Trágya
]:<
Vicc
Hagyjuk
Cool
Trve
Áhh
Elmegy
9 pont. Miért? Mert nekem egyik kedvenc zenekarom volt régen, és azóta is megbízható minőséget produlának, a hitelesség ezen esetben nem érdekel, egyszerűen jó hallgatni szinte az összes számot, magyar viszonylatban az egyik legjobban megszólaló produktum stbstb.
Végighallgattam. Most milyen pontot lehet egy ilyenre adni? Végülis igényes rokkzene, vagy mi, ezekre írják hazánk vezető metálújságjában, hogy inkább ilyen szóljon a rádiókban/tévékben, mint a sok szemét, és ez végülis igaz is. De ez nagyon távol áll tőlem, max háttérzenének megy el...
Jajj, alig vártam, hogy vége legyen. Tipikus középszerű hevimetál, sőt még kicsit rosszabb is annál. A témák nem emlékezetesek, az énekes meg kifejezetten idegesítő, főleg amikor ilyen sikoltozásokat csinál.
Hm, fura zene, de nem rossz. Érdekes, hogy brazil létükre ilyen keltás témákat nyomatnak. A 7. track tetszett a legjobban.
Ezt hagytam direkt utoljára, mert gondoltam, hogy nem lesz egyszerű. Ez egy igen jól összerakott, változatos album. Állat megszólalással. Pont azok a részek nem tetsznek, amik kopi-nak sem, az ilyen tipikus KoRnos mittoménmilyen dolog. Nyers Hát legjobbabb, valamint a Nullpont, szerintem. Érdekesek a számcímek is. Viszont azért csak 7 pont, mert ezt magamtól eszembe nem jutna meghallgatni, ilyen modernes zenéből egyedül a Fear Factory-t szeretem (de azt nagyon).
Elég durva megszólalással bíró tételek, tetszik, de nem minden része. Hiányzik belőle az ének, csak az utolsóban van emberi hang, Legjobban a páratlan számú trackek tetszenek.
Kellemes black metal album, jobb és rosszabb részekkel (én a gyorsakat szeretem), leginkább az utolsó dal tetszett.
Ez a finn banda az egyik kedvenc black metal zenekarom. Nagyszerű muzsikát nyomnak, kellően nyers a hangzás, de tele van fasza dallamokkal. Érdemes Narqath többi bandájára is figyelni (Wyrd, Hin Onde stb). Érdekessége még ennek az albumnak, hogy a maszterelés művelete a szolnoki Denevér Stúdióban történt. (de nem azért szól így ;))
A szokásos megbízható Ossian minőség se több se kevesebb.Az album csúcspontja a Bátrakért szerintem :).Acélszííív!
Ebbe egy deka metal nincs de ettől még ez egy nagyon jó album.Kitűnően ellensúlyozza a csörgő zörgő albumokat.
Engem nem zavart a sikítós ének.Nem csodálkoznék ha az énekesarcnak Rob Halford és Bruce "csrú" Dickinson képekkel lenne tele a szobája :) Sajnos igazán maradandó számot nem sikerült alkotniuk ezért csak 7 pont.
Szvsz messze a legjobb album ezen a hp-n.Folk Metal Rulez! :)
Sok sikert kívánok a bandának!
Nehezen értékelhető album(ha legalább lett volna valami idegesítő ének mindjárt könnyebb dolgom lett volna ]:> ).Igy olyan semmilyen volt számomra(nem is zavart nem is kaptam fel a fejem rá)
Nyugodtan kijelenthetem Leninek semmi baja újra a régi :) Mondhatnám erre az albumra hogy szörnyű de nem akarom megdicsérni :)
Erre az ajánlatra még maga lenin is büszke lehetne! :))
"Ebből a fajta zenéből elég egy számot meghallgatni, és hallottad a többi százat" (copyright by Akela) Egy plussz pont, mert hallani, hogy a felvételek minőségére nagy súlyt helyeznek...
Tehát: ugye a vita, van e helye ennek itt?! Véleményem szerint ez a hp-n még éppen elférő "határeset" kategória DE.......1. még mint nem metal zene sem tetszett nekem, olyan gimi-gumi rock (:D) 2. a 2.-3. dal maga a borzalom 3. sosem bírtam a zenekart 4. lapos, élettelen album. Talán autóba, utazáshoz még alkalmas is lenne, mindenesetre az tény, hogy a család többi tagjának bejött. (Még szerencse, hogy Ők nem pontozhatnak......:)
Igen, igen ez egy jól sikerült kis sikongatós heavy/power metal lemez, én úgy érzem az unalmas, egykaptafás, idegesítő, szánalmas tényleg középszerű mai trú heavy dömpingalbumokhoz képest ez korrekt album. Az első két dal viszont nem tetszik, az rossz indítása a lemeznek, utána azért kialakul...
Folk rock/metal jó nagy adag country/western feelinggel egyes helyeken. Az egész jótól (fuvolás és egyéb folk elemek) a borzalmasig (egyes vokál-ének témák) terjed a skála, mindenfajta zenei elem kavalkádjával. Összességében elég furcsa egy album, olyan "hát akkor tulképp mi is volt ez????" érzés fogott el a végén. Az a bajom leginkább vele, hogy egy dal sem tetszik maradéktalanul, viszont mindegyikben vannak nagyon eltalált részletek. Olyan 7.5 de 8-at kap, mivel én szeretem a folk-ot...
Szó se róla, szép rendesen odatették....Jó értelembe véve nyomasztó, súlyos egy album, rátelepedik a hallgatóra, egybe meghallgatva szinte kifacsart...A zene teljesen rendben, azok az énekes-szöveg részek ahol így "e-rő--sen ta-go--lva" vannak, azok nem tetszettek...Kedvenc dalok: Technika Angyala II, Nicht vor ..., Nyers Hát (a jó kis death/grind részek miatt természetesen...)
Rémunalmas...
A hallgatható kategória...
A szokásos kommentem: nem is volt ez rossz, sőt, de jobb hangzással tudnám csak kellően szeretni...Utolsó dal elég okés...
Csatlakozom EnGrave-hez...
Ez mi a túró?? Lassan el kéne kezdeni normális, METAL albumokat ajánlani, elvégre FÉMforgácsos hangpróbán vagyunk...
Hát ez ritka gyenge. Rendesen rosszul éreztem magam miközben hallgattam.
Ez az album sem nyerte el túlzottan a teszésemet, de azért sokkal hallgathatóbb, mint pl. a rem
Nem kifejezetten az én stílusom, de egészen hallgatható anyag.
2,4,5 <-- ezek a számok tetszettek, de még ezekből is marhára hiányoltam az éneket. Szvsz a 6os számon is sokatt dobott.
Megfelelő tempó, megfelelő hang, megfelelő helyezés.
Jó kis album, úgy egészében. :) Mondjuk tőled nem is vártam mást.
Kicsit jobb mint az előző, Ossian rajongóknak kötelező, a többieknek felejthető.
Majd átjavítom (nem, nem az ajánlást, hanem a pontot, szal En nyugodtan töltheted). Nos, nincs megkötés (legalábbis én nem tudok róla). Ezen kívül meg én úgy gondolom a hp lényege a zene, és mint ez is zene, nyugodtan lehet ajánlani. Igen, nekem tetszik, de mint láthatod kispataknak is.... Ez nem popzene, hanem rock, olyan nyugis, könnyed hallgatni való. Csak el kell vonatkoztatni a metáltól, ennyi. Na és akkor: Remek album. Az összes szám ugyanolyan fasza, talán ezért is van 2 pont levonás. Nem tudok kiemelni egy jobbat sem. Kicsit olyan mint mikor az embert nem is érdekli semmi, csak ZENÉT akar hallgatni, és már meg volt a napi metál adag is :) Erre tökéletes album.
Átalgosnál valamivel jobb, de még jobb lenne ha nem lenne ilyen hosszú az album. Az ogrés szám fogott meg.
Szeretem az ilyet, de ez most nem jött be. Voltak kellemes pillanatok, azonban a lemez 2. fele meglehetősen unalmas.
Marha jó
Kellemes zene
Már szinte AKAROK egy hallgathatatlan Lenin ajánlást, mert meglepő módon, ez is megüti azt a bizonyos szintet. Régi iskolás black hívőknek kötelező darab.
Egész jó volt, ha kicsit többet hallgattam volna, jobban tetszett volna. Így hát egy 7-es.
Na ez az a zenekar, amit talán az album meghallgatása nélkül is le tudnék pontozni. Félreértés ne essék, meghallgattam. Nem kellene eröltetni ezt az évenkénti lemezkiadást, szerintem. A Titkos Ünnep még egész jó volt, de onnantól folyamatosan süllyed az egész színvonala. A szövegeken egész jót lehet nevetni, bár ezt nem róhatom fel akkora hibának, mint azt, hogy a harmadik számnál bealudtam.
Igen, egy gramm metál nincs benne. S ez ha jól tudom, a Fémforgács Metal Site hangpróbája.
Pff...középszerű heavy, rendkívül idegesítő orgánummal rendelkező énekessel.
Rossz szokásom az 'év albuma' jelzővel való dobálózás, de most, most aztán tényleg...
Voltak benne jó részek, elvoltam vele. Az énekes hiánya fel sem tűnt.
Én is mondhatnám, hogy szörnyű, de nem mondom, mert helyenként egész kellemes volt. A hangzás ennél a hangzóanyagnál is kellően true, de valahogy nem zavart.
Kifejezetten jó. Igaz a 'műanyag pohár alatt zümmögő lódarázs' (copyright by Nattefrost) hangzás még mindig jelen van, de lássátok jóindulatomat, bökök rá egy nyolcast:))

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. ... 504. Full screen Vertikális nézet
2004. december 4.
EnGrave ensomhet kispatak kopi lenin Rely Vindex ∑:
1. EnGrave
Shining
The Darkroom Sessions - 2004
10 9 6 5 8 8 7 7.7
2. Vindex
Watch My Dying
Klausztrofónia - 2004
9 7 5 8 7 10 10 7.7
3. Dolmen
Tuatha De Danann
Trova Di Danu 2004
6 8 10 8 6 7   7.5
4. ensomhet
Azaghal
Perkeleen Luoma
7 9 3 6 9 7 8 6.8
5. kispatak
Ossian
Tűzkeresztség - 2004
4 9 9 7 4 7 4 6.7
6. lenin
Ulfsdalir
Christenhass - 2004
6 8 3 5 9 7 6 6.3
7. Rely
R.E.M.
Around The Sun - 2004
5 5 9 4 2 8 5 5.5
8. kopi
Overlorde
Return of the Snow Giant - 200...
4 4 7 8 3 7 5 5.5
∑:
6.4 7.4 6.5 6.4 6 7.6 6.4 6.7
Watch My Dying - 4.2 (2016)
Kritika, Nagaarum @ 2016. november 23., szerda, 14:13
Szerkesztőségi kedvencek - 2015 - Kollégáink ajánlják!
Kultúra, emp @ 2016. január 7., csütörtök, 09:46
Tuska Open Air Metal Fesztivál - 2014.6.27-29, Helsinki, Suvilahti
Koncertbeszámoló, andiprkl @ 2014. július 10., csütörtök, 22:44
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.036 seconds to render