Profi nem tagadom. De nálam teljesen más a jó zene. Szeretem ha hibáznak, söt ha mellé ütnek is.
Részegen monnyuk rá elmegy. Józanul idegtépő.
Beszarás jó. Meg is tettem.
30 éve hallgatom, mint legjobb barát köszön vissza az ilyen thrash.
Mi más lehetne. A legjobb, ha nem a legjobb.
Végre valami jó zene.
A végére kicsit elfárad, de nagyon jó.
Nem rossz ez,csak fárasztó. A faxom se hallgat ilyet magától.
Nem egy Windbruch de egynek elmegy. Vagy szar a felhozatal, vagy szar az ajánlat.
Tipikus mi a tökömnek kategória.
Sosenem volt az én világom, ez sem az.
Ismerkedni kell vele, néha lehetne lassabb, de tetszik.
Elfogultan álltam neki, aztán kb az 50.-ik hallgatásnál kialakul a valós véleményem. Így most már csak egy kövér 10es.
Olyan mintha 1 számot hallgattam volna, végtelen hosszú és gyors tekerés, az énekes meg beszélt rappelt kiabált, de leginkább zavart.
Nem rossz.
Hááát, ez most nagyon nem fogott meg.Unalmas volt és ötlettelen.
Mindig megszívatnak, valamiért kíváncsi vagyok újra meg újra a lemezeikre de aztán csalódás az összes.
Insomniummal értek egyet.
Érdekes.
Nagyon fasza háttér zene, csak azzal meg tele a padlás, így teljesen érdektelen számomra, de rossznak semmiképp nem mondanám.
Sose szerettem őket, most se lettem rajongó.
Ugyan azt érzem, mint amit farrrkas kolléga írt, annyi kiegészítéssel, hogy tetszik a borító. (De itt a hanganyagot értékeljük nem az ártvörköt.)
A második fele valóban érdekesebb, de az csak egy fél lemez emberek! Maradjunk annyiban, hogy ez egy erős lemez, de nem több. Persze sanszos, hogy megnyeri a kört, de ez maradjon a kör érdeme és ne feltétlenül a lemezé.
Tökéletes a borító: zs kategóriás, VHS korszakos vicc. Részemről ez katasztrófa minden szempontból. Legalább rövid.
Hetek óta olyan hangulatban vagyok, hogy szinte csak az ilyesmi esik jól. Időnként még ez is bájosabb a kelleténél. Sok a trilla a szólókban. Ezért ennyi.
Langyosan csordogál. Nem bánt, de nem is simogat. Ez a kör a semmilyen lemezek köre. Újra lement 2x, mert többen is adtatok rá 9-et. Nem változott a véleményem.
Halovány, de nem értékelhetetlen, csak éppen teljességgel felesleges. A dallamok nem elég fülbe mászóak, a rikácsolás minden csak nem gonosz. Az egész olyan súlytalan.
Iskolapéldája, hogy bár kiváló zenészek örömzenéje ez, mégse sikerült úgy, mint az elvárható lett volna. Az hogy tömény és bizony esetenként zenei maszturbáció - időnként jól esik - csak egy dolog. Ennyit témát ilyen terjedelemben egymásra pakolni rengeteg. Megfelezett játékidő és negyed ennyi téma, cserébe kétszer ennyi hangulat jót tett volna. Így marad egy kihagyott lehetőség és a csudacsapatokkal szemben támasztott jogos kétkedésem. Felfelé javítok egy pontot, mert rájöttem: lehet, hogy ez sok és túl tömény, de még mindig inkább ez, mint az a végeláthatatlan unalom, mint ami ebben a körben sok lemezt jellemez.
57:28 játékidőben üresjáratozni azért teljesítmény. Egysíkú, ötlettelen, oszt még számomra hangulata sincs.
Valami rosszabbra számítottam. Egészen elfogadható a hangulat és a zenei megoldások se rosszak. Semmi világmegváltás, inkább csak tisztes iparos meló.
Egészen élvezetes lemez, főleg, hogy nem az én világom a zenéjük, csak néha túl van komplikálva, ennyi gitárszóló tök fölösleges. Inkább a rövid, de ütős kategóriát tudom előnyben részesíteni. A minőséget viszont végig be tudták lőni, ez tetszik.
Kérnék egy perc pihenőt időnként. Egyébként remek ötletek sokasága bújik meg a lemezen.
Féltem a lemeztől, lévén az Immortal nálam valahogy sosem okozott nagy katarzist, de kellemeset csalódtam.
Azért ennyi, mert nem tudom akármikor elővenni a lemezeiket, de ha elkap a parti feeling, akkor nagyon hangosan kell szólnia...
Semmi kiemelkedő, de az átlagot jól hozzák.
Nálam eddig hibátlanul működött a banda minden lemeze, de most valahogy sokadszorra sem tudtam megbarátkozni a lemezzel. Pár nagyon kellemes pillanatot leszámítva rövidsége ellenére is unalmas.
ICS Vortex és Vintersorg neve számomra garancia a magas minőségre, még ha a csúcson már rég túl is vannak.
Nem rossz ez, csak sok és könnyen elrontja vele az ember a gyomrát.
Nagyon bejött a borító és az első pár pont is noszogatott a meghallgatásra, de nem dobtam hanyatt magam tőle. Kissé hosszú, sok az üresjárat, máskor viszont tud elsőosztályú is lenni.
Valószínű hogy csak azért a nagy lelkesedése a rajongóknak meg a sajtónak, mert az elmúlt 20 évben gyalázatosan alacsonyan volt a színvonal a Megadeth háza táján, onnan meg csak felfelé vezethet az út..
Nem kaptam fel a fejem nagy dolgokra, ha nem ezen a néven jött volna ki ez a lemez, hanem egy ismeretlen csapat debütálásaként, kutyát se érdekelné minden profizmusa ellenére!
Szerintem van egy markáns egyénisége a csapatnak, thrash-ben ez nagy szó!
Hallgatható, de ebben a mai death metal dömpingben nem hiszem hogy hosszú távon érdekes lehet.
Nekem is úgy rémlik hogy régen jól elvoltam a csapat lemezeivel............
Én sem akarok ünneprontó lenni, de ez a lemez halvány, még az elmúlt 10 évben mutatott középszer formájukhoz viszonyítva is.
Lélektelen tucattermék.
Nagyjából farrrkas véleményén vagyok.
MegaDave óriási formában van. Nekem az előző lemez is tetszett, de ez egyszerűen lehengerlő. Erre vágyott minden Megadeth fan a szíve mélyén. Teljesen rá vagyok kattanva. A kilencessel szigorú voltam.
Abból, hogy trillázik a gitár a háttérben a gyors reszelésre és valaki károg rá, amelyből két dalonként kihallatszik egy-egy Lucifer, még nem lesz izgalmas zene, pláne dalok nem lesznek. Szösszenetnyi jó megoldások vannak, de ez édes kevés. Pozitív példa dalírásra lehet a Mgla, Marduk, Behemoth...stb.
Erős lemez, és nagyjából erre is lehetett számítani. A Winter Bane végén van egy rész, ami olyan, mintha Alice Cooper énekelne.
Nem rossz ez, ha az embert elkapja a lendület. Az első 15 percben élveztem, aztán már szörnyen monotonná vált.
Nem mondom, hogy a dalok nagyon elkülönülnének, de egységesen magasan van a színvonal. Korrekt death metal lemez, azt viszont nem értem, hogy egy 39 perces lemezre mi szükség egy 11 perces Bathory feldolgozásra... Amúgy sem vagyok híve a feldolgozásoknak. Ezért fél pontot le is vontam.
A vélemények hatására én is meghallgattam még egyszer a lemezt, s bár az 5-ös (korábbi pontszámom) egy kicsit erősnek tűnt utólag, el nem szálltam tőle továbbra sem. De aztán még kétszer lement, azt feltételezve, hogy idő előtt ítélkezem, és valóban elkezdett hatni. Be kell ismernem, hogy jó az anyag, rá tudtam érezni, tetszik a hangulata. Tényleg messze áll a tucattermékektől, ahogy azt a téves első benyomás után írtam. Sokszor az embert rossz passzban kapja el egy lemez, és nem működik. De van, hogy sok hallgatás után sem működik. Csakis ezzel magyarázom, hogy anno a The Wounded Kings zseniális Consolamentum lemezét sem értette itt a többség. Mindenesetre, óvatosnak és türelmesnek kell lenni. Ennek ellenére, vannak és lesznek olyan lemezek, amelyek csak hónapokkal, évekkel később kezdenek el hatni.
Minimum tucatnyi hallgatás után bennem a kétely leghalványabb szikrája is kialudt. Micsoda dalok! Micsoda énektémák! Á... nem is folytatom.
Nem mondhatom, hogy nem tetszett, de ez hetek kérdése, hogy mivé alakul. A Dark Fortress-re emlékeztető dallamokat nem érzem olyan erősnek, mint az anyabandában, például. A gond az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a ráfektetett idő meghozza-e a várt eredményt. Nem hallom a kibontakozni látszó dalokat, a kellemes részek ellenére. Majd az idő és a kedv eldönti, hányszor hallgatom még meg.
Egy órányi (post-)black metal a megszokott stílusjegyekkel. Biztos nem rossz, de semmi olyan, amit nem unnék már nagyon.
Sosem éreztem át igazán a viking/pogány lelkületű zenéket. Némely lemez meg tud győzni ilyen téren is, de igazából én nem tudok mit kezdeni a vikingekkel, vagy az azzal járó külsőségekkel, hozzám egyáltalán nem áll közel a dolog. Ennek ellenére a Nifrost anyagot jónak tartom, az hallatszik, hogy a minőségre törekednek, a banda fényévekre van az olyan borzalmaktól, mint például a német Varg. Szóval, a zenei finomságokat ízlésesen tálalják. Akik igényesek a stílust illetően, azoknak tetszeni fog. (Ez a vokál viszont engem fáraszt.)
Már majdnem felültem az ajnározásnak. :) Mustaine énekét számomra elviselhetetlen dolog hallgatni. Pedig most végre ezer év után zeneileg ütős lenne...
Rutinmunka ez, de van pár olyan dal ezen a lemezen, amit jó eséllyel még évtizedek múlva is simán elő fogok venni. Tartósan beragadni látszik a lejátszóba, úgyhogy javítottam a pontszámon.
Pontszám nem kérdés. Fénysebességű tekerés. :}
Ez nekem death metalban a merő unalom kategória. :}
Elég impotens tradicionálisabb jellegű doomra váltottak erre a lemezre, pedig az első négy lemezük milyen harapós zenét rejtett már!!
A The Olden Domain és az Empiricism közötti időszakban minden lemezmegjelenés egy kisebb örömünnep volt, a Winter Thrice-ben meg valahogy nem találok semmi kedvemre valót. ICS Vortex újbóli csatlakozásával megvan a régi lendület, csak zeneileg nem bejövős a dolog.
Azért leszek szigorúbb ezzel az albummal a szokásosnál, mert a tagok listáját elnézve ennél milliószor ütősebb és ötletesebb zenét várna az ember. Időpazarlás volt.
Dalonként hallgatva semmi gond, egybe már nem annyira okés...
Jól sikerült, tetszik.
Igéretes bemutatkozás, engem meggyőztek.
Második ünneprontóként jelen. Nem mondom rossz albumnak, de hogy túl van értékelve, az kétségtelen. De inkább arról, ami jó: a hangzás nagyon el van találva és nálam a dobos "viszi" a lemezt. (Az pedig teljességgel érthetetlen, hogy egy egyértelműen nulla hanggal rendelkező minek próbál bármit is elénekelni. Amit a JP dalban összenyekereg pandamaci uraság az szánalmas.)
Aki a tekerőset szereti, annak bejön. Nekem kb 15 percig élvezhető, aztán legalább ugyanannyira idegesít, mint mondjuk a Dragonforce speedje.
Igazán az album közepén lévő három dal (4-5-6) ami brutálisan jó.
Összességében felejthető, de a harmadik szám tetszett.
:)
Túl sűrű, túl sok. Vannak benne nagyon jó részek, és kevésbé jól sikerült is (pl a Dyson Sphere I-II-III nálam nagyon nem nyert, ott teljesen leül az album). Összességében valahogy azt érzem, annyira nem kiemelkedő, hogy utána ássak, mi is ez az egész (pl szövegek, koncepció stb.).
Egy óra semmi....
Megvan a hangulata, egész jó témák, jók a dalok, de nálam is inkább háttérzene, de a sítlust kedvelem, és ez a jobbak közé sorolható.
Zeneileg valóban remek anyag, de a vokált megunom egy idő után, majd idővel ki tudja...
Nem nekem találták ki.
A Bathory feldolgozást feleslegesnek tartom, azzal együtt 8 anélkül lehet menne rá a 10-es is.
Szerintem ez végre egy hallgató barát hosszúságú remek doom/death lemez.
A tiszta énekelgetés néha már idegesített.
A Dark Fortress nagy kedvencem Morean-al...ez nem lesz az.
Jól indul aztán úgy a féltávon meguntam....
Csak a klasszik lemezeket hallgatom, de ez most tetszik, megy, amióta kijött.
Egy hallgatás után ennyi. Előkerül még.
Szerintem Immortalos a cucc. Meg jó is. A borító nagyon béna. Meg a facebookos bohóckodás is. Szerettem azt az időszakot, amikor még nem kellett nap, mint nap azt néznem, hogy pl. Abbath/akármelyik zenész fagyizik, utazik, meg mittudoménmég...
Rövid ideig teljesen jó. Én jobb szeretem az ilyen zene mellé az acsarkodásos vokált.
Minőségi klasszik death. Sok ilyen van manapság, de nekem ez nem baj.
Sokszor előforduló jelenség itt a HP-n a racionalitást mellőző tömegpszichózis egy-egy lemez kapcsán. Most a Mourning Beloveth új alkotása esett áldozatul :) Tény, hogy barátságtalan a zene, de hát az előző is az volt, mégis első lett.
Elsőre nem értettem a negatív kritikákat. Aztán kezdtem érteni. A profizmus a hangulat rovására megy, sajnos.
Nem az én zeném.
Elsőre tetszett, de tényleg unalmas, sajnos.
Nem tudom mit vártam ettől...de azt gondolom, hogy pontosan ezt...olyan semmilyen, de nem rossz..
Ez aztán az elsöprő black metál. Nagyon ráéreztek a német srácok a hangulatos dallamokra. A hangzás is baromira dinamikus. Végre rájöttem...a Smohalla Resilience albumán voltak baromira hasonló dalok, csak itt éppenséggel nem az avantgarde dominál, hanem a nyers black témák
Az album fele valóban rutin munka, azonban a másik felében egészen újszerű megoldásokra lelhetünk. Igazából tök mindegy, hogy Immortal vagy Abbath...a zene kiváló és ez a lényeg. Az album azért szerintem nem lesz "legendás" kategória, de ennek ellenére ez az, amit vártam Abbathtól
Haha...ezt jól megerőszakolták
Szeretem az ócckúl halálfémet...de ebben nem találok semmi érdekeset
A Murderous Circushoz abszolút nem ér fel, de ettől még mindig minőséget képviselnek...és szívsen hallgatom még őket. Valamelyest egyetértek a rossz szájízzel, amit a mostani kommentek alapján többen is képviselnek, de ez csak önmagukhoz képest igaz. Abszolút skálán nézve még mindig kiemelkedőek.
Vegyes érzelmeket vált ki belőlem az új album...az első két dalnál elkezdtem fülelni, majd a lemez következő három dala átment valami giccses unalomba...ami inkább őncélú magamutogatásnak tudható be. A lemez második felében pedig végre magukra találnak...és a csillagot is leénekik az égről.
Huhh de baromira jó lett volna...ha valaki kontrolálja a művész urakat. Tök jó dallamok és témék rejtőznek itt...csak, csak, csak ezt jól elművészkedték.
Szimpla unalom
Ez nagyon kedvemre való.
Óriási nótákkal telepakolt, tényleg lehengerlő album, minimum 20 éve nem született ilyen jó Megadeth lemez. Még akár feljebb is mehet a pontszám.
Én nem hallok különösebb gondot, tetszett.
Pontosan ez a baj vele, hogy fénysebességű tekerés. :-) Nem szeretem az ilyesmit, engem nem szórakoztat, sokkal inkább untat.
Ott folytatták, ahol sok évvel ezelőtt abbahagyták. Death metal a legnemesebb floridai hagyományok szerint. Még a Bathory klasszikus Shores in Flames-ének feldolgozása is jó lett.
Márpedig ez kiváló és egy pillanatig sem unalmas. :-) Eddig is jók voltak és most is azok.
Nem is tudom... szép és jó meg minden, csak nekem nem egészen ilyenről szól az igazi Borknagar... Leginkább Necron itt alant, a fórumban leírt véleményével értek egyet.
Sok ötlet van itt, nem tucatzene, de ilyen mennyiségben fárasztó. Részleteiben viszont jó, lehet hogy próbálkozom még vele.
Nem túl izgalmas, ennek ellenére tetszik, bár nem hiszem, hogy sokáig emlékezni fogok rá.
Elég jelentéktelen.
A kérdésem csak az lenne, hogy mit keresnek az új Dream Theater album borítóján lévő drónok ezen a borítón is? Valamiféle lassú invázió kezdete? A Youthanasia óta a legjobb albumuk, de már annyira unom a hangzást, Mustár Dávidot, meg mindent...
Elementáris ereje van, de ahogy Morpheus is mondta, egy verekedés kimenetele nem az izmok kidolgozottságától függ.
Akkor én leszek itt az első ünneprontó. Kommentálni pedig nem merem :D
10 perc után egyszer csak feleszméltem és feltettem a kérdést magamnak: "Mi történik a fülemmel?" Aztán rájöttem hogy "zenét" hallgatok.
Régen sokkal jobban érdeklődtem irántuk, szerencsés az, aki még tudja szeretni.
Miután meglátta a hosszát túlzásnak éreztem az "unalmas" kifejezést, de tényleg nem tudok mást mondani rá, unalmas. Amikor meg épp nem akkor kellemesen középszerű.
Ha csak az a 3-4 muzsika megmarad bennem amiket folyamatosan hallgatok, már megérte az egész. A többi pedig talán majd idővel betalál.
Ez egy hosszútávú befektetés lesz, és azt hiszem ide befektetek. Nem mondom, hogy eszméletlenül el lettem volna tőle ragadtatva, de ahogy teltek a percek, egyre inkább úgy éreztem, hogy a kör után ennek adok még esélyt. 8 pont alatt pedig nem nagyon marad meg nálam semmi.
Ha egy picivel több benne a post, és kevesebb a black, talán hosszú távon is számíthattunk volna egymásra, így viszont nem vagyok benne biztos hogy sokáig élvezzük majd egymás társaságát.
Egy fokkal jobb hangulat és perfect.
Tényleg odatették magukat. Azt hiszem, rájöttek, hogy nincs több hibalehetőség. Üde, harapós, friss és mai lemez, ha lehet ilyet mondani erre a stílusra. Bátran odatehető a legjobbjaik közé.
Jól összeszedett dalcsokor, ami végig izgalmas és oda kell figyelni rá. Nem kétséges a jó pont.
A thrashnek nem ez az irányzata áll közel hozzám, de evvel sincs semmi gond az égvilágon. Rövid, ütős, intenzív dalok, rövid távon élvezem is.
Ha minden újjáélesztett néhai kedvencem ilyen lemezzel jelentkezne....!
Régebben jobban preferáltam őket. Itt vagy a dalok lettek gyengébbek vagy én nem találom meg a lemez értékeit. Fárasztó!
Akár több is lehet idővel...
Csak a hosszával van gondom. Ebből a zenéből ez egyszerűen sok.
Post black/doom a játék neve és különlegesen erős hangulattal bír. Hallottunk már ilyet máskor is, de most nagyon megtaláltak ezek a német gyerekek. Így a fehér, fagyos tél is szép....
Írtam ide egy hosszú kommentet, amiben sok gondolatot szerettem volna megosztani és amiben szerepelt az a mondat, hogy alap esetben ide csak annyi kerül, hogy "lásd kritika". Aztán töröltem és érdemben marad a "lásd kritika". :)
Kiváló bemutatkozás jó sok Behemoth hatással. Tetszett!
Ha szar lenne, lehetne mondani, hogy haggyad Abbath! De nem szar ez. Sikerült kedvenc pandamacinknak túllépnie az Immortal árnyékán és gyakorlatilag annál egy változatosabb és ingergazdagabb lemezzel előállnia. Egy gondolat bánt engemet, hogy amennyire karakteres Abbath hangja, én már pont annyira unom hallgatni. De mondom, meglepően erős lemez ez zeneileg!
Egyszerűen nevetséges számomra amit hallok. De nem a kárörvendő, bosszantó fajtából, hanem egyszerűen kínosan mosolygok ezen az egész speed thrash vonalon. Annyira ratyi ez a kutyaugatós vokál, meg a folyamatos tukatukázás. :)))
Indokolatlannak érzem a tömeges hisztériát. Én nem szeretem a funeral jellegú dolgokat, de ez így is egy korrekt, jó lemez.
Tényleg jobb egy kicsit, mint az egyéb "újkori" lemezeik, de azért messze van ez Vintersorgostól, Simenestől is a The Olden Domaintől. Ezzel meg az a bajom, hogy évek alatt, szépen lassan eltolódott az érdeklődésem az egyszerűbb hangzásképek, szerkezetek felé és ezt már fárasztó hallgatni. Nincs szükségem ekkora zsivalyra, nem lesz a mondandó több, vagy mélyebb a hangzavarban. Valahogy azzal analóg ez, amikor a dobos, ahogy tanul és fejlődik, egyre nagyobb dobszerkót épít maga köré és gyönyörködteti, hogy akkor is szól valami, ha épp melléüt. Aztán idővel szép lassan leépül a dobszerkó és a végkifejletben egy 6-7 elemes cuccon fog megtörténni az igazi varázslat. Valami ilyesmi.
Ezer ötlet, ezer téma, ezer irány. Nem voltak képesek tömören és lényegretörően komponálni, ami nagy hiba. Viszont szinte minden ötletük tök jó, jó hallgatni, de egyszerűen nincs annyi energia és idő ami alatt ezt a lemezt egy összeállt valamire lehessen hallgatni.
Jól indult, az első 1/3-ban nagyon is úgy éreztem, hogy ez egy frankós lemez. Aztán másodfokó parabolikus zuhanásba váltott a maradék kétharmad.
Ártalmatlanul, kellemesen vikingeskedős. Biztos voltak ilyen napjaik is a hős viking harcosoknak, amikor csak úgy nézegettek le a hegygerincről, vagy virágot szedegettek az erdőben. Miért is ne?
Továbbra is a Youthanasia első négy dalát találom maximálisnak, ha már Megadeth. Azon kívül soha semmi nem hatott meg, amit ők írtak. És ez már valószínűleg így marad. A hangzás sem tetszik. Másrészt mindenki tudja, hogy Mustaine talán az egész thrash mezőny legjobb gitárosa, épp ezért ez a tömény szólótenger igazán felesleges.
El van túlozva az egész... A hangzás meg nem dinamikus, hanem statikus. Amúgy tényleg hasonlít egy kicsit a Smohallára.
Rudán Joe "szólólemezén" röhögtem szénné magam annak idején. Egy árva hangot nem írt rá, egy árva sort nem írt a szövegekhez, talán még az énekdallamait is más dirigálta le neki... Abban mi a szólólemez??? A szólólemezen a szólista legyen kreatív, különben magamutogatás a dolog, és mások tollával való ékeskedés. Ellenben itt. Abbath megírta a dalokat, elénekli, és elgitározza őket. Van egy vendégbasszer (de itt a basszer csak kísér) és egy dobos. Ez utóbbi megbocsátható, hiszen dobosként sokkal könnyebb a többi hangszert megtanulni, mint fordítva. Nem várom el egy bárdistától, hogy a dobok mögé üljön. Szóval ez egy VALÓDI szólólemez. A tíz ponthoz azonban kéne egy csipetnyi amatőrség. A black metal úgy tökéletes.
Néha komolyan nem értelek benneteket (megint) :-D
Néha komolyan nem értelek benneteket :-D
Zeneileg, hangulatban nagyon ott van, de a borzalmasan statikus hangzás a fele előtt kiütött. Onnantól kezdve már csak tárgyilagosan tudtam hallgatni, élvezetből nemigen. Mindig szól minden mindenhonnan. Az Urdra is ennyit adtam, azóta nem mozdult el a csapat minőség szempontjából le vagy fel. a Cold Runs the River nagyon nagy.
Egy árva hangra sem emlékszem belőle. Szerintem azért, mert hallottam tízezret.
Unalmas.
Nagyon hajaz az Enslavedre időnként. Hangulatos, de nem falat bontó zene.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 304. 305. 306. 307. 308. 309. 310. 311. ... 504. Full screen Vertikális nézet
2016. február 6.
arallu72 Belial BlackZone boymester Critical_Message farrrkas insomnium kopi Kriss mike666 nascence Pistike66 UndeadRogue ∑:
1. Belial
Abbath
Abbath
10 10 8 8 7 8 10 6.5 7.5 9 10 8 6.5 8.4
2. kopi
Borknagar
Winter Thrice
9 4 6 9 5 10 6 10 7 7 8.5 7.5 8.5 7.6
3. Kriss
Shrine of Insanabili...
Disciples of the Void
2 7 6 7 9 6 8 8.5 9 8 10 8 7 7.4
4. Pistike66
Brutality
Sea of Ignorance
10 6 8.5 7 6 7.5 4 7 8 8 6.5 9 5 7.3
5. UndeadRogue
Nifrost
Motvind
4 5 7.5 7.5 5 7 8 7.5 7 7 10 5 9.5 6.9
6. farrrkas
Megadeth
Dystopia
6 4 6 7 6 9 4 7.5 7 8 7 9 7 6.8
7. nascence
Mourning Beloveth
Rust & Bone
9 4 5 7 4.5 8 3 5.5 9 9 8.5 9 4.5 6.6
8. viribusunitis
Infesting Swarm
Desolation Road
6 7 4 6 8 6 5 3.5 6 6 6.5 7 7.5 6.3
9. BlackZone
Alkaloid
The Malkuth Grimoire
6 4 7 7 6 7 4.5 6 6 5 7 7 7 6.1
10. boymester
Gama Bomb
Untouchable Glory
9.5 2 2.5 9 8 6.5 10 5 4 7 3.5 4 3 5.8
∑:
7.2 5.3 6.1 7.5 6.5 7.5 6.3 6.7 7.1 7.4 7.8 7.4 6.6 6.9
9000Sanyi 2016. február 6., szombat, 19:04
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1764
Válasz Nagaarum üzenetére:

Bocsánat, kiment a fejemből... Nem hallgattam meg a Brutality-t... :-/


Mákod van, hogy nem kapsz eltiltást...
;-)
--
9000Sanyi
Nagaarum 2016. február 6., szombat, 18:58
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Bocsánat, kiment a fejemből... Nem hallgattam meg a Brutality-t... :-/
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Nagaarum 2016. február 5., péntek, 10:31
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz McFrost1977 üzenetére:

Nagaarum!
A Battles in the North albumon Abbath dobolt, a dob hangzása is majdnem 100% olyan, mint azon a lemezen, szóval ki tudja?

Én itt a creditsre alapoztam, amit a Metal Archives mond. =|:
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
McFrost1977 2016. február 5., péntek, 09:37
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1846
Nagaarum!
A Battles in the North albumon Abbath dobolt, a dob hangzása is majdnem 100% olyan, mint azon a lemezen, szóval ki tudja?
--
Állat vagyok,
száj és bél,
éhségem nő,
mint belül a halál.
BlackZone 2016. február 4., csütörtök, 19:33
BlackZone
Csatlakozott:
2013. november 23.
Hozzászólások: 223
Igen, sok esetben hangulat is kell egy-egy lemezhez. Nekem mostanság tekerős, belezős, impulzív, erősen rétegzett dolgokhoz van kedvem. Biztos a meló miatt. A kritika pedig egy erősen szubjektív műfaj, amiből felesleges messze menő következtetéseket levonni. Ja és nem is tudom mikor pontoztam ennyire alul egy kört. Mondom én, hogy rém szigorú vagyok mostanság...
kopi 2016. február 4., csütörtök, 17:55
kopi
Csatlakozott:
2003. december 30.
Hozzászólások: 52
Válasz Pistike66 üzenetére:


Szerintem viszont hiba valakinek a véleményét butaságnak nevezni azért, mert az nem egyezik a miénkkel. :-)


szerintem nem hiba. inkább butaság (gpig)
Pistike66 2016. február 4., csütörtök, 17:41
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz Nagaarum üzenetére:


Ugyanígy érzem én is. Kicsit az "egy bolond százat csinál" jelenség érződik. Ahogy a Trallery lemezénél volt annak idején.

Szerintem viszont hiba valakinek a véleményét butaságnak nevezni azért, mert az nem egyezik a miénkkel. :-)
Nagaarum 2016. február 4., csütörtök, 17:25
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz belferegtamadas üzenetére:

Nagyon nagy butaságokat írtok a Mourning Beloveth-ről, rossz olvasni :-( Inkább ne is lenne most a Hangpróbába.

Ugyanígy érzem én is. Kicsit az "egy bolond százat csinál" jelenség érződik. Ahogy a Trallery lemezénél volt annak idején.
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.075 seconds to render