:
1. Tovább erőlteti a dolgot, amitől még nevetségesebb lesz.
2. Abbahagyja a zenélést.
3. Tehetségét kihasználva jó zenét kezd el csinálni. (w00t)


(yes)
--
In Grind We Trust!
Nagaarum 2016. január 9., szombat, 16:21
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz nascence üzenetére:
Naaa....ezt sem gondoltam volna, hogy pont Te fogod felfele húzni az Amigod pontszámát (whistle)

Rossznak nem jó... És ez sokkal őszintébb tőle, mint a Rising. Az ugyanez volt durva köntösben. Leander szeretné, ha szeretnék. Így nehéz őszintét csinálni. Hallom viszont, hogy nagyon tehetséges a srác, de igazán jó zenét akkor hallhatunk majd tőle, mikor rájön, hogy a büdös életben nem lesz belőle sztár. Most még a vergődés időszaka zajlik...
Innentől kezdve csak és kizárólag három út van számára:
1. Tovább erőlteti a dolgot, amitől még nevetségesebb lesz.
2. Abbahagyja a zenélést.
3. Tehetségét kihasználva jó zenét kezd el csinálni. (w00t)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
nascence 2016. január 9., szombat, 15:11
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Válasz Nagaarum üzenetére:

Leander :-D Emájgád? (bag)Naaa....ezt sem gondoltam volna, hogy pont Te fogod felfele húzni az Amigod pontszámát (whistle)
Nagaarum 2016. január 9., szombat, 14:15
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Leander :-D Emájgád? (bag)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
Nagaarum 2016. január 2., szombat, 23:32
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz insomnium üzenetére:Én igazából hülye vagyok ehhez a témához teljesen, de azért engem is elgondolkodtatott a jelen események fényében, hogy mennyire helyén való teljes gőzzel tolniuk a zenekaroknak ezt a keresztényellenesdit, mondjuk így 2015-16 tájékán. Van itten nagyobb fenyegető erő is, meg volt is, 20-25-30 évvel ezelőtt is, amikor ezen első és másodgenerációs zenekarok többsége alakult. Ilyen nagyon mély morális meg filozófiai fejtegetésbe nem mernék belemenni, de nagyon igaz volt a földön fekvő hullás analógia.

Nagaarum: Nekem se volt bajom vele, csak úgy néz ki hogy túl erős indukációs faktor. Azon vallások, amik ilyen erős radikalizáló hatással bírnak, azok nekem nem barátaim. :-]

Egyvalamit fűznék csak hozzá. Az iszlamista szélsőséget is szülte valami. Szerintem a tevékenységük nem akció, hanem reakció.
Bocs, mégvalamit: osztom Emp véleményét is. Bullshitből jelesre vizsgáztál...
--
Nagaarum YouTube Csatorna
insomnium 2016. január 2., szombat, 23:20
insomnium
Csatlakozott:
2008. január 14.
Hozzászólások: 200
Válasz emp üzenetére:
Ez szerintem, amit itt leírtál, totális bullshit, de természetesen elfogadom a véleményed.


OK. Maradunk ennyiben.
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.069 seconds to render