Mikor megláttam a hangpróbán, gondoltam hozzák a semmilyent mert eddig egy lemezük se tetszett (kicsit a Monumension). De itt, le a kalappal. Dalírói képesség maximális. Kiemelkedő lemez. Ebben a stílusban végképp nem szeretem a tiszta éneket, de elismerem ami jó az jó.
Régóta hallgatom. Imádom ezt a zenei sivárságot és hangzást. Hiába na, szeretem a nem "koncertképes" zenéket. Mellékesen meghallgatnék már egy új Coldworld lemezt is.
Szeretem az ilyen zenét, de ezt kissé unalmasnak találtam. Nem rossz, de valahogy nem kötött le. Az Overtorture sokkal jobban tetszik. Vagy a néhai német Torchure ha már doom-os death zenéről van szó.
Lehet mondani doom zenére,hogy szép? Engem ez meggyőzött. Hejj de erős kör lesz ez!
Lehetne ezt unalmasan is. De itt a múltidézésen kívül jó témák is vannak. Nekem is hiányzott egy jó death lemez. Élmény volt hallgatni.
A kilencvenes évek eleje óta meghallgattam pár death metal lemezt úgyhogy nagy meglepetés nem ért. Viszont rossznak se tartom. De a death metal gyűjteményembe ami igen terjedelmes, nem hiszem ,hogy berakom. Mivel régebben említettem, hogyha minden kicsit tetsző lemezt is rendszeresen hallgatna az ember, egy alvás nélküli száz év is kevés lenne.
Ahhoz képest, hogy helyből utálom a teátrális zenéket na meg a steril hangzást valahogy ezt nem tudtam megutálni. Úgyhogy tudnak valamit.Itt jönnek elő a jó dalírói képességek. Mert az tuti megvan nekik. Néha még langyos King Diamond-ba is nyomulnak. Kérdezem magamtól, hogy én vagyok én? Mert ez tetszett pedig nem kéne. A kezdeti lelkesedés alábbhagyott úgyhogy reálisabbnak érzek egy nyolcast.
Ez a "nem győzöm kivárni mire történik valami" tipusú zene. Maga a stílus se a kedvencem, de azért hallottam már jobbat is ebben a közegben. Lehet mondani, hogy a doom zene is lassú, de ott a lassúságnak is van atmoszférája, itt meg csak prüntyögnek mire elkezdődik a szám végére valami.
Ha az előző kört nézem lehetne tízes is, de ha thrash-be betöltött szerepét akkor annyira nem rózsás a helyzet. Főleg a '80-as évekhez képest. Sőt az előző lemezük is jobban tetszett. Egy nagy baj van, a daráláson kívül nincs nagy erénye. Azért pl.az első Deathrow az amatőrsége ellenére is hordozott megjegyezhető dolgokat. Így ez a lemez belesüllyed nálam a középszerűségbe.
Én az ilyen zenéket nem tudom komolyan venni. Nálam ez a viccesen szórakoztató kategória. Ez a magas hang death metal lemezen röhejes nekem. Bebaszva háttérnek elmegy. Utoljára (ami nem tegnap volt), a Jig-Ai - Katana Orgy lemezén "szórakoztam" ilyen jót.
Jó lemez de nem éreztem azt az eufóriát ami a tizeshez kell
Voltak nagyon hangulatos részei de nem az én világom.
Nekem is az ugrott be elsőre , hogy kriptaszagú. Féltem tőle, de kellemesen csalódtam.
Fenséges, méltóságteljes, gyönyörű! Ahogy a hörgés ráúszik a tiszta énekre az zseniális.
Egy csipetnyi változatosság jót tett volna
Zeneileg nagyon tetszik, de Dörmögő Dömötör vokálja nekem nagyon erőtlen.
Az előző lemez volt az első amit hallottam tőlük és azonnal elvarázsolt. Rögtön utánanéztem a régebbi anyagaiknak, azok is hasonló hatással voltak. Jöttek a hírek az új lemezről majd a promó anyagok és valami nem stimmelt. Technikailag oké a vokál is rendben de mégsem működik. Kiüresedett paneleket rakosgatnak számomra minden hatás nélkül. Így a pontszámban némi nosztalgia is tükröződik.
Sehonnan sehaová
Mi ez? Brutál trash? Jó ritmusok zeneileg is többnyire ok. de a rikácsolás miatt olyan volt mégis mintha ugyanazt a számot hallgatnám állandóan. El tudok képzelni olyan alkoholmennyiséget, hogy működjön, de nem volt kedvem berúgni.
Jó kis brutál cucc lenne, de az a grindes röfögés nem jön be.
Én nem vártam tőle sokat, valahogy kiestek az érdeklődési körömből, de ez az én hülyeségem... Sokadik hallgatás után sem unom, úgyhogy felmegyek 10-re.
Tegnap kétszer lement fülessel és erre aludtam el. Nekem bejött ez a hangulat, ez a kényelmetlenül feszengő pusztulat.
A kör legerősebb lemeze számomra, a kriptabűz megvett magának kilóra.
Ez egy bitang jó lemez lehetett volna némi kreativitással, mert a sokadik zongorás résznél már a kutya sem kíváncsi rá.
Ropogós, húsos death metal nagy cifrázások nélkül, remek gitártémákkal. Erős lemez és stílusa ellenére nem untam rá, de azért valami plusz jót tett volna még nekik...
Időnként érdekesnek, hangulatosnak mondható, de az esetek többségében idegesítő.
Érzem én a minőséget, de rohadtul lefáraszt két dal után is.
Lenyűgöző életmű, egyre jobb lemezekkel! Viszonylag kevés önismétléssel..
Van egyfajta hangulata, és zeneileg is találni itt pár fantáziadúsabb megoldást. Teljesen rendben van...
Valami kis plusz még elkéne ide, de így is az első negyedév talán legjobb death metál lemeze.
Bajban vagyok, mert a lendületesebb darabok 10+ pontosak, viszont sok az albumon az ambientes, merengős időhúzás. Az ének szintúgy remek. Amúgy igen jó felállás ez, gondolom csak alkalmilag jöhettek össze projektezés gyanánt a srácok, de érdemes volt mindenkép...
Úgy tűnik hogy a származás kötelez, ha svéd típusú DM-ról van szó. Itt is igaz, hogy pár apróbb dalszerzői fordulat még jót tehetett volna az összhatásnak.
Az Xtreem Music néha-néha rátapint a lényegre az anyagaival - lásd Sorcery visszatérés, vagy a magyar Coffinborn és Gravecrusher EP-i is remekbe szabottak -, ám összességében ez az anyag felejtős, és bőven igaz, hogy nem minden színtiszta rothadás, ami old school death.
Kezd kifulladni ez a csapat...nagyon hamar felkapottak lettek, holott szerintem a Saille nem kicsit jobb náluk.
Zeneileg hervasztó anti-élmény.
Nagyon jó lemezeket termel ám ki ez a lelkesedésből és műfajtiszteletből táplálkozó thrash vonal, csak most épp a Bio-Cancer pont egy szarabbik képviselője a dolgoknak.
5-10 éve még kimondottan sok zeneiséget láttam volna ebben az anyagban. Egy-két gyors végighallgatásra alkalmas csak, semmi maradandó.
Amíg olyan albumok jelennek meg mostanában, mint a "Where Greater Men Have Fallen", az "Ótta" vagy az "In Times", addig nekem ezek a lemezek jelentik a maximális pontszámot e (tág) stíluson belül. Ezek az etalon! Ugye, különbség van a kiváló lemez és az isteni szikra zenei megnyilvánulása között. Itt számomra egyértelmű, hogy az utóbbiról van szó.
A szuicid/funeral/depresszív hangmasszák nálam már legtöbbször túllépik az élvezhetőség határát. Magukat az elemeket, a hangulatot befogadom, ha az csak egy alkotóelem a sok közül, de ilyen tömény egyórát elég nehéz elviselni. Kiemelkedően jó lemezeket meg szoktam hallgatni (nem túl gyakran), és alighanem, ez a lemez is megállja a helyét az ilyen mélyen bolyongók között, az ambient részek bennem is rezonálnak, de teljes egészében ezt sok megemészteni. Ennek ellenére értékelhető produktum ez.
Vedd az első két Death albumot, és add hozzá a progresszív metal legihletettebb pillanatait, meg néhol egy leheletnyi doomot. Mindez olyan egyéniséggel van itt tálalva, hogy a hátam borsódzik bele a gyönyörűségtől minden hallgatáskor. Tele van meglepetésekkel! Az első lemez idén, amelynek előkelő helye lesz a húszas listámon. Így kell, így érdemes zenélni. Mestermű, nem is kérdés!
Csodás lemez, valóban, és a műfaj is közel áll hozzám. Sokszor lement már. Igazából vártam azt a mindent elsöprő katarzist, ami Naga-nál jelentkezett, azt a bizonyos pluszt, ami eget, földet megmozgat, de valahogy addig nem jutottam vele. A lemezt mindenesetre egy élmény hallgatni. Micsoda kör ez! Még a végén tényleg elhiszem emp-nek, hogy vajszívűek vagyunk.
Az az érzésem, mindenki erre a fordulóra tartogatta a nagyágyúit. Ezt a lemezt is élmény hallgatni. Ezek a gitárharmóniák azok, amiket egy death metal lemeznek el kell csípnie, hogy fogós, friss, erőteljes és végig élvezhető legyen.
Micsoda death metal lemezek fértek itt bele egy körbe! Egy újabb kiváló alkotás, csak győzze az ember hallgatni. Bolt Thrower ízű, igazán változatos, ötletekben gazdag dalok. Sokat fog itthon szólni!
Ami jól áll King Diamond-nak, az nem biztos, hogy rikácsolós hangnemben is megállja a helyét. Ráadásul itt sikerült a sztori alá seperni a zenét is. Közhelyes színház egy olyan történettel, ami már a második dal után unalmas. A zenei aláfestés sem nyújt vigaszt. A pontszámom kettőt csökkent a végéig.
A stíluselemek önmagukban nem sokat érnek, ha zene alig társul hozzá. Nem hagy mély nyomokat.
Ezt a mániákus, idegbeteg fajta thrash vonalat sosem szerettem. Egy ilyen lemezzel egy-két évre letudtam a műfaj iránti kíváncsiságomat. Nem pontozom le nagyon, mert amikor nem sikálják le a festéket is a hálószobám faláról, felfedezek benne számomra is értékelhető dolgokat. Szigorúan a műfaj kedvelőinek.
Olyan, mintha a Cannibal Corpse Butchered At Birth albumát vették volna alapul és arra építették volna fel változatos és erős dalaikat. Egy újabb jó death metal lemez!
Nem szól ez szarul, csak a bandcampre valami nagyon elcseszett tömörítéssel pakolták fel az anyagot, halk és valahogy nem szól sehogy. Viszont a kiadó youtube csatornáján teljesen jó a cucc. És amúgy meg teljesen jó is a cucc, belassult depresszív black-doom egy órában. Egyelőre ennyi, de még hallgatom majd párszor.
Már egy ideje hallgatom és lenyűgöz.
Nem kérdés.
Így szeretem a death metalt II.
Így szeretem a death metalt I.
Kicsit úgy járnak, mint a Dimmu Burger. A nagy szimfonizálás közben tűnedezik el a zene...
A (gondolom) intrónak szánt Lava alatt anyáztam, hogy ez hosszú menet lesz, megfájdult a fejem már az elején. Végül is hosszú menet volt, de kellemesebb csalódás nem is érhetett volna, mint amikor a második dalt meghallva feltárta magát a lemez igazi formája. Kellemes doom cucc, nincs a legjobbak közt, de azért egy stabil hét és feles simán megvan.
Őőő, én ezt thrash metalnak hallom... és nem csak a jellegzetes borító miatt. Ráadásul a durván headbangelős fajtából! Az Overtorture mellett a kör másik felfedezettje számomra. Rég volt ilyen jó kör!
A jó pár éve ömlesztve megjelenő brutal death zenék nagy részével ellentétben a Recueil Morbide zenét is szerez. Szívesen hallgatom.
Hozzák a tőlük megszokott magas színvonalat, nagy újdonságok elmaradtak, de nem is vártam. Kiváló lemez.
Elszórakoztatott, sőt nem is tűnt fel a hossza, de csak párszor kaptam fel a fejemet 1-1 jó témára. Ha újkori raw black, akkor Battle Dagorath. Na az mennyivel jobb lemez, legalább 2 pont a differencia! Az egész estés hóvihar, a Chaos Moon fél estés eső.
Jó, de nem hiszem hogy fogom még hallgatni.
A csendnek is van zenei értéke, de néha nekem is túl szellős volt ez már. Ennek ellenére kellemes hallgatni való. Jav: azt nem mondtam, de 4. napja hallgatom, ugrik is a pontszám, egyre jobban bejön. Jav2. Imádom ezt a lemezt, így lett 8-ból 10. Igazi fejhallgatós, merengős zene.
Nagyon jó és ennyi :)
Tök átlagos szerintem, plusz 1 pont azért a néhány jó ötletért. Ráadásul úgy 6-os, hogy retró hangulatban vagyok, de az kimerül az első 4 C.C. lemezzel.
Első pár végighallgatásnál vegyes volt az összkép. A hangmérnök eszméletlen munkát végzett. Zeneileg teátrális valóban, később érett be, mint a korábbi albumokon. Aztán elkezdtem egyre inkább értékelni a gitártémákat, átvezetőket, szövegeket és rájöttem imádom minden pillanatát! Kérem szépen, számomra bőven túlszárnyalták az újkori Dimmut...
Hentes szakmám is van, felőlem jöhet a röfögés döfivel! :)
Csatlakozom a dicsőítőkhöz. Ráadásul ez a lemez, legalábbis nekem jóval inkább hallgattatja magát, mint az előző. Mestermunka.
Egy ideig hangulatos, utána fárasztó. Voltak jobbak, emlékezetesebbek ebben a műfajban.
Jó ez, de annyira azért nem tartom nagy számnak, mint amit a pontszáma mutat.
Élvezetes, szép, megragadó.
Ez egy nagyon jó, hagyományőrző svéd death metal lemez. Nagy okosságokat nem tudok róla mondani, tetszik és kész. :-)
Évekkel ezelőtt sokkal jobban lelkesített volna, most már nem okoz nagy izgalmakat. Túl sokat hallottam...
Jó lett volna zenélni inkább a sok hatásvadász hókuszpókusz helyett...
Szoktam szeretni az ilyesmit, de ez egyszerűen unalmas. Az YOB egyelőre pár klasszissal jobb náluk.
Szokásosan semmitmondó, unalmas thrash dara, egyhangú rikácsolással.
Valóban dalok vannak itt, de azért nem túl érdekes a dolog.
Én is meglepődtem, valahogy nem ezt az irányt vártam tőlük. Minden esetre működik a dolog...
Szinte filmzeneszerűen peregnek az események. Én látok bennük potenciált, kérdés, tudnak-e még új elemeket hozni a művészetükbe.
Változatos, jó anyag. A hangzáson és az éneken még lehetett volna dolgozni. A Symbolic Realms a kedvenc dalom a lemezről, a thrashes, B.Sabbath-os megoldásaival.
Igényesen felépített, kiváló hangzású doom album lett. Régóta hallgatom és nagyon tetszik. Remélem lesz folytatása, mert úgy látom elég elfoglalt emberek csinálják...
Itt volt az ideje, hogy egy tisztességes svéd népi együttes is szerepeljen már a hp-n. Régóta vártam rá. Semmi lacafaca, ez tiszta death metal!
Zsír, de valahogy nem érzem azt, hogy újra meg újra meg kéne hallgatnom...
Ez nagyon NEM. Nagyon más, mint amit az extrém metálban preferálok. Nekem ez zsibvásári gagyi.
Ez egy józan pont. Nem sikerült maradandót alkotni, de a kezdeményezést díjazom.
Kojak testvére gitározik? :) Viccet félretéve jó kis csapat ez, sok ouzo-t meg kellett inniuk ehhez az anyaghoz. Nekem bejönnek a görögök, az ének pont a helyén van.
Máskor valószínűleg több pontot is kapna, de most nagyon erős a mezőny...Aki csípi a brutál, technikás death bandákat nem lőhet mellé a franciákkal.
Ahogy a progresszív, folkos black metalnál lenni szokott, ezt is elsősorban az erős hangulata menti meg. Zeneileg is szép, igényes teljesítmény, noha nem feltétlenül az én világom. Viszont ez egyike azon ritka eseteknek, amikor az éneklős részek tetszenek jobban. Nagyszerű hangja van ennek a fickónak. A hörgős/károgós részek szokványosak, nem túl izgalmasak.
Na ez már blackened black metal... vagy mi a túró :) Nem tudok teljes mértékben azonosulni vele, de tudom, hogy az ilyesmi egy bizonyos rétegnek szól, és nem a nagyközönségnek. A stílus puritánsága pedig mindig is kivívta tiszteletemet. Kár, hogy ezt is ugyanolyan gyorsan el fogom felejteni, mint a többit.
Egy átlagos halálbrigádra számítottam mint pl. a Soulskinner, erre tessék... Vérprofi vegyítése az ős-doom és az ős-death hangzásvilágnak, mindebből valami egészen egyedit és szokatlant sütve ki, noha alapvetően ismerős eszközöket használnak. Nem sok ilyet hallottam még, annyi biztos. UPDATE: akkor végül is megkapta a tízest. Miért legyek szűkmarkú, ha egyszer tényleg ilyen király album?
Itt sok minden keveredik a klasszikus doom metaltol kezdve a funeral doomon át a post-rockig, a végeredmény pedig nagyon is működőképes. A kesergő nyomasztást hatásosan osztja, és gondolom ez volt a zenész urak elsődleges célja, szóval egy erős pontszámot mindenképp megérdemel. Egyedül a zongorázást sokallom néha.
A zenei rész néha kicsit áthajlik feketébe, egyébként egy hamisítatlan, bivalyerős DM lemezt hallunk. Kinek kellenek műfaji újítások, ha azok nélkül is simán kenterbe veri a Cannibal Corpse előző néhány lemezét (és talán az összeset?)
Az "esti mesék a kriptából" sorozat legújabb darabja. Bármikor szívesen meghallgatom őket. Persze nem mindegyik epizódja olyan jó, mint a Desolate Shrine Heart Of The Netherworld-je volt januárban, de ezt nem is várom el. Nem lehet minden tökéletes.
Oké... dobgép + operaházfantomja blekkmetál = nem ízlett :S A kör leggyengébb lemeze, de nagylelkűen adok neki egy közepest, talán mert most jó hangulatban kapott el. Furcsa ezt mondani, de hallgattatja magát. Azzal a gondolattal is eljátszadoztam közben, hogy vajon hány olyan együttes lehet a világon, akik a Gyűrűk Urából szedték a nevüket :)
Bár Tad Doyle neve nem ismeretlen a zenei palettán, ez egy húzós bemutatkozás lett az új bandájától. Érezhetően a YOB farvizén evezgetnek, akikhez azért még jócskán fel kell nőniük. Egy kis csiszolás, érlelés, és rendben leszünk. Így aztán a katarzis egyelőre elmarad, de a stabil Neurot-minőség szerencsére megvan.
Melodikus power-death, ráadásul ilyen kapkodós Alexi Laiho-utánzat vokállal. Ezekre én inkább csak legyintek, de tény, hogy a maga műfaján belül tisztességes iparosmunka.
Nekem ez már inkább a grind kategória, figyelembe véve a géppuska-ropogást a háttérben meg a "kecskebékába áramot vezetünk" vokált. Viccesen bugyuta kis lemez, annyi szent. De valahogy nem visz rá a lélek hogy rossz értékelést adjak neki. A maga módján szórakoztató ez :)
Arról most lehetne vitákat nyitni, hogy kinek melyik a kedvenc albuma a zenekartól. - Nekem most nem ez, s nem azért mert Nuclear Blast-os kiadvány. :) - Ellenben úgy szólnak korongról korongra, hogy sok zenekar a felével is megelégedne. A dalok felépítése is jó. Akkor mégis mi a bajom velük? Egyszerű: Fáradtnak érzem ezt az anyagot, azok ellenére is, hogy csupa-csupa jó dal van a korongon. - Aki szereti az epikus viking, folk hatásokkal tarkított black metalt - bár már ez utóbbi sem túl egyértelmű - annak kincs ez az album. Az olyan kötekedők, mint én meg nyaljanak citromot, vagy sót. :)
Ez már annyira Trve, annyira Raw, annyira amatőr... Folytassam?! - Szégyen gyalázat ilyen hangzással operálni.
Jó ez az ál kripta hangulat. Ennyi. - Lehetne innovatívabb is, leginkább hangzás terén... De az ős Death hangulat azért érződik egy picit.
Én értékelem a lírai dolgokat még akkor is, ha eposzi hosszúságúak, de attól, hogy a percenkénti hangjegyek száma 2, attól nekem még nem biztos, hogy átjön az emelkedett hangnem. - Tudom, az én "készülékemben" van a hiba, de egyszerűen lúdbőrzik a hátam ezektől a végtelen hosszúságú nótáktól. - Ha még történne is valami...
Ilyen ínséges időben felüdülés az ilyen zene. - Death fanoknak kötelező, igazi jó témák sorakoznak sorra... Úgy látszik a HM-2-ből még sem elég. :)
A hangzás kevésbé innovatív, de ettől függetlenül rendesen össze van pakolva. - Még sok ilyet, s akkor minden death metal hívő el lesz kényeztetve. :) Amúgy meg, mit izmozok a hangzáson, élőben megölnek! :D
Csak azért mert tökéletes nincs. :P - Amúgy simán lehetne tízes is, mert olyan, mintha egy filmzenét hallgattam volna végig. - Ráadásul erre az anyagra azt mondom tőlem szokatlan és hihetetlen módon, hogy rövid. :) - De komolyan. - Még több ilyet.
Egyezzünk ki abban, hogy számomra ez teljesen semleges. - A "nagy" középből nem lehet baj...
Azok akik túljutnak az énekes okozta sokkon, azok lehet még élvezni is fogják ezt a thrash albumot, aminek gyökerei a 80-as évek közepének "kapkodós" albumaira hajaz. - A maga módján ideig óráig elszórakoztatja az embert, de nem hiszem, hogy hosszútávon bárki is örömét lelné ebben. - Valószínűleg élőben sokkal jobbak, mint itt. :)
A disznóvisítás kifejezetten jót tesz ennek a zenének. - Aki bírja, s szereti a "kalapálós" zenét, az ne is keressen tovább. :) - Határozottan jobbak, mint az előző albumon. :)
Félek, hogy számomra az Enslaved is ugyanabba a gödörbe jut, amibe az Amorphis... Egyre szürkébb lemezek, csak mert kell új lemez... Még kísérletezek vele, csak ez máris rontja az objektivitást... Ugyanis más lemezeknek meg nem adok második esélyt... Ilyenkor úgy érzem magam, mintha HW hangpróbázó lennék...
Az elején át kell esni, de utána nagyon karaj lesz.
Nem halál rossz, de eléggé egydimenziós...
Az If these walls could speakben hallható énekes - harmóniaváltogatós játék őszintén ledöbbentett. Meg a The Deep vast emptiness monolitikus vaskossága. Amúgy az egész döbbenetesen jó. Ismert (legalább is a mi köreinkben) csapatok tagjai álltak itt össze zenélni... Köszönöm az ajánlónak! Kétszer hallgattam meg egyhuzamban, ami nálam metal lemeznél nagy szó!
Akkor most figyelj Redrum! Tudok én olckúl deathre is jó pontot adni! :-)
Volt olyan lemezük, ami nagyon tetszett, ebbe viszont nem találok fogódzkodót...
Az elején tök izgalmasnak tűnt, aztán tényleg kicsit unalmas lett...
Nincs véleményem...
Izomból tanácstalan vagyok...
Most hallgatom és elsőre bejött az anyag,szerencsére hozta az előző mestermű RIITIIR album színvonalát.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 282. 283. 284. 285. 286. 287. 288. 289. ... 506. Full screen Vertikális nézet
2015. április 4.
arallu72 banya07 boymester Critical_Message farrrkas mike666 Perszepeta Pistike66 viribusunitis ZeroVoid ZolixiusRex Nagaarum brigante ∑:
1. Pistike66
Enslaved
In Times
10 9 10 10 10 8 9 10 8.5 8 7 7.5 10 9
2. banya07
Clouds
Doliu
10 10 8 8.5 9 10 10 9 9.5 8 6.5 10   9
3. viribusunitis
Overtorture
A Trail of Death
10 8 8.5 8.5 9 9 8 8.5 10 9 8     8.8
4. farrrkas
Chapel Of Disease
The Mysterious Ways Of Repetit...
7 9 10 9 10 10 7 8 8 10 7 6.5   8.6
5. mike666
Soulskinner
Crypts of Ancient Wisdom
7 7 6 6.5 9 9.5 6 6.5 8 8 9.5 8.5   7.5
6. arallu72
Chaos Moon
Resurrection Extract
10 6.5 9 8 7 8 7 6 7.5 6 4 8.5   7.2
7. ZolixiusRex
Recueil Morbide
Morbid Collection
5 7 5 5.5 8 8.5 8 6 8 6 10 6   7
8. boymester
Bio-Cancer
Tormenting The Innocent
6 5 7 6 6 9 5 4 7.5 6 7 5   6.2
9. Perszepeta
Carach Angren
This Is No Fairytale
8 5 5 5 5 6 10 5 5 5 9.5 7   6.2
10. ZeroVoid
Brothers Of The Soni...
Brothers Of The Sonic Cloth
5 2 4 3 6 7.5 6 5 6 7 5 7.5   5.1
∑:
7.8 6.9 7.3 7 7.9 8.6 7.6 6.8 7.8 7.3 7.4 7.4 10 7.5
Nagaarum 2015. április 4., szombat, 08:41
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz arallu72 üzenetére:

Én már az előző körbe mondtam, hogy kimaradt egy fergeteges jó doom lemez a Clouds. ;-)

Szerintem nem sok köze van a doomhoz. Funeral doomhoz igen, de igazából én a funeral doom cimkét is megváltoztatnám, mivel a funeral doom, mint műfaj, totál más mint a doom.
--
Nagaarum YouTube Csatorna
arallu72 2015. április 3., péntek, 17:06
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524
Én már az előző körbe mondtam, hogy kimaradt egy fergeteges jó doom lemez a Clouds. ;-)
Nagaarum 2015. április 2., csütörtök, 22:01
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz mike666 üzenetére:Hallgasd meg az új Barren Earth albumot (8)

Meglesz!
De a Clouds lemez egy mestermű. Napok óta azt tolom...
--
Nagaarum YouTube Csatorna
mike666 2015. március 31., kedd, 20:03
mike666
Csatlakozott:
2009. május 19.
Hozzászólások: 487
Válasz Nagaarum üzenetére:

A Clouds lemezt ezennel jelöltem magamnak az év lemeze címre. (c)


Hallgasd meg az új Barren Earth albumot (8)
Nagaarum 2015. március 31., kedd, 14:20
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
A Clouds lemezt ezennel jelöltem magamnak az év lemeze címre. (c)
--
Nagaarum YouTube Csatorna
viribusunitis 2015. március 30., hétfő, 19:51
viribusunitis
Csatlakozott:
2003. december 28.
Hozzászólások: 252
A Beyond the Veil lemezt rongyosra hallgattam. Valami jobbfajta szürke importos kazi volt. Minden amatörizmusa, esetlensége mellett milliószor leforgott, imádtam... (yes) Az Essence, bár profibb anyag lett, hamar kikopott a kazettás deckből.
--
recipe ferrum
ZolixiusRex 2015. március 30., hétfő, 19:44
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Mentségére legyen mondva, a Recueil Morbide nem grind core, a Jig-Ai igen. ;-)
--
In Grind We Trust!
arallu72 2015. március 30., hétfő, 17:14
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524
Épp most hallgattam meg a Torchure - The Essence lemezét, beszarás milyen jó. Tudom nem idevaló elnézést érte. A kornak megfelelően kissé halk. A winamp-on preamp-ot feltekerni némi basszust adni hozzá és totális pusztítás. Ilyen fantasztikus együttesek, hogy merülhettek az ismeretlenség homályába?
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.065 seconds to render