Jó idegesítő szar lett. Szarom le mekkora múltja van nekik. Ez a lemez egy totális csőd. A brutal truth-al karonfogva. Maradok a Terrorizer első lemezénél vagy a Defecation-Purity Dilution lemezénél ha jó grind számokat akarok hallgatni. Ennél a Benediction-Subconscious Terror lemeze is ezerszer jobb volt.Ha jó témák vannak azt mind kölcsönözték. Ha pontozok csak a régi kitartást értékelem.
Nem elég szomorú nekem. De jól elzenélgetnek.Biztos mindenki elégedett.
Az Oslo Melancholy-n kívül nekem ez vicclemez. Mondjuk szeretek nevetni de ezt azért nem hallgatom meg mégegyszer.
Nekem ez a jó tömény hangzás, meg főleg az énekhang nagyon tetszett. Az a baj,hogy nem túl karakteres számokat írtak sajnos. De ez még így is bőven faxa.
Ez mekkora semmi. A fax se hallgat ilyet.
Utoljára ilyen stílusú zenébe a Clan Of Xymox - Medusa lemeze tetszett. Az is véletlenül jött '86-ba a sok thrash lemez mellé. Azóta semmi. Bár nem vagyok a stílus ismerője sem rajongója. De ez tetszett. Jó számok vannak itt, kellő melankóliával és memorizálható számokkal. Szóval Tetszik.
A dob tényleg nevetséges, viszont minden más kurva jó. Ötletes. Szeretem az ilyen zenéket. Tetszett. Ez a lényeg. Szeretném újrahallgatni. Mi ha ez nem a jó zene ismérve.
Én mindig szerettem ha a zenészek nem túl képzettek, mert jólesik a zenei primitívség. Azt is szerettem mindig ha a dobosok nem voltak pontosak de kurva nagy lelkesedéssel csapkodták a cintányért (is).Pl. első két Deathrow lemez. Legalább nem volt gépies az egész. Nekem a lényeg a jó számokon volt mindig. Az meg itt megvan. Rendesen összeszedték magukat. Rendszeresen csak az első kettő meg a Possessed lemezüket szoktam hallgatni. De most ez is csatlakozik. Megmondom őszintén meglepődtem,hogy ilyen jól sikerült. A hangzás is kurvára tetszik.
Nekem ez elég unalmas volt mivel ez a stílus se a kedvencem. De egyszer meglehet hallgatni.
Hangulata van az nem kérdés. De ez egy átlagos semmitmondó lemez számomra. Jó számokat elfelejtettek írni. Erre senki nem fog emlékezni. Átnézem a kedvenc oldalmat százszámra találok ennél jobb lemezeket. Azokat is leszarom pedig jobbak,ebben a stílusban. Ez semmilyen reakcót nem váltott ki belőlem.
Általános iskolás koromban volt egy Napalm Death kazim azzal ijesztgettem a haverokat. Akkor még nem értettem mi is ez. Mára már van némi sejtésem, de ez a műfaj nem nekem szól. pedig próbáltam. A pontszám is inkább a tapasztalatnak és a pályán eltöltött időnek szól inkább.
Ez szerintem "A PROG-POSTROCK" Egyszerűen nem bírom abbahagyni. A Primaudial Soup és a The Drake Equation akkora számok, hogy szavakat sem találok.
Erre vagy rákattan valaki vagy nem. Én nem.
Nálam működik. Lehet hogy néhol sablonos de ez ma már elkerülhetetlen. A hangzás nagyon jó.
Néha elkapott, de szerintem is steril és egy kis mélyet még elbírt volna. Fel sem ér az előző lemezhez. ( Néha az Extreme Sides to every story lemeze ugrott be.)
Lehet, hogy jól begombázva tetszene, így is voltak pillanatok, de mindent összevetve mesterkélt, modoros, monoton.
Mindig nyitott szívvel fogadom a doom death lemezeket de ez valahogy nem tudott megfogni, talán kicsit közhelyes a hosszával nem lenne gond ha le tudna kötni folyamatosan
Annyit kaptam amennyit vártam: semmit. Soha nem hallgattam Venomot eztán sem fogok. Nem zavart különösebben , de nem is tudta felkelteni a figyelmemet. Teljesen semleges volt. Ha nem Venom valószínűleg soha meg sem hallgattuk volna.
Hallgatható de nem emlékezetes. Ütősebb vokállal többet is kaphatna.
Jól indult de a végére egyhangú lett. A hangzáson még reszelhettek volna egy kis részletgazdagság jót tett volna.
Tiszteletet parancsoló brutalitás és minőség, ezért a magas pont, mert ez nem az én világom.
Kell hozzá hangulat, megfelelő légkör és sok türelem. Az ének nem hiányzott annyira, inkább unalmassá vált egy idő után, nem feltétlenül újrahallgatós, egyébként egy nagyon profin kimunkált, átgondolt anyag.
Érdekes, minőségi zenét játszik a zenekar, amióta csak ismerem őket, de valahogy ez nekem mindig sok. Egyben szinte hallgathatatlan.
Prog metal majális, aminek örülhet a család is! Az a fajta lemez, amiben egyesek majd hatalmas refréneket hallanak, csak én vagyok rájuk süket. A hangzás meg tényleg nagyon erőtlen, lötyögős.
Egy masszív és igényes orosz death/doom mindig jöhet, de ez most nem annyira masszív... Nehéz komolyan venni, egyenlőre még amatőr megoldásoktól hemzseg.
Egyszer elment, mint a legtöbb lemezük. A mocskosság emelt a pontokon.
Nagyon rámfért most ez a lemez, de a hosszúságot nem hagyhatom büntetlenül. Nem megfelelő pillanatban ez a hossz kínszenvedést is okozhat.
Huu, en akkor mar meg sem merem kavarni az alloszart azzal, ha azt mondom hogy a vegytiszta grindcore-hoz mar nagyon keves koze van a mostani ND-nek... Viszont nem is tetszik maradektalanul, tulgondoltnak tunik, a koraiidok zsigeri osztonossege jobban bejott.
Jót jammeltek a srácok saját szórakoztatásra, de nekem ez kerek egész zeneként nagyon nem akart funkcionálni.
Az eddigi Solefald eletmu 10 pontos, most sincs okom ra hogy kevesebbet adjak. Raadasul az amugyis nagyon kimagaslo norveg szinteren kepes a csapat egyedulallot alkotni, es valami izgalmasat kepviselni.
Minőségi ujjgyakorlat. Kár, hogy kettő percig se érdekes amit polák barátaink csinálnakk. :( A Behemoth-hasonlóság néhány helyen bántó méreteket ölt.
A popularis, melodikus rock/metal vonalon a Voyager jo kis csapat..volt. ezt a lemezt mar nem tudom ertelmezni, herelt, muanyag zenenek hat.
Kicsit dark, kicsit pszichedelikus, kicsit gótikus. A magas stílusában tutira jó lehet ez, ha még engem is meg tudott fogni.
Minden nyilvánvaló hibája ellenére remek lemez ez, igaz, a stílusra való fogékonyság eleve nem hátrány.
Szuperminimum is a legjobb modernkori Venom lemez, de megkockaztatom hogy az eletmu legzeneibb darabja.
Ez egy kimondottan tisztességesen összerakott MDM lemez, nyilván az újdonság ereje nélkül, de legalább nincsenek rajta cikis megoldások.
Uncsi death metal standard amit hallok, nem mondanam hogy nem lehet ezt szeretni, mert egykor en is ra voltam kattanva az ilyesmire, de nekem ez ket szamon tul nem ad semmit...
Sosem szerettem a zenéjüket, mert a a grindcore-t sem szeretem alapból, de bajom sem volt velük. Egyenes, gerinces, tiszteletre méltó banda. Meghallgattam, nincsen semmi gond vele, de nem nekem szól.
Az a baj az instru lemezekkel, hogy az utolsó percig az éneket várom. :) Nincs részemről fogadókészség erre most. Jó, meg minden, meg ügyesek, meg szépen kijöttek a hangok a hangszerekből... 'oszt annyi.
Imádom a bandát. A különc Norron Livskunstot is szerettem, az In Harmonia Universali pedig számomra most is kiemelten fontos lemez. Ezt viszont bazári majomkodásnak érzem. Kicsit túl lett tolva a művészkedés.
Igen, valóban nem kiemelkedő a Hate munkássága, de megbízható és a stíluson belül patent az egész produkció. A korábbi Behemoth párhuzam valóban igaz. Én 7 pöttyel értékelem az ilyen stílushelyes, munkás-traktorokat, kellenek ők is.
Uhhh... kicsit megijedtem, de szerencsére az ég egy adta világon semmi köze sincs ennek Devin munkásságához. Összességében egyébként tetszik, kiválóan lefoglalja az agyamat a zenei sokszínűség, de az ének elfáraszt egy idő után. A Xerath prog.djentje az etalon számomra, de ez sem rossz cucc.
Nem rossz. Engem teljes egészében kielégít ilyen vonalon a Spiritual Front és ő mellettük nem vagyok annyira nyitott más versenyzőkre.
Had adjak egy kéretlen tanácsot. Bár sok közöm nincs a valódi zenéléshez -maximum annyi, hogy láttam már 1-2 igen profi zenészt- azért felhívnám a figyelmét minden otthon dobot programozó emberkének, hogy van egy olyan csúszka, aminek az a neve, hogy "velocity" ezt húzkodva el lehet érni, hogy az ütések, különböző hangerőn szólaljanak meg. Érdemes kipróbálni! Nincs olyan dobos aki mindent ugyan olyan hangerővel üt meg és nincs olyan zenehallgató, akinek ne baszná a fülét az ipari kopogás szintjére húzott steril, élettelen, bárgyú és érzéstelen gépdobkopogás ami ráadásul tele van nonszensz és gyerekes megoldással.
Bevallom, hogy a metal történelem egyik mérföldkövének tartott Venom sokáig a világkerekség legszarabb zenészeiből állt. Abaddon dobolása maga volt a megtestesült paródia. Az az igazság, hogy szinte kárörvendve kezdtem el hallgatni pár hete ezt a lemezt, de meg kell követnem a csapatot, igaza volt Cronosnak, most valamit nagyon elcsíptek!
Teljesen korrektül előadott és megszólaló stíluslemez. Sok érdeme nincs, csak egyel többen vagyunk velük. Persze kiadó az van...
Nekem zenélnek. (milyen szar hangzásról beszéltek Ti??? O.o)
A Cesspits egészen a korai időket idézi meg, a Hierarchies pedig a tavalyi Menace-t is eszembe juttatja. Tetszik, hogy változatos és fáradhatatlan. Napalm Death, ahogy gyerekkorom óta szeretem.
Az ilyen fajta pszichedelikus space rock-ot nappal nem is érdemes hallgatni. Kora hajnalban, vagy éjszaka egy nyugodt helyen érdemes vele próbálkozni. Van itt egy domb, ahonnan le lehet látni az egész városra. Na, ott ücsörögve, sétálgatva, elmélkedve, esetleg üres, alig kivilágított utcákon bolyongva megérinthet ez a zene. A Lantlős hangulatára is emlékeztet kicsit.
Elvileg ennek nem is kellene tetszenie nekem, viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fogott meg. Sőt, olyan felszabadító érzés hallgatni, hogy saját magamon is meglepődtem. A Bububu Bad Beuys akár System of a Down is lehetne. Bizarrnak bizarr alkotás ez, de rá tudtam kattanni. Az a fajta vidámság jellemzi, ami nem teszi komolytalanná a művet.
Ha már annyian felhozták Nergalék bandáját, hadd említsem meg, hogy a tavalyi Behemoth album fényévekkel jobb dalokkal rukkolt elő, mint amit a Hate lemezén itt hallhatunk. A The Satanist leggyengébb pillanata is kimagasló csúcspontja lenne a Crusade Zero-nak. Az utóbbi a legnagyobb jóindulattal is csak egy korrekt lemez.
Sok minden függ attól, milyen hangulatban találja el az embert egy lemez. Nekem jólesik néha valami könnyed, felszabadultabb, jó refrénekkel megtoldott zenét hallgatni annyi sötét hangulatú anyag után. Ez éppen jókor talált meg, és okozott is pár kellemes percet. Nem rajongok érte túlságosan, vannak sokkal jobb lemezek a stílusban, de párszor igazán meghallgatható.
Tetszetős, hangulatos pszichedelikus zene ez, de mintha sokkal inkább a U2 vagy a Depeche Mode világából merítene és azt venné alapul, mint bármit a metalból. Nem mondom, hogy közömbös lennék rá, de maradjunk annyiban, hogy nem fogyasztom nagy kanállal az ilyesmit. Azért kár, hogy feloszlottak.
Bármennyire is későn érő típus egy lemez, harmadik meghallgatás után jelét szokta adni annak, hogy a jó témák, meg úgy en-block a hangulat, kibontakozni keszül. Itt nem hallok erre utaló jeleket. Harmadjára is éppen ugyanúgy untam, mint elsőre. Van egy-két dallam, vagy riff, amire felkapom a fejem, de ezek csak pillanatok egy egyórás albumon. Semmi nem utal arra, hogy negyedjére jobb lesz majd... Az én hallójárataimnak ez egy gyenge lemez.
Cronos és társai nagy kedvvel játszanak. 35 év után (!) is olyan anyaggal állnak elő, amire elismerően csettint az ember - és ez nagy szó! Annak ellenére, hogy néha jólesik hallgatni, engem legtöbbször untat, néha még idegesít is. Főleg, ha a szövegekre is figyelek. Mindenesetre megértem, miért jó ez.
Úgy rakhattak össze engem annak idején, hogy ez a fajta melodic death leperegjen rólam teljesen. Dallamosnak nem elég mélyreható és fogós, brutálisnak nem elég brutális, ötletesnek nem elég ötletes. Az énekre ez hatványozottan igaz. Ám valószínűleg nem annyira rossz ez, mint amennyire nekem nem tetszik. De mivel a pontszámok nem közvélemény-kutatás útján születnek, ez csak egy ötös.
Sem a számok hosszúságával, sem a hangzással nincs semmilyen problémám. Sőt, én kimondottan szeretem az ilyet. Ha, például, megnézzük a Bölzer Aura című kislemezét (ami nálam az első helyen végzett 2013-ban), ott is találunk 10 perces dalt és a hangzás is olyan, mintha most nyilna meg alattad a föld, ami szerintem éppen így éri el a hatását. Addig nem mennék el, hogy a Desolate Shrine-t hangulatában a Bölzerhez hasonlítsam, mert messze nem okoz akkora katarzist, de tény, hogy ez egy nagyon jó lemez. Mint a stílus kedvelője, azért megjegyezném halkan, hogy egyéniség és gitárharmóniák terén lehetne még fejlődni.
Még mindig jókat tudnak zúzni, viszonylag ritka, de rendszeres vendég a lejátszóban és most sem okoznak csalódást.
Ez úgy jó, ahogy van. Kifejezetten szórakoztató, klassz dalokkal teli instru anyag, a legjobbak közé való. A pontszám csúszhat feljebb, még a régebbi dolgaikat meghallgatom.
A magam ízlését tekintve ez annyira bizarr, hogy nem kellene, hogy tetszen, viszont egyenlőre ott tartok, hogy még mindig nem tudom eldönteni, hogy a két véglet közül hol is állok. Annyi pozitívuma biztos hogy van, hogy a sok egykaptafa album mellett legalább van miért elmerülni benne, ismerkedni vele, és majd az idő eldönti. Egyenlőre egy most jóindulatúnak tűnő hetest kap tőlem, annak ellenére, hogy van, ahol nagyon nem teszik. Viszont azt a "jókedvet" amit más, azt én is érzem benne.
Korrekt album, jó hangzással, de nem túl izgalmas dalokkal.
Kell jópár hallgatás, hogy megbarátkozzon az ember a hangzással, ami lehetne sokkal élőbb, természetesebb. Én leginkább Devin Townsend hatását érzem a dalokban. Nem egységesen erősek a dalok, vannak holtpontok az albumon, de a sorrendet pont úgy rakták össze, hogy ezeken át lehet lendülni. Valahogy pont a végén vannak nekem jobban tetsző dalok (It's a Wonder, The Morning Light, Seasons of Age).
Szép szmorú melankólikus lemez. Nem sok ilyet szoktam hallgatni, de ki tud kapcsolni.
Végigküzdöttem magam rajta, de roppant unalmas.
Hatalmas kérdőjeleket okozott ez nekem, nem az album miatt, mert az úgy szar, ahogy van, hanem a rá adott pontok miatt. Ha ezt nem a nagy Venom név alatt adják ki, hanem mondjuk egy elsőlemezes "no-name" bandaként, akkor szerintem mindenki lealázná. Amit én itt hallok az a következő: az intro után a 2.3.4. még úgy ahogy elmegy, aztán a Temptation valami elképesztően borzasztó, az utóbbi 20-30 év legszarabb dala. A Long Haired Punks-hoz képest Lemmy 2 böfögés és 3 fingás között 1000X különb dalt tud írni, a 7.8.9. daloknál szerintem a szerzők is heveny röhögőgörcsöt kaptak, ezek viccesen röhejes, botrányosan gyenge dalok, a Grinding Teeth ismét olyan, hogy egy huszadrangú banda 2 másodperc alatt 50 ilyet összehoz, a maradék meg a totál fölösleges, dögunalmas, tucat kategória. Szívem szerint 1.5 pontot adnék rá...
Erre szokták azt mondani, hogyha megpróbálnának kilépni a komfortzónájukból, akkor lehet, emlékezetesebb eredmény születne. Tudnak játszani, a megszokott, ezerszer hallott melodic death, de ragaszkodnak ahhoz, hogy csak azt játszák, semmi meglepi nélkül.
Jó kis mocskos old school death, amit mindig szívesen hallgatok, de ez esetben a kritikám annyi, hogy aki 3 percet meghallgat az album bármely részéből, az végülis meghallgatta a teljes anyagot. És nálam bőven pontlevonás a tíz perc körüli és afeletti dalhosszakért.
Kellemes kis zúzás
Dalonként mínusz egy pont. Én elismerem, hogy hülye vagyok ehhez, de a pontszámom nem ezt tükrözi, hanem hogy mennyire kaptam a végére rossz értelemben vett agyfaszt.
Én is érzem a Devin hatást, de ez nálam nem jelent jót. Én nem szeretem Devin Townsend zenéjét.
Kellemes, nekem kb egy szinten van a bemutatkozó lemezzel
Semmire nem számítva kezdtem hallgatni, mikor kijött, de ez nagyon jó.
Az ilyen fajta melo-death sosem volt a kedvencem, steril és unalmas.
Huhh...
A brutalitásuk mindig csodálatra méltó, főleg hogy azt megfelelő csomagolásba képesek tálalni. Legutoljára a The Code is Red albumok tetszett nagyon. Pár hallgatás után úgy gondolom, hogy ez felér ahhoz. A belassulós, bólogatós részek nagyon tetszenek. Egyszer egy lassabb, de még kellően brutális anyagot szívesen meghallgatnék tőlük...
Vannak itt izgalmas ötletek...nekem is az ének hiányzott...ettől még a Primaudial Soup egy hihetetlen király nóta
ÚRISTEN!!! Ezek mit művelnek! Pár napja hallgatom csak, de nem tudok betelni vele. Az Arcturus La Masquerade albuma óta nem hallottam ilyen mesterművet: a különböző műfajok tökéletes olvasztótégelye. Igazán felvillanyozó, hogy az elektronika is ekkora teret kapott, kiválóan használják fel a sokszor már popos, elektronikus orgiába hajló dallamokat. Már az album kezdőszáma is akkorát üt, hogy... Így év elején már azt érzem, hogy ez az év egyik csúcsteljesítménye.
Odabaszós anyag...nagyon tetszik benne az erő. Pont ez az a hörgés, amit nagyon kedvelek...és ha már a Behemot is szóbakerült...hát azok ássák el magukat ehhez képest!
Minőségi műanyag...jobban mondva, buzis fos. Én ebben semmi Devint nem érzek (szerencsére)...nyálaskodnak egy sort, aztán előveszik a djent-hatásokat, hogy azért már keménynek is tűnjenek, aztán hirtelen megint a fitymájukra lépnek...és jöhet a visítás. Lovreck-et nagyobb hatásnak érzem...bár zeneileg szerintem jobbak nála :D
Asszem ez kellett erre a körre feloldásnak. Szép zene jó énkessel. Bennem is film-zenés utánérzetet hagyott. A végére kicsit ráuntam...de összeségében jó anyag.
Egy újabb sötét, túlgondolt alkotás....okkéé..de akkor sem érdekel
Az öregek még mindig tudják, hogyan kell jó zenét csinálni! Két kifogásom van: túl hosszú az album, elfáradok a végére, 10 szám bőven elég lett volna. A másik, hogy a borító baromira gagyi...amúgy a zene nagyon hangulatos.
Ezek is a copy-paste mozgalomhoz csatlakoztak. Ügyesen megírták a házifeladatot! Talán hallgathatnának mást is a Dark Tranquility-n és In Flames-en kívül, akkor még jó is lenne..
Igazi sötét-tónusú death metal. Azért furcsa ilyen hangulatú death anyagot hallgatni, mert ez inkább a black metal sajátja. Ez nem fröcsög, ez nem tép szét...mint legtöbb brutális death anyag...ez lassan körbefon és felemészt. Persze a megfelelő hangulat is kell hozzá, különben megfekszi az ember hallójáratait. Lehet még megy feljebb is a pontszám....egyelőre a hossza sem zavar. Az ótvar szar hangzás pedig szerintem nagyon is illik ide...a Darkthrone-t idézi meg számomra.
Sajnos nem szeretem a vegytiszta grindcoret, a Napalmtól is a kedvencem a Fear, Emptiness, Despair, ahol kirándulást tettek a death metal műfajába... ennek ellenére van egy-két egész érdekes darab a lemezen, de biztos nem lesz tartós vendég a lejátszóban.
Énekelni kéne...
Megragadóan izgalmas kavalkád, méltó a solefaldi hagyományokhoz.
Szerintem teljesen rendben van, nyilvánvalóan nem reformálják meg a death metal világát, de nekem teljesen élvezhető, bármikor hallgatható durváskodás ez.
Nem kiemelkedő, de kellemes, a valóban meglehetősen élettelen hangzáson túl a zene nem tűnik nekem túl műanyagnak....
Ez most nagyon nem jött be, néhol még idegesített is, különösen ez a modoros, kissé nyálkás ének. Nincs rossz hangja a csókának, de valahogy olyan mesterkélten szenvelgő az egész. A zene meg inkább unalmas, mint hangulatos.
A már többek által emlegetett dolgokon kívül nem rossz ez.
Igazi vérprimitív ősmocsok minimális zenei tudással és hatalmas feelinggel. :-) Nem sokra tartottam a Venom újkori anyagait (igazából a régieket se olyan nagyon, ha a zenei oldalát vesszük...) de ez most valahogy elkapott.
Nem merném azt állítani, hogy sohasem hallottam ilyet...
Jó lenne ez, de a pocsék hangzás és egyes dalok túlzott hossza kissé megnehezíti a befogadást... a death metal nem az a műfaj, ahol a 10 perc feletti dalhosszúság előny.
A ND élőben az igazi, de az elmúlt bő 25 évben rossz lemezt sem csináltak, azért ez nem semmi.
Szorosabbra kellett volna húzni a gyeplőt, kicsit elszaladt a játékidő. Viszont kibányászható ebből olyan 25 - 30 perc, amire hatalmas tízest gurítanék.
Hallgatom már napok óta és tetszik is, de egyenlőre még túl eklektikus ez. A pontszám bármerre változhat...
Igazán jellegtelen lemez egy totálisan átlagos bandától.
A HP kedvéért nagyjából végigtoltam, köszönöm elég.
Ha a fémzenéken túl merészkedem alkalmanként, nem ebbe az irányba teszem.
Akik változatlan lelkesedéssel tudnak örülni egy masszív és igényes orosz death/doom albumnak...azoknak csemege.
Túl nagy élvezeti értéke nincs számomra, de nem is hallgathatatlan. A hangzáson meglepődtem, valami zsigeri - mocskos soundra számítottam.
Megfáradt, kimerült a stílus, asszem ezt már vagy 15 éve mondogatjuk. A BoG a jobbak közül való csapat, de nincs benne semmi izgalmas.
Jobban kéne működnie nálam. Most valahogy laposak a dalok, nem ragaszt a hangfalak elé.
Sosem voltam nagy rajongójuk, de ez ütős darab lett, és tényleg lenyűgöző, hogy közel 30 év után is ekkora energia van bennük. Simán fölveszik a versenyt bármelyik modern death/grind brigáddal. A borító is nagyon tetszős.
Szép, igényes, hangulatos zene, de egyetértek az előttem szólókkal, egy kis vokál néha nem ártott volna. Ritkán tud megfogni az olyan zene ami teljesen istrumentális, hacsak nem ambientről van szó. De ez kihozza belőle, amit lehet.
Öööö... nem izgat. Nem nekem szól. A maga nemében amúgy nem rossz.
Nem tudom... nekem ez olyan átlagos volt. Igényes, de semmi extra, szerintem az egyszerhallgatós, felejthető kategória. Itt-ott erős Behemoth-ízt is érzek, amiért szintén nem rajongok túlzottan.
Profin eljátszott nyál- és giccstenger. Ennél még a Dragonforce is jobb. A négy pontot egyedül a hangzás miatt adom meg.
Általában bejön az ilyesmi, de most nem voltam abban a hangulatban. Ilyen pihenős, szürke, tél végi aláfestésnek megteszi.
A dobgép rohadtul idegesítő, nem illik alá ez a folyamatos darálás. Kár, mert egyébként minden rendben van, a vokál, a hangzás stb. ezekbe nem tudok belekötni. Nekem ez jobban bejön mint pl. a Hate.
Ez az a fajta zenekar akiktől ezredszerre is jólesik meghallgatni ugyanazt. Pont mint a Judas Priest vagy az Iron Maiden. Amikor már épp arra gondolnék hogy milyen létjogosultsága van egy Venom albumnak 2015-ben, akkor meghallgatom és rájövök hogy ez a stílus sosem veszíti el aktualitását. Bárcsak a Slayer is tudná még hozni ezt a színvonalat. A borító meg szerintem egyáltalán nem gagyi, én pont ilyet képzelnék egy Venom lemezre.
Ezen sem találok sok kapaszkodót. A melodeath dolgok sosem jöttek be igazán, és a tetejébe még ez az erősen metalcore jellegű vokál... áh, hagyjuk...
Na, így kell kinéznie egy igazi üszkös, feketébe hajló halálfém pusztulatnak, amely sablonossága és a tekintélyes hosszúságú dalok ellenére hallgattatja magát, és egy percig sem tűnik unalmasnak. Ehhez már hozzáértés kell. Azért a finnek tudnak valamit. Szóval nem fogok nagyítóval hibákat keresgélni rajta, ez bizony csuklóból egy 10 pontos lemez. Akiben az "alvilág szíve" dobog, annak kötelező darab.
Sajnos ez az album kevésbé nyerte el a tetszésemet, mint az előző eposzaik. - Magukhoz képest kicsit fáradtan játszanak, még akkor is, ha jó számok sorakoznak itt. - Vannak itt töltelék nóták, s kiválóan brutálisak is. Még akkor is, ha egy koncept albumról lenne szó, vagy mi... - Szóóóóóóóóval "grinderek" jó kis csemege ez, csak épp soványka. - Barney mackó meg már néha majdnem énekel. :D - Az már csak hab a tortán, hogy Critical_Message kollégának mindenben igaza van a lemezt illetően. :) - Több "One Eyed" kellett volna ide. :)
Nem olyan rossz, csak ebből a produkcióból épp' az ének hiányzik. - Elmélkedni tökéletes, jó könyvhöz meg egyenesen ajánlott.
Innovatív meg minden, de elfáradsz a végére! - Túl jószívű vagyok, így ez most ennyi... - De lehet, hogy még változhat... Lefelé. :S
Kicsit Behemoth, kicsit Vader, kicsit Hate. De szerintem a seggünket a földhöz vernénk, ha végre lenne egy ilyen magyar zenekar is itthon.
A gitárhangzástól (is) a falra tudnék mászni. Annyira steril, hogy arcon csap a patikaszag. - A szólók kivételével közel élvezhetetlen...
Valami ilyesmit kapunk, ha az újhullámot ötvözzük a filmzenével. - Persze a "gitárt" azt hiányolom rendesen... A havasi táj előtt meditálni a meleg szobában egy üveg jó féle - értsd. szőlőt látott - homoki vörösborral: megfizethetetlen. Ez a zene aláfestésnek tökéletes, meditálni a semmibe meg pont épp' elég.
Már az elején elvesztettem a fonalat, s ráadásul olyan hosszú, hogy ... Az elejére sem emlékszem. Ráadásul a dob... Hagyjuk, álmomban se.
Úgy vagyok ezzel a zenekarral, mint a Motörhead-el, s a Chokito-val. - Régi, randa, s finom. :D - Aki nem vágyik komolyabb mondanivalóval rendelkező zenére, s csak kikapcsolódni akar, annak erősen ajánlott ez az album.
A hörgés ide teljesen felesleges. Ezek a nóták egy igazi, férfias énekkel sokkal jobban ütöttek volna. Ének:0 Zene:10
A hangzás, s a hosszúság nem erénye a produkciónak, de van egyfajta perverz báj, ami miatt jól esik ilyen zenét hallgatni. - Nem csak egy egyszerű HM-2es kriptaszagú halálbrigád, de a gyökerei mélyen abból táplálkoznak. :)
Elsőre annyi emlékem maradt, hogy totál idegesítő káosz az egész. A 94-es Fear, Despair, Emptinessen is voltak káosz részek, de a lemez egyben volt, és volt súlya. Az életem egyik meghatározó lemeze, ez nem lesz az. Pedig én szeretem a punkot. Valahogy nem lep meg, hogy Pistikével pont egy lemezre gondoltunk.
A Meaning Of I egy nagyon jó fajta progmetal lemez volt, ez egy kicsit gyengébb. Rájöttem viszont, hogy miért van az a bizonyos idegesítő szintihangszín minden progmetál lemezen... Szerintem a zenész attól retteg, hogy véletlenül nem lesz hallható valamelyik leütött hanjga... :-D Gagyi...
Fantasztikus énekhang, valódi érzelmeket sugárzó dallamok, nagyszerű dalok. Egyedül az egyhangúság zavar kicsit. De csak nagyon kicsit.
Nem rossz, de az előző jobban bejött.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 279. 280. 281. 282. 283. 284. 285. 286. ... 504. Full screen Vertikális nézet
2015. február 21.
arallu72 banya07 boymester Critical_Message emp farrrkas kopi mike666 nascence Pistike66 viribusunitis ZeroVoid ZolixiusRex ∑:
1. Pistike66
Venom
From the Very Depths
10 5 7 9.5 9 7 4.5 9 8.5 8 7 8 7 7.7
2. mike666
Desolate Shrine
The Heart of the Netherworld
4 7 8.5 5 9.5 8 6 10 9 7 7.5 10 7 7.6
3. farrrkas
Napalm Death
Apex Predator - Easy Meat
3 6 8 8 7 8 8 8 9 6 8 8.5 6 7.2
4. viribusunitis
Shallow Rivers
The Leaden Ghost
10 7 6 9 6 6 5 8 6.5 7.5 9 7.5 4 7
5. banya07
Mushroom Giant
Painted mantra
6 10 7 4 6.5 8 9 6 7.5 5 8 7 7 7
6. ZolixiusRex
Hate
Crusade Zero
8 8 6 4 7 7 6.5 7 8.5 8 6 6 8 6.9
7. nascence
Solefald
World Metal. Kosmopolis Sud
4 5 6 10 6 8.5 7 2 10 9 8 5 7 6.7
8. arallu72
The Blue Angel Loung...
A Sea Of Trees
9 4 4 8.5 6 7 6 7.5 8 5 5 5.5 6.5 6.3
9. lostmind17
Burden of Grief
Unchained
4.5 7 7 7.5 5 5 6.5 4 5 5.5 7.5 4.5 5 5.7
10. Linci
Voyager
V
1 7 5 4 8 7 7 5 3 7 4 4 6 5.2
∑:
6 6.6 6.5 7 7 7.2 6.6 6.7 7.5 6.8 7 6.6 6.4 6.7
arallu72 2015. február 20., péntek, 22:15
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524


Mondjuk röhögni jó rajta. |-D
ZolixiusRex 2015. február 16., hétfő, 14:26
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
emp kollégának teljesen igaza van a Desolate Shrine hangzásával kapcsolatban. - Nekem egyedül a dalok hossza okoz fejtörést. :-) - Szóval... Azt mondom, hogy a "HM-2 hangzást" csak úgy temetni dőreség. :-) \m/
--
In Grind We Trust!
Perszepeta 2015. február 15., vasárnap, 23:00
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Most hosszabb szünetet tartok, de a Desolete Shrine-t én is meg kell védjem. Napi szinten hallgatom, a kedvencem pont a közel 15 perces We Dawn Anew profi felépítettségével, a vége egyenesen gyilkos. A hangzás dettó, igaz elég komoly fejhallgatón és erősítő kombón volt szerencsém hallgatni. 9,5 pont.
Gall666 2015. február 14., szombat, 18:17
Gall666
Csatlakozott:
2011. október 29.
Hozzászólások: 50
A Solefald nagy kedvencem, de ez a lemez eléggé csalódás számomra. Persze még változhat a véleményem, de eddig olyan semmilyen. Igényesnek igényes, meg minden, de meg sem közelíti egyik lemezüket sem...Ha pontoznék, egy hatost kapna....:)
nascence 2015. február 11., szerda, 21:02
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Válasz belferegtamadas üzenetére:

Ezt a fordulót mindenképpen a Napalmnak kell megnyerni, ez parancs :-DAkkor javíts az átlagán! Hajrá! \m/ (hrhr)
belferegtamadas 2015. február 11., szerda, 18:00
belferegtamadas
Csatlakozott:
2013. július 15.
Hozzászólások: 20
Ezt a fordulót mindenképpen a Napalmnak kell megnyerni, ez parancs :-D
Nagaarum 2015. február 10., kedd, 23:04
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2379
Válasz Pistike66 üzenetére:


Mondjuk ez egy 1985-ös felvétel (a teljes buli is fent van a jutúbon), úgyhogy itt még igencsak a 20-as de legfeljebb 30-as éveikben jártak. :-)

Baszki, akkor ennek már 30 évesen sem állt jól! Hááááháháhá!
--
Nagaarum YouTube Csatorna
Pistike66 2015. február 10., kedd, 12:22
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz emp üzenetére:
Mert Naga figyelmetlen időnként... (hrhr) Ettől függetlenül van abban igazság amit mond. Van akinek sikerül hitelesnek maradni, van akinek nem. És az is egyénfüggő, hogy kinek mi a hitelesség határa. :-)

Ebben szerintem nincs köztünk vita. :-)
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.074 seconds to render