Azért ennyi a pont mert minden igaz erre a bandára is mint amit a Frozen Shadows-ról irtam de azért ez egy gyengéb album az emlitetnél.......
Fiatalon is egy nagy kupac szarnak tartottam, de a mai zenéket ismerve mégnagyobb kupac szar lett belőle..................
Hát érdekes volt ,de köszönöm ennyi elég is volt belöle....
Nagyon örültem hogy vége lett és berakhattam valami metal zenét is..................
Nos ez egy érdekes lemez mert egy jó vagy jobb hangzással akár sokkal több pontot is adtam volna rá, de hogy ugyszól ahogy igy sajnos élvezhetetlen az egész..............
Nemértem miért kell erőltetni ami nem megy ........................
Elég érdekes album , nekem kifejezetten tetszik a sok vonos a zenéjükben de a többi hangszer is érdekessé teszi ezt a zenét........
Minden percét élveztem kifejezetten igényes alkotás..................
Kifejezetten tetszik , mégha sokan nemis a black metal-ba sorolják, én azért oda teszem ...............
Van egy számítógépes program, azt hiszem FastTrackernek hívják (szuper jó kis DOS alatt működő progi) olyan 6-8 éve mikor próbálgattam mit is tud, akkor azt hiszem valami hasonló szerzemények születtek nálam is. Annyi a különbség, hogy még a haveromnak sem mertem megmutatni...azt meg kifejezetten sajnálom, hogy Dolmen daccból vagy nem tudom miért ilyen szarokat hoz (mert neki sem tetszik) és veszi el a helyet olyan nagyszerű albumoktól amik ide nem tudnak bekerülni. Ezért is indítottam a HUBozdát. Ennek így nem sok értelme van !!! Nem ér egy pontot sem, (0!) csak rsc úgy írta meg a HP-t, hogy 1-10ig lehet pontozni. Ezt vegye mindenki úgy hogy 0-t adtam.
Blackie-nek megjött az esze végre, csak Chris animal Holmesnak kellett ehhez újra 3 éves alkoholmámorba süllyedni
Voltak jó ötletek, kispataktól meglepő ajánlás, egyre jobban felráz a téli álomból...amibe a pogány melankólia taszított az év elején. Így tovább patak...jó lesz ez!
Nagyon jó kis csapat, nagyon jó folytatás
Az összes jellemző megtalálható amit ki nem állhatok: Gyenge minőség, csörömpélés, hörgés-hányás, sorry HUN ez az amiről beszéltem. Az a nagy szerencséjük, hogy a Deofelt utána hallgattam meg, és hogy még ők is befértek (hála Dolmennek) a HP-be.
Nekem sajnos Alice-nél végett is ért az Annihilator Story, valahogy nem találja Jeff Waters önmagát (és a zenésztársakat) azóta
Nehezen tudtam eldönteni, hogy most ez szimfónikus zenekar death beütésekkel, vagy death metal szimfónikus betétekkel, nem lenne ez rossz, csak így 50-50%-ban elég zavaros. El kéne dönteni mit játszanak a fiúk, talán az első verzió lenne az eredetibb ötlet...
Érdekes, már ebből is kezd csömöröm lenni, a Cruachan és az Ensiferum után, azért jobb mint 6 pont, először nem jött be, pláne az énekes hangja
a filharmonikusok nagyon emészthetővé tették, következőre még több trombita és kevesebb hörgés, és akkor egész jó lesz, már majdnem TSO szintű... :-)
Hallgattam ezt az albumot és közben megvilágosodtam.Végre megértettem mire való az arcfestés.1xüen arról van szó hogy aki ilyen szar zenét csinál annak nagy szüksége van arra hogy ne ismerjék fel az utcán... :))
Nagyon jó album de továbbra is a The Headless Children az etalon
Nemigazán szeretem ezt a fajta zenét de ez most jó volt
Féltem hogy uncsi lesz közel 2 órás prog. koncertlemezt végighallgatni de szerencsére nem lett igazam.Nagyon teccett ez a koncertalbum megis adom rá a max. pontot.:)
Ezzel vallatni lehetne.Dermesztően rossz
Nem rossz ez az album bár nincs viszonyítási alapom(nem ismerem a régebbi albumokat)
Elsőre még nemnagyon jött be de minél többet hallgatom annál jobban teccik(lehet még 10 pont is lesz belöle:) )
A legjobb blackes cucc a mostani hp-n
Gyenge, primitív, szar. Soha többet ilyet. 1-1-1 pont mert hallok benne gitárt, valami énekre emlékeztetőt meg dobot.
Tipikus szereted vagy nemszereted banda/énekes. Én speciel bírom őket, ez az album is elég jó lett. 2 pont minusz az első három dalért.
Csalódás. Én ebben semmi jót nem találtam...
Hát mert nagyon jó...
Megijedtem az első kritikákat olvasván, de kellemesen csalódtam. A zene egész jó, csak az énekkel van bajom, nekem ez túl extrém. ( De azt elismerem, ez a fajta ének része a stílusnak.) Egybe hallgatni a két cd-t elég fárasztó, külön-külön élvezhető.
Az év eddigi legnagyobb csalódása az énekes miatt. Hiába próbál változatosan énekelni, az eredmény kiábrándító. Magas hangoknál kifejezetten idegesítő, a mélyebb durvább részeknél pedig erőtlen, gyenge az orgánuma. Kár az albumért mert Jeff mester most is kiötlött sok-sok jó riffet.
Nagyon tetszett!!! Kellemes, igényesen megcsinált album, hallatszik hogy sok apró részletre odafigyeltek a hangszerelésnél. Kissé tán a játék lehetne dinamikusabb, gördülékenyebb és nem ártana több gyorsabb szám.
Hangulatos album, ami még hiányzik az egy jobb, picit mélyebb-szőrösebb-karcosabb torkú énekes. Tipikus hangulatalbum, ha jókedvemben talál, akkor tízpontos, de van olyan is, hogy nem tudom végighallgatni.
Jó kis zene ez, eléggé filmzeneszerű, néha túlságosan is. Egyes helyeken a szintiprüntyögések viszont kifejezetten zavaróak.
Nem rossz, nem rossz... :)
Falkaparós zene... csak kezelőorvosa vagy ápolója hozzájárulásával hallgassa meg mindenki!!
Egy kevés jó rész, a többi elég gagyi.
Valahogy nem találták meg a megfelelő összhangot.
Kellemes muzsika.
Elég össze-vissza, nu "valami".
Érdekes zene. Kicsit vegyes érzelmeket váltott ki. Amikor nem a csaj énekel egész jó :P
Átlagos album, semmi extra.
Egészen jól összerakott zene. Kellemes hangú énekes.
Szerintem ezeket a teljesen fölösleges, dacból a hp-re nyomott albumokat ideje lenne már elfelejteni!!! Bárki ajánlhatna minden szirt-szart a hp-re, de szerintem inkább olyanokat kellene ajánlani, amiket szeret, ill kedvel az adott ajánló....Szerintem a földön nincs ember, aki ezt a valamit komolyan ajánlhatná... :-)
Hát sajna ebben a kemény XIX századi mezőnyben nem tudom mennyire van létjogosultsága egy ennyire vérszegény albumnak. Titkon reménykedtem, aztán utána próbálkoztam, de sehogy sem akart tetszeni.... még sörözgetéshez sem ajánlanám senkinek.... szinte semmi nincs benne, ami miatt a metalt szeretem.... legalább, ha énekelne.... de ez a hang :-)
Nagyon jól indult az első szám alapján az album, a második számot már csak a végén a riff mentette meg, oszt csak hömpölygött a színvonal...most így utólag azt mondom: nem tetszett... :-)
Nagy rajongója vagyok a zenekarnak és minden tiszteletem az övék, jó is az album, de szerintem inkább valami normál albumot ajánlhattál vola kopi! Már az előzőekben szereplő Mayhem koncertcsodát is fölösleges volt ajánlani, bár ez azért legalább sok dimenziónyival túlszárnyalta a true Isteneket :-) Jó ez, de minek van itt?
Semmi extra, legalább lehetett hallani ezt-azt, nem folyt minden össze (annyira)
Véleményem szerint az Annihilatorral nincs semmi gond. Egyszerűen csak rossz sors adódott Jeff mester számára. Mindig tudott nagyon jó dolgokat írni, és mindig volt mellette egy kurva szar énekes. Ez az album viszont a legjobb, amit én az Annihilatortól valaha is hallottam (beleértve akár az Alicet, akár a Set the world on fire-t)!!! Az eddigi albumaikhoz képest most azt tudom mondani, hogy tetszett végre az ének is, bár úgy érzem az igazi csak a következő albumon lesz!!! Én drukkolok nekik!!!
Kellemes album, tetszett! Mondjuk nálam a hasonló albumok erősen hangulatfüggők, úgy látszik, hogy most jó hangulatom volt :-) A klasszikus részek erősen feldobták...
A zenével nem volt semmi bajom, viszont ezt az orgánumot még szokni kell.....mert teszem azt, ha elvesszük a szintit, meg a hegedűd, a gitárokat kicsit jobban megfolyatjuk, a bácsit meg beiratjuk egy varjú tanfolyamra, akkor tiszta, true black metalt kapnánk :-) nem is kellene más már, mint egy kis design (DIZÁLYN) az arcra és kitűnő lenne az album :-) :-) :-)
Ez kif. tetszett!!! Nem kellett csalódnom Vortex ízlésében!!! Ilyeneket akarok a Deofel-ek helyett :-) :-) :-)
a zene hallgatható, bár elég klisés és egyhangú, a hangzás itt télleg vacak
számomra elcsépelt ősrégi rockzene ősrégi hangzással, aki ezen nőtt fel az biztos élvezi. Mivel itt úgyis szokás hangzás alapján pontozni a zenekarokat ezért kapott egy 3-ast
nemigazán tudom hova rakni ezt a zenekart, se Black, se Thrash, se Death, nem hallgattam szívesen de asse mondanám h szar, semmitse tok róla mondani :)
elment mellettem, én jellegtelennek találtam
kellemes de semmi extra
új énekes: 1-es a zene igencsak vegyes, többnyire nem jött be, pedig mekkorát zúztam rájuk szigeten ...
sokáig vaciláltam 9 és 10 között, de annyira egyedi zenét nyomnak h megérdemlik a 10-et, annak ellenére h riffek terén még van mit fejlődniük, és szvsz még mindig az And Thau Shalt Trust ... the Seer a legjobb albumjuk
nagyon vártam már ezt az albumot és egyáltalán nem okozott csalódást, bár nekem még mindig a legelső To Oak Woods Bestowed demo az etalon, mind hangzás mind zene szempontjából :)) ennél a zenekarnál még a herélt énekhangot is imádom :))
Szimfonikus részek jók, de nincsenek benne normális riffek, és az ilyenfajta zene már annyira nem különleges, úgyh ez az album is csak átlagos de hallgatható
Ez vlmi hihetetlenül szar... +1 pont mert csak 17 perc volt :-))
Tetszett, az énekes hangja is nagyon jó
Lehetett volna jobb is
Nem nagyon szoktam koncertalbumokat hallgatni, így nincs viszonyítási alapom, de a zene nagyon jó, egy 9est mindenképp megér :-)
Felemás album, a zene az mint mindig nagyszerű, de ez az ének nagyon gyenge... nemtudom mért kellett kirugni az előzőt...
Hmm.. Fasza!! :-)
Már nagyon vártam ezt az albumot, az előző is nagyon jó volt, csak úgy mint ez :-) Ígéretes csapat! (Hellstar: te biztos jó albumot hallgattál meg? :-)))) )
Kellemes csalódás
ezen nincs mit magyarázni
ugyan nem übereli a régi klasszikus albumokat, de azért még jó
a hatás itt is nyílvánvaló, amúgy nem rossz
Egyszer már letöröltem ezt az albumot, de akkor éppen csak belehallgattam. Úgy tűnik, hiba volt...
talán egy true blacker többet adna erre, de mivel én nem vagyok az, ezért ez csak ennyi
a régebbi albumaikat nem sokat hallgattam, nem tudom, hogy ez jobb/rosszabb náluk, mindenesetre kellemes volt hallgatni
ezen sokat nem kellett gondolkoznom
az új Ensiferum jobb volt, de ez se rossz
Egy finn zenekar első albumáról van szó. Stílus: symph. black. Méghozzá erősen, néha már túlságosan is szimfónikus. Nem ez az év albuma, de azért okozhat kellemes perceket. Van még hova fejlődniük, és amilyen ez az album, szerintem hallunk még róluk.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. ... 505. Full screen Vertikális nézet
2004. május 8.
Dolmen Hellstar kispatak kopi lenin Philosopher TJHooker Tomka Vortex ∑:
1. Tomka
Elvenking
Wyrd - 2004
9 8 9 8 7 7 10 10 7 8.3
2. TJHooker
Haggard
Eppur Si Muove - 2004
7 6 8 8 7 8 10 9 10 8.1
3. kopi
Thresho
Critical Energy
6 9 10 10 5 9 4 9 9 7.9
4. Vortex
Shade Empire
Sinthetic - 2004
8 5 7 7 9 8 7 8 8 7.4
5. Hellstar
WASP
The Neon God Pt1 - 2004
4 10 9 8 3 5 3 8 8 6.4
6. Philosopher
Annihilator
All for you - 2004
5 7 8 6 4 8 4 6 8 6.2
7. kispatak
Hearse
Armageddon Mon Amour 2004
6 7 9 5 4 6 5 7 7 6.2
8. lenin
Frozen Shadows
Hantises - 2004
4 3 3 6 9 5 7 3 5 5
9. Dolmen
Deofel
But Weve Broken The Chain - 20...
3 1 3 3 9 1 4 2 3 3.2
∑:
5.8 6.2 7.3 6.8 6.3 6.3 6 6.9 7.2 6.5
Rockstadt Extreme Fest 2017 - Augusztus 10-13, Barcarozsnyó, Erdély
Koncertbeszámoló, farrrkas @ 2017. augusztus 19., szombat, 22:02
Shade Empire - Omega Arcane (2013)
Kritika, Nagaarum @ 2013. augusztus 17., szombat, 06:50
Shade Empire - Zero Nexus (2008)
Kritika, haragSICK @ 2009. május 2., szombat, 20:38
Shade Empire - Zero Nexus (2008)
Kritika, snecy @ 2008. március 12., szerda
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.026 seconds to render