A Vég Útján DEMO (2006)
A Teurgia zenéje egy-két ember számára ismerős lehet, hiszen már jelent meg demójuk. Kicsit sikerült színvonalasabb teljesítményt elérniük, de még most is érezhető a zenéjükön a kezdeti bandák szokásos jellemvonásai. A hangzás, demóhoz képest jó, egyébként gyengének nevezhető. Nem fulladnak unalomba a számok, a muzsikájukban lehet izgalmas részeket felfedezni.

A gitár számomra gyengébb teljesítményre vall, mindenesetre a jövőben biztos, hogy számolni kell velük, mint egy igazi underground death/black együttessel. Az lemez nyitó dala az "1614" címet viseli, talán ez a legjobb szám a demón. Ez egy kicsit közelebb áll a black metalhoz, de találhatunk benne death metalra jellemző motívumokat is. A Teurgia mondanivalója nyilván nem a vidám, sokkal inkább a sötét dolgokkal foglalkoznak. Az énekes károgó éneklő formában adja elő a témáit, egészen jól érthetően és nem egy sika-mika egybefolyós énekkel.
A demó második számában már a kezdés, a refrén sem túl egyedi. Tiszta éneket is fedezhetünk fel a szám egyes részeiben, de talán nem annyira élvezhető, mint az első dalukban.
A Vérmezők egy lassabb résszel indul és egy szónoklásszerű mondattal, majd szélvészgyors zeneként folytatódik. Igazán jót lehet rá tombolni. A következő számok számomra már nem voltak túl izgalmasak, mintha oda kerültek volna a gyengébb szerzemények, de lehet, csak nekem tűnnek úgy. Mindenesetre megvan a vezérfonal, az elgondolás, hogy mit is szeretnének. Talán valamikor egy sikeres bandává válhatnak.

Honlap: http://www.teurgia.hu
Teurgia_A_Veg_Utjan_DEMO_2006
Stílus:
Black / Death Metal
Értékelés:
 
Pont
: 6 / 10
Dalok:
1.1614
2.My dark hours
3.Somnus
4.Vérmezők
5.Teurgia
6.A vég útján
Írta:
NorthWar
2006. szeptember 4., hétfő
Facebook:
Toscrew - Antiego (2011)
Kritika, haragSICK @ 2011. július 24., vasárnap, 18:44
Hungarian Tribute to - Burzum (2008)
Kritika, Infam @ 2008. június 19., csütörtök, 00:16
Teurgia - With True Faith (2008)
Kritika, Infam @ 2008. május 13., kedd
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.018 seconds to render