Néha valóban egy kicsit hosszabbak a számok mint kellene, de azért ez egy minőségi zene.
Ez meg az év black lemeze számomra. Hangulatos, plusz befigyel egy kis Burzum érzés is amit mindig szívesen hallok.
Ez nagyon állat volt. Kurva jó hangzás és témák. Nekem nem is hiányzott az ének.
Egy kicsit kószának tűnik az egész lemez. Elég nagy fába vágta a fejszét, így egymaga. Viszont a címadó szám az valami fergetegesre sikerült, nekem ki is lóg a sorból, mert a többi annyira nem tetszik.
Ettől hangulatosabb zenét nemigen hallottam ebben a stílusban. Az egyszemélyes formációk újabban nagyon a top-on vannak. Csak úgy fosom a tíz pontokat ebben a körben. (legalábbis eddig)
Most írhatom,mint a Necroholocaust-nál hogy így meg úgy. Á a faxom inkább meghallgatom a Necrophobic-Bloodhymns lemezét.
Van olyan perverz akinek a Ghoul meg az Engorged szám tetszik? A többi meg egyszerűen semmilyen. Valaki mondta, hogy nem tudsz olyan számot csinálni,hogy valakinek ne tetszene. Igaz a mondás, de nálam ez nem jött be.
Ez olyan Archgoat féle semmitmondó retro zene. Ez a régiekhez sehol nincs max.hangzásban meg hozzáállásban. Pl. egy Miasma számot ma is "dúdolgatok",de ebből lófax se marad meg ha vége. A stílus és a dicséret,hogy 2014-ben is ilyet játszanak 5 pont.Több meg nincs mert másra nem tudok adni.
Mindig sajnálom ha szimpatikus zenészek művére nem tudok magas pontszámot adni. De ez az énekelgetős műfaj soha nem volt a kedvencem. Zeneileg egyáltalán nem rossz,de biztos nem hallgatom meg többet. Ha ilyenre vágyom ami igen ritkán fordul elő akkor a Candlemass-Tales Of Creation, vagy a Count Raven-Mammons War lemeze kerül elő. Ha ezeket meghallgatom elég is a jóból. Úgyhogy az én készülékemben van a hiba.
A zene nem lenne rossz, de a német nyelv nekem se tetszik végképp, sőt kifejezetten zavar. A hangzás is jó pedig. De a németek biztos örülnek, hogy anyanyelvükön szólalnak meg.
Kicsit útkereső lemeznek tűnt ez nekem.kellemes hallgatnivaló sok jó témával. A harmadik számban (Zamawinie drugie)a Rotting Christ legutóbbi albuma ugrott be.
Voltak nagyon hangulatos részek, de legtöbbször úgy éreztem, hogy ugyanazt a számot hallgatom újra és újra. A dym azért hozott plusz egy fél pontot, az nagyon tetszett.
Nem igazán értem miért ütött be ennyire de jobban eltalált mint a TGOO vagy a Russian Circles. Az első hangoktól kezdve elvarázsolt 3* vagy 4* ment végig egymás után és azóta is szinte minden nap. Számomra az év lemeze, ha lehetne 15-öt adnék rá
Hangulatos,de a végére már klisés lett.
Szombathelyről szeretettel!
Nem vezet sehová ha egy számot hallottál mindet hallottad. egysíkú monoton darálás gyerekijesztgető vokállal. Nem utáltam, de nem fogom még egyszer meghallgatni.
Olyan ez a zene mintha egy nagy tömegbe keverednél, ha akarod ha nem valahogy magával ragad. Az Engorgedet átpörgettem a Ghoult is de ezen kívül akadtak a maguk perverz, beteg módján kellemes pillanatok is. Tévedés ne essék valószínűleg soha nem fogom még egyszer meghallgatni.
Ez nagyon nem akar nekem átjönni Ebben a műfajban nincs múltam ezért nem is tudok lelkesedni az effajta zenéért. Sokszor monoton és ez a vödörbe röfögés sem jön be. Néha azért elkapott a hangulata
Nem az én műfajom az epikus doom, de meg kell adni hangulatos ez a lemez. Az utolsó My Regret baromi hangulatosan kezdődik különös tekintettel a Hammond orgonára.
Néhol a zene fel tudta kelteni a figyelmemet, a basszus kifejezetten jól szólt, de németül akármit játszhatnak akkor sem fog tetszeni.
Egy-egy egyszerű téma körüljárásával teremtik meg a misztikumot, amit manapság csak lengyel bandáktól kapunk. Remek.
Jobban tetszett, mint a Zgard, engem nem zavarnak a hosszadalmas, de hangulatos monoton elemek sem.
Ötletes meg minden, de nekem nem teljes értékű.
Vannak kiváló pillanatok és teljesen jellegtelen részek, erősen közepes lemez lett.
Lelkes meg hangulatos, de attól még a másodvonal alulról nézve.
Míg az első 4 lemez nálam alapnak számít, addig az ötödik, Born From Shadows rendesen hazavágta nálam a banda tekintélyét...A The Calm Hunter azért javított a dolgon, bár messze nem tökéletes. Az árnyaltabb éneket többször ellensúlyozhatták volna keményebb gitártémákkal, nem csak pillanatokra elhúzva a mézes madzagot...
Nem ismerem a munkásságukat, de nem is vágyom rá ezek után.
A taglista már eleve szimpatikussá tette a zenekart előzetesen, de a késztermék se kutya!
Nekem néhol mesterkéltnek tűnik az instrumentumok hangzása...Ezt leszámítva jó ez, fel vannak építve jól ezek a hosszú nóták.
Nekem is lélektelen a dolog...
Nekem az tűnt fel, hogy a formáció lemezeinek külsőségei mind tökre igényesek. Zeneileg sem rossz amit hallunk, csak ingerküszöb alatti, és nincs ami hosszú távon is a lejátszóban tartaná.
A 10-es skála kevésnek tűnik! Nem mindenhol dobja el az agyát az ember a hallottaktól, de nagyon masszív tizes ez mindenhol...
Nem sok értékelhetőt hallottam ezen a lemezen, amikor meg átmegy a dolog death metálos aprításba...akkor kifejezetten egysíkú és fantáziátlan a zene. Még a legelején, a doom-os intró alatt azt hittem kifejlődhet itt valami érdekes is, de nagyon nem.
Én aztán tényleg tudok, és meg is próbálok sokszor értéket találni még a kalap szar zenékben is, de ez esetben nem sikerült a "jóra hallgatás". :)
Ennél elhivatottabb és mániákusabb megmozdulás csak a legelső, kilencszáznyolcvannégyes Bathory anyag volt, de én összességében nem látom ezt a Necroholocaust által játsszott zenét többnek a nagy átlag perverzkedős/szado-mazo/war irányultságú csőunderground black lemezeinél. Biztos kézzel csörömpölnek a srácok, az Iron Bonehead némileg biztosíték is a minőségi szellemi tápanyagra, de én ezért nem tudtam lelkesedni. Erről a vonalról tegyen mindenki egy próbát a Dethroned Christ idei anyagával.
Nálam eleddig úgy néz ki a történet hogy a Silent Ruins volt az egyszeri csoda az Isole életében! Minden más albumuk csak a mérsékelten jó kategóriába sorolható!
A boldog 90-es években gyűrtem nem is egy albumukat, de az akkor hallható zene nem sok pontban találkozik ezzel a maival! Nem bűn rossz, de nem nekem szól ez és nem is vagyok rá annyira vevő.
Ebben a körben messze ez a lemez a legérdekesebb és zeneileg leginkább kiemelkedő. Lehet erősebb mezőnyben nem lenne kilences, most megéri.
Nálam tuti nagyon távol áll az év black lemezétől. Számomra ez iszonyat unalmas. A srácnak meg vehetne valaki Strepsils cukorkákat.
Baromi jó zenei ötletek vannak rajta, de nem tudom, hogy miért instrumentális. A 3-as dal, amiben van rendes ének is, simán maximum pont, utána még 1-2 dalig érdekes, aztán kezdem szép lassan elveszteni a fonalat és csak szól és csak szól, azt sem tudom, hogy az 5., vagy a 6. nótánál járunk-e, esetleg már a 9.-es szól? Többször nem futok neki, mert akkor csökken a pont! :)
Számomra ebben a népi sundámbundám black-ben a Zgard pont úgy alkot, ahogy tetszik. Ő képezi azt az egy ezreléket. Valahogy a hangulat mellett megjelennek azok a kis minimális zenei csemegék is (harangjáték), amik ízléses összképet eredményeznek. Ennyi...
Hát, nem is tudom. Szépnek szép, de mélység nincs sok benne, legalább is én nem merültem mélyre amíg szólt. Kellemeskés löttymötty.
Nem a legjobb a stílusában, ez tény. Az 2014-et tekintve a Lord Mantis volt, minden kétségen felül. Viszont ennek a feneketlen fortyogó katlannak igen csak korrekt része a Lvcifyre is. Nekem bejön ez a kicsit zenén felüli pusztítás.
Uhhh... Mi itt a gond? Gyenge a hangzás. Egyébként a zenei rész rendben, sokkal inkább rendben, mint amennyire a pontok mutatják.
Öncélú és egyben céltalan. A grind-os hörgés és dobhangzás sem a szívem csücske. Bohócdeath.
Jájj! Az énekes hangja nagyon nem tetszik. Mivel azonban jól végzi a dolgát, ezt nem vettem figyelembe a pontnál. A zene az én ízlésemnek túlságosan is fejből van megírva. Ingerszegény.
Nálam csak a Rammstein megy át a német nyelvi szűrőn, mondjuk ők mindenek felett. :) Nem szerettem hallgatni. Fájt minden szó.
Ami jó, az jó, és ez nagyon ott van. A lengyel szövegek viszont az album végére fárasztanak, és mint oly sokszor, itt is az van, hogy néhány dal hosszabb a kelleténél. Összességében viszont jó témáktól hemzseg a lemez, és mivel nem ismertem eddig őket, így begyűjtöm a régi albumaikat is. Klassz ajánlat :)
Tetszene, ha teljesen először hallgatnék efféle black metalt, de ez már unalomig ismételt, ezerszer hallott, kiszámítható, sablonos, középszerűségbe süllyedő.
Ügyes.
Megszokott témákból felépülő black/pagan, de azért a jobbak között van.
Csatlakozom azokhoz, akiknek ez szép, de unalmas. Nekem a hangzása sem tetszik.
Mvcsvk egy zene ez. Vémálmokhoz tökéletes aláfestő. Pávszor meg kell hallgatni ahhoz, hogy egy kis kapaszkodót adjon. A nagy apvítások mellé kissé több változatvsság elfévne, de pl a címadót nagyon jól összevakták. Tetszik a bovító is.Svlyos....
Kizárólag hallásvédő fültokkal fogyasztom....
Ez is szép kis förmedvény, hangulatos, pont nem viszik túlzásba a hangulati elemeket és jól is, jó helyeken illesztették a zenébe. Klassz borító itt is. Negatívum csak annyi, hogy több emlékezetes téma kellene.
(((erre most túl sok időm nem volt, 2x hallgattam meg, így csak annyit, hogy nem rossz, de nem is kiemelkedő)))
Németül, nekem, köszönöm de nem... Max katonai indulókat.
Ezek a lengyelek nagyon tudnak valamit...ennyire füstös, rozsdás és sötét hangulatú zenét! Egy súlycsoportban van az Odraza-val és a Lord Mantis-szal.
Én ezt a következő fordulóra tartogattam...nagyon hangulatos fekete-fém...nem hoznak sok újítást...de ettől még kellemes hallgatni való...mellesleg nagy benne a lendület...a belassulós részek pedig nagyon jók...
Ugyes a srác nagyon...de nagyon lelketlennek érzem a művészetét. A dob kifejezzen zavart, túl steril az egész...nem csak a hangzás, de a témák egymásra pakolása is. A Dust Sculpture-os srác anyaga jobban tettszett. És igen...a sok instrumentális téma...szerintem azzal nem lenne baj...de valamiért nem működik. Néha az Isis is visszaköszön belőle...de ellentétben velük...Ő nem tud lekötni.
Köszönöm...de már jóllaktam...
Elsőre nagyon belelkesültem tőle, de ahogy haladtam előre az albumon egyre kevésbé kötött le. Mindenesetre azért nem rossz anyag...lehet, hogy csak az ének hiányzik?
Ez most ilyen pózer death metál? A misztikusnak szánt "beszaratós" részek nagyon unalmasra sikerültek; alig vártam, hogy kezdődjön a darálás...de a darálás is unalmas lett két perc után...ez van, nem sikerült túl fantázia-dúsra a legózás...néhol azért akadak benne élvezhető részek, pl a címadó nótában
Vajon szándékosan rejtik ilyen szar hangzás mögé ezt a garázs-blacket? Még sablonosnak sem merem ezt mondani...mert a sablonok is annyira szegényesek, hogy szinte nincsenek. A vokál egész értékelhető...a hangszerek mintha csak muszájból lennének. Egyszóval...ez nem nihill...ez unalmas és gagyi.
ajaj...ez aztán a destruktív faltörő kos...hosszútávon azért megerőltető hallgatni
Érzem én...hogy ez minőségi zene, csak a varázslat nem jön át...
Nekem ez bizony bejön. Engem nem zavar a német nyelv...a zene elszállós és az énekes srác hangja egész jó. Az borító alapján valami durvább dologra számítottam...ez inkább a "progersszív" zene kategória...és bizony nem csinálják rosszul.
Ötletes, sötét és hangulatos. Kiváló lemez, ami a tagságot tekintve papírforma, most már csak lengyelül volna jó tudni. :-)
Nem lett ez rossz, igaz, messze nem is kiemelkedő. A zene hangulatos, de semmi különösebb pluszt nem nyújt, a károgás meg itt eléggé irritáló.
Egyáltalán nem nyűgözött le. Az a nóta, amelyikben ének van, kiváló, a befejező szám is egész jó, a többi érzelem- és hangulatmentes, lélektelen kalapálás, kétségtelenül biztos tudással előadva. Ez az idegesítően tolakodó dob meg kifejezetten zavart a végére.
Ízes folk-black, szerencsére nem a gagyi duhajkodós, hanem a zeneileg mélyebb fajtából.
A szokásos" szép, de unalmas" instrumentális kategória. Hosszabb távon egyszerűen nem tudnak lekötni az ilyenek.
Ronda, de (némileg) finom. A Lord Mantis-Schammasch-Coffinworm triótól szerintem jelentősen elmarad.
Ritka szennyes muzsika, igazi nihil tényleg, nagyszerűen hozzájárul a mostani kínálat szeretet adagjához. :-) Küldetését mindenesetre maradéktalanul teljesíti: elborzasztja rendesen a hallgatót. :-)
Ez nekem már sok, ennyire már nem tudok elkötelezett lenni e műfaj iránt. :-)
Kicsit többet vártam, maradt némi hiányérzetem utána, talán kicsit emlékezetesebb dalokat, de ezzel együtt kellemes hallgatnivaló. A katarzis azonban elmaradt.
Jó kis fikázásra készültem, de nem tehetem, mert tetszik. :-) Van benne fantázia és hangulatos. Tényleg nem egy Dictius te Necare, de nem baj, megnyugtató, hogy már nem annyira betegek, mint akkoriban. :-D
A na most meg egy metál lengyel?
Ez most oroszul van?
Volt itt már rosszabb magánakció is!
Az instrumentális lemezekbe beleunok!
Lehet hogy csak a heti fáradság,de nem volt annyira gáz!
Pont az az eset amikor a kevesebb néha több,és a bevezető horror témák is f@szák!
Ezt most valahogy magaménak éreztem!A jó énekes dúmot jobban szeretem mint a hörgős funeráltat!
Sajna nem bírom a metálnémetet,főleg a pörgős "r"hang zavart, a zene úgy ahogy elment , de a náci zombis nóta semmilyensége,tovább rontott a pontszámon!
Lehet, hogy máskor többet adnék, de most csak ennyi jutott....túl erős a konkurencia még stíluson belül is.
A kelet-európai black, "egyszemélyes" háziverseny győztese a Zgard...de ez is büszkén vállalható anyag.
A dobosra voltam kíváncsi, nem is véletlenül. Hozza is a várt formát, sőt....! Már csak egy jó énekes kellene a tökéletes progresszív extrém metálhoz.
A változatosságra törekvés lebeghetett ennek az ukrán fiúnak a szeme előtt a zeneszerzés közben. Meg is lett az eredménye, egy több stílusból is merészen merítő album lett ez, amely bátran javasolható az atm. black/folk/pagan híveknek.
"Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik..."
Semmi nem szól igazán mellette, igaz ellene sem. Olyan egyszer hallgatós tucat lemez.
Saját értelmezésemben: "Niderland" Hill! ;) Hát kb. olyan lapos....
Jó példa ez arra is, hogy vannak manapság olyan retro jellegű death zenék, amik simán felveszik a versenyt a régi kedvenceimmel. Szerencsére kevés a black hatás, annál intenzívebb a kripta fíling. Valami rothad itt....
Nálam manapság az első számú epikus doom zenekar! Azért ez elég sokat elmond, ismerve a méregerős felhozatalt....
Nehéz ettől a némettől elvonatkoztatni, de most hazavágta az anyagot szépen...
:) - Mókás, mert alapvetően nem tudom besorolni semmilyen stílusba sem konkrétan. - A dalok témáinak összefűzésében viszont nagykirály ez a horda. :)
Hiányoltam, hogy nincs rajta legalább egy 20 perces szám, akkor biztos jobban megbarátkoztam volna a produkcióval.:P - "Blekkereknek" üzenem: az album hozza amit kell. Az időzítés is jó, mert ezt +40 fok Celsiusban már nem lehet elsütni.
Nehéz eset Kerim Lechner bácsi. Dobosnak kiválónak tűnik, de szerintem egyedül már kevés összefogni a produkciót. - Egy jó torok meg nagyon hiányzik a produkciójából. - Az már bizonyos, hogy a Septicflesh rohadt jól fog vele járni. - Ja, a produkciójáról? Penge, odab@sz a hangzás a falhoz, az biztos hogy, a dobok kiverik belőled még azt is, amitől még megmaradtál embernek. Aztán idővel rájössz, hogy nem tökéletes itt minden. (De, ha minden dobos ilyen death/black albumot hozna csak össze, beszarnánk.)
Szerintem ragasszuk is ki rá a hónap "ki tud mindennél több lopott dolgot felpakolni egy albumra" győztesét. - Jó, csak már halottam mindent róla ezerszer. - Kavarog is bennem valami, ahogyan hallgatom. (Ki is megyek a klotyeszre asszem...) - Blekkereknek meg biztos jaú...
Csak azért ennyi, mert egy igazán jó karakteres hang még elfért volna benne. - Sokat hallgatós. :)
Ez olyan, mint egy igazi művészfröccs. (gyk.: 1 rész szódához, 1 rész csapvíz) - Aki szereti a stílustalanságot, annak hajrá. Szegény death hívőknek mondom, hogy egy-két pár másodperces jó résztől eltekintve ez egy igen csak középszerűre "gyúrt" album. - Szomszédidegesítőnek amúgy meg pont elég. - Volt, hogy eszembe jutott a Morbid Angel, de Ők a kezdetektől fogva már jó zenét csináltak.
Tuti a hangzás, és figyelemfelkeltő, adok is rá hirtelen felindulásból egy 4-est. - Azt nem tudom eldönteni, hogy ez ennyire ipari, vagy ennyire nihil...
Profin hozzák az agyonmásolt kazis hangzást, de valahogy ez egy olyan produkció, amiből sikeresen kiöltek mindennemű sallangot. - Szóval a hibái ellenére is jól működik (nálam). - Nincs is más hátra, mint elő a töltényes övet...
Pöpecz kis zene. :) - A pont magáért beszél. Aki szereti a svéd acélt, annak biztos bejön majd ez az epikus doom, vagy mi. :) - Ráadásul a gitárok is elég jól teljesítenek azok ellenére, hogy megváltani nem fogják a világot. - De ez még mindig az emészthetőbb kategória a műfajon belül is. :)
Nehéz elhinni, hogy ez ugyan az a zenekar, amely anno a Dictius Te Necare-ért volt felelős. :) - De hát, repülnek az évek... Megnyugszik a dühös zenész. Dark metal, semmi több. Precizen, ahogyan kell. :)
Volt pár jó pillanata, de gyengébb is... Azért megbízható.
Elektronika 10 pont, metalos dolgok 6 pont, ének 5 pont... A hetes szám így adta önmagát...
Hét pont oszt viszlát!
Hatalmas, közepes és ócska témák váltakoznak, ahogy a Zgardnál általában lenni szokott. A furulya meg továbbra is hamis...
Mindig nehéz egy honfitársat kritizálni, és most sem érzem jól magam. Ha tetszene, nem lenne baj, de nem tetszik. Szimpla hangjegytologatásnak érzem, tipikus post sablonok halmozása, semmi több... Valahogy mindig kitalálom, mi fog következni a következő 10 másodpercben. Ugyanakkor céltalanul tekeregnek-kavarognak a hangok, és mivel egy harmónia talpra állására sincs idő, hangulatteremtő hatása sincs számomra... Uncsi...
Vnvlmvs.
Nem igazán jöttem rá, mi értelme van. Pár apró dolog tetszett rajta, de ezeket leszámítva közel értékelhetetlen...
A homokozóban mindig találni valakit, aki bepólyált popsival tolja a dömpert.
Ahogy Nascence mondja. Csak nekem még annyit sem ér... Továbbra is csak zenei ötletet vagyok hajlandó díjazni, nem pedig produceri munkát...
Rokonságba állítható a Zgarddal, de nálam az utóbbi nyert. Fogom hallgatni ettől függetlenül.
Nincs bajom az instrumentális zenével, de ez nem az a fajta zene, ami vokál nélkül is működik nálam.
Minden lemezzel egyre kiforrottabb a Zgard, igazi téli zene.
Szép ez, de mostanság egyáltalán nincs ilyenhez hangulatom. Nem akarok rosszabbat adni, mert szoktam olyan tudatállapotban lenni, hogy épp összepisálnám magam ettől, de most inkább csak pólyában dömperezek :)
Mostanában van az, ha meglátok egy-egy adott kiadói logót, mohón vetem rá magam az anyagra. Ebben a körben az Iron Bonehead és a Lvcifyre lemezt kiadó Dark Descent ilyenek. Ez az album inkább a hangulatával tarol, semmint a nagy témázgatással. Én jobban szeretnék egy kicsit több belassulást, de ezt leszámítva nálam nyerő.
A korábbi Nhill anyagok jó barátaim, ez az új alkotás hangulatában elsőre nem ütött akkorát, de még keveset hallgattam csak. Az Engorged című 11 perces himnusz pedig már halálnihili magaságokban jár. Valószínűleg utolsó lesz :)
AAARrrrrgghghhh, kecske metál!!! Black vicsori rajongóknak kötelező! Imádom az Iron Bonehead kiadót!
A lengyelek nagyon értenek a black metalhoz, ahogy ezt a Furia is teszi. Odraza magasságokig nem jutottak még el, de a Novel egy kiváló hallgatnivaló!
Kellemes, de nem kiemelkedő.
Totálisan elborult, megérne egy 7-est, de a vége már nekem is sok volt.
Önmagukhoz képest rendkívül változatos lemezt készítettek. Visszanyúltak a régi korszakukhoz is picit, bár azt a szélsőséges tébolyt már csak csírájában képviselik. Annál inkább maradt a depresszív hangulat, na igen és a német nyelv, ami tőlük (és mondjuk Rammsteintől) számomra nem képvisel negatív értéket. A lemez végefele lévő elektronika már kissé erőltetett, de számomra egy kellemes csalódás ez az album!

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 275. 276. 277. 278. 279. 280. 281. 282. ... 505. Full screen Vertikális nézet
2015. január 10.
arallu72 banya07 boymester Critical_Message emp kopi nascence nav Pistike66 rudolftor viribusunitis ZolixiusRex Nagaarum ∑:
1. nascence
Furia
Nocel
8.5 8 9 9 9 8.5 10 6 9 8 8 9 7.5 8.5
2. banya07
Release The Long Sh...
Wilderness
10 10 7 10 7 5.5 7.5 8 6 6.5 10 9.5 5 8.1
3. ZolixiusRex
KRIMH
KRIMHERA
10 10 7 6 8 8.5 7 9 6 7 9 8.5 7 8
4. boymester
Isole
The Calm Hunter
6 7 9 6.5 7 7 7 9 8 7 10 10 5.5 7.8
5. arallu72
Zaklon
Nikoli
10 6 7 7 5 5 8.5 6 6 6 7.5 7 7 6.8
6. mike666
Zgard
Contemplation
7 7 6.5 6 8 7 6 5 8 5 8 5 7 6.5
7. viribusunitis
Necroholocaust
Holocaustic Goat Metal
5 6 6 5 4 6.5 7 2 5 8 10 10 4 6.2
8. emp
Lvcifyre
Svn Eater
5 5 5 3 8 6.5 6 5 7 6 6.5 5 5 5.7
9. Perszepeta
Bethlehem
Hexakosioihexekontahexaphobia
6 3 4 4 5 4 8.5 3 8 5.5 3 7   5.1
10. Pistike66
Nihill
Verderf
2 5 4 3 7.5 1 2 2 7 6 4 4 3.5 4
∑:
7 6.7 6.5 6 6.9 6 7 5.5 7 6.5 7.6 7.5 5.7 6.7
emp 2015. január 8., csütörtök, 13:54
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz rudolftor üzenetére:

Sajna ez a Hp nem fakasztott ki belőlem olyan nagy érzelmeket,hogy ontsam magamból a szavakat,ezért bocs az ajánlóktól,de néhol csak pontoznék!Szíved vágya szerint! :-) Következő körre sem ígérhetek szeretettel telibb dalcsokrot mint most! :-D
--
Tiszta hülye, aki nem normális!
rudolftor 2015. január 7., szerda, 18:22
rudolftor
Csatlakozott:
2009. május 13.
Hozzászólások: 418
Sajna ez a Hp nem fakasztott ki belőlem olyan nagy érzelmeket,hogy ontsam magamból a szavakat,ezért bocs az ajánlóktól,de néhol csak pontoznék!
arallu72 2015. január 2., péntek, 16:15
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524
Válasz nascence üzenetére:
Van egy rossz hírem ...ez 2011-es album, így biztos nem jöhet a hagpróbára...

Aha ezt nem is figyeltem mert a friss lemezek között volt. De amúgy is csak vicceltem. De jó lemezekre sose késő fölhívni a figyelmet. |-D
nascence 2015. január 2., péntek, 16:07
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 1008
Válasz arallu72 üzenetére:

A következő kör biztos befutója és valószínű győztese. Érdemes a végéről kezdeni az ismerkedést, ott jobb számok vannak. m/

http://cvlminis.bandcamp.com/album/rotten-black-suicide-treeVan egy rossz hírem ...ez 2011-es album, így biztos nem jöhet a hagpróbára...
arallu72 2015. január 2., péntek, 15:44
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524
A következő kör biztos befutója és valószínű győztese. Érdemes a végéről kezdeni az ismerkedést, ott jobb számok vannak. \m/

http://cvlminis.bandcamp.com/album/rotten-black-suicide-tree
ZolixiusRex 2015. január 1., csütörtök, 18:51
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz viribusunitis üzenetére:


Ha többi számot is meghallgatja, akkor nem lesz elég ZolixiusRexnek a 10 pontos keret.... |-D


(yes)
--
In Grind We Trust!
ZolixiusRex 2014. december 29., hétfő, 18:57
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Köszi srácok! :-) - Mögvolt elejétől a végéig a Necroholocaust. A pontszámon nem változtat ez a csoda. :-) (whistle) - Kevés ilyen förmedvény rabolt el így mostanság. :-D - Érezni rajta a posványszagot. - Lehet, jövőre még kecskét is fogok adoptálni. :-)
--
In Grind We Trust!
banya07 2014. december 29., hétfő, 18:14
banya07
Csatlakozott:
2013. március 7.
Hozzászólások: 200
A Necroholocaust a Bandcamp-on:http://ironboneheadproductions.bandcamp.com/album/necroholocaust-holocaustic-goat-metal
side goat 22:16 a számok 1-6-ig egyben
side metal 21:04 a számok 7-9-ig egyben
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.069 seconds to render