Éteri, atmoszférikus hangulatú gothic metal Törökországból. Nekem nagyon bejövős Özge Özkan énekesnő előadásmódja, és a néhol felbukkanó hörgőbácsi is színesíti a lemezt.
Az előző albumuk tetszett, de ez most nem ragadott magával. 1-2 igazán jó dalt találtam csak, pl. a "Green Lake's Ground" nagyon bejött. A szar AoL feldolgozás viszont nem kellett volna. (Új trend van születőben, a lemez közepére tenni egy feldolgozást.)
Mikor ilyen túltermelés van metal zenéből, akkor bizony ettől emlékezetesebbet kell alkotni, mert így az ember előveszi inkább a klasszikusokat a stílusban. Pedig nem lenne ez rossz album tényleg.
Az ilyen albumok hamar a feledés homályába merülnek nálam, pedig nem rossz hallgatnivaló, de vannak tőle sokkal jobbak is.
A tiszta énekben fellelhető anomáliáktól eltekintve kellemes hallgatnivaló ez.
A második lemezen igen jó dalokat találtam, de sajnos az első felvonás lerontotta az átlagot.
Ez a zene egy rémálommal felért számomra.
Egyetértek Sheol kollégával. Az énekesnő egyértelműen a csapat erőssége. Az persze már más kérdés, hogy nem ők az elsők ebben a stílusban.
Az előző lemezüket/lemezeiket nem hallottam, viszont ezen meg egyéniséget nem. A hangzás szerencsére jónak mondható. A feldolgozásról meg inkább nem is beszélek. Ráadásul hosszú is a lemez. Uhhh!
Ennél ebben a stílusban sok jobbat is lehet találni. Az If You Go még talán a legemlékezetesebb. De ez sem emeli ki a többi hasonszőrű csapat közül a bandát.
Már többször leírtam itt, hogy a death metal nem a kedvencem, ettől függetlenül ez egy hallgatható lemez. (Mondjuk elég valószínűtlen, hogy ez bármikor is előfordul még egyszer)
Ezzel is az a bajom, hogy önmagában egész jó, de egyéniség nem sok szorult belé. Hallok egy kis Therion-t, némi Paradise Lostot, csipetnyi Moonspell-t meg még sorolhatnám.
Hosszúnak hosszú, meg azzal is egyetértek, hogy a 2. lemez változatosabb/hangulatosabb. Mondjuk szerintem azért az 1. is bőven halgatható. Mondjuk, mintha a két diszken nem is ugyanaz a banda nyomulna.
Hallgatható, sőt nem is rossz, de én még mindíg inkább a TCS-re meg a Sex Action-re szavazok.
Hát, ez sem váltja meg a világot...
12, egy tucat. Tény, hogy az énekesnő különleges hangja egyediséget ad a bandának, de ettől ez még simán felejthető.
Remek pillanatok és szemöldökfelvonós meghökkenések váltják egymást. Ezt jobban is meg lehetett volna csinálni.
Nos, ez nem az én gödröm (pit), így nem kell hallgatnom, ahogy a földön fekvő rothadók aprítanak. :)
Zenei aláfestés szürke, esős, ködös depresszív őszi napokra...
Ebből néhány perc elég volt...
Rómeóék újabb feszes, dögös dirty r'n'r lemeze - nem kétséges Tcsapda és Sex Action elemekből. Az előző lemez azonnal meggyőzött, ez nem. Néhány hallgatás után tuti kedvenc lett.
Nem rossz muzsika ez, bár őszintén bevallom kibaszotul nem tetszenek a billentyűtémák, ugyanez a zene szimfonikus kíséretekkel sokkal jobb lenne
Ehhe, sorry srácok, ígérem legközelebb belehallgatok abba amit ajánlok, valami hihetetlen a csaj hangja, régi karate filmekben ahol úgy 15 méter magasra ugrálnak a spanok, na azokban szoktak ilyen hangon énekelni :) a feldolgozás valami szörnyű, hihetetlen ötletszegénység áramlik minden dalból, még a második vonalhoz sem említeném őket
A csapat indulása óta figyelem lemezeiket, sajnos igen a "B" ligából talán soha nem lépnek ki, ennek ellenére teljesen rendben van a lemez simán bármikor meghallgatható
Kedvenc stílusomban muzsikálnak a srácok, itt-ott még tetszik is egy egy téma, de összességében nagyon vérszegény lemezecske ez, a stílus második vonalához viszont elég, kérdem én miért hallgatnám ezt ha hallgathatom az első vonalat is ennél fényévekkel jobb albumokkal
A zene teljesen rendben van, de az énekes gyereket elküldeném havat lapátolni
Hát irigylem a többieket, Ők találtak jó dalokat a második lemezen, én nem találtam csak kérdések maradtak, pl miért kell ilyen zenéből dupla Cd-vel kijönni, kinek szól ez az egész és hasonlóakat, soha többet nem akarok hallani róluk
A legjobb barátomnak bejövös a zene, nekem már nem, ettől függetlenül koncerten biztos nagybugi van rá, belegondoltatok, hogy itthon ezeket a rock & roll témákat mennyi zenekar csinálta már meg ?
El vagyok vele...
Hát ez most rendesen megdolgozta az idegeimet. Egyszerűen kirakja a biztosítékot ez a sokszor szinte hamiskásnak tűnő orrhangon éneklő csaj. Ja a srác meg olyan hangokat ad ki, mint egy székrekedéses varacskosdisznó. A zene teljesen ötlettelen. Ami jó téma, azt már hallottam máshol is.
Már sosem lépnek ki a "B" ligából de el lehet hallgatni, korrekt munka.
12 egy tucat. Marha fárasztó és vérszegény.
Bocsánat minden fan-tól, de ez számomra borzasztó. Ezt a csókát véglegesen el kellene tiltani az éneklés megcsúfítása miatt.
Nagyon rétegzett, nagyon hosszú és nagyon érdemes időt adni neki. (ja és azért nényleg a második felén vannak az igazán jó dalok)
Tökös roc'n'roll, de ez úgy ahogy van Tankcsapda címmel is kijöhetett volna. Annyira nagy a hasonlóság szövegben, gitártémákban, énakstílusban, hogy az már néha zavarbaejtő volt. Azért nem rossz...
Kritikán aluli
Nem mondhatnám hogy sokat fejlődtek az előző lemez óta pedig nem volt magasan a léc :)
Vannak olyan albumok -köztük ez is- amiket az ember elhallgatgat a háttérben sőt néha azon veszi észre magát hogy a fejbiccentő izmok is dolgoznak de aztán ahogy az album véget ér egyetlen hang se marad meg az emlékezetében.
Lásd Norther
Eddig a 2001-es Frore Meadow album volt a kedvencem a finnektől de ez bizony még azt is felülmúlja.
Ugyan a 2. cd-n lévő számok kicsit enyhítették a sokkot amit az első cd okozott de így is nagyon gyenge anyag. Nem vállalkoznék rá hogy ezt újra meghallgassam :)
Az utca az én hazám dal tetszik a többi felejthető.
Talán egy fokkal jobb, mint az Atargatis. Rám jár a rúd most ezekkel az énekesnős zenekarokkal. Több kíméletet így év végén!
Ez a lány kiénekli a fogtöméseimet! Idegesítő!. A zene egy tökéletes sablongyűjtemény. A feldolgozás pedig egyenesen fáj.
Úgy a Death Unlimited környékén jobban tetszettek, mint nagy példaképük a CoB. Az utóbbi két lemez viszont nem az igazi.
Egy nagyon jó - tiszteletbeli - skandináv death album különösebb újdonságok nélkül. Az ilyesmit mindíg szívesen hallgatom
Csak nekem tűnik itt-ott hamisnak az ének? Instrumentális formában talán még tetszene is, de ezzel az énekkel....!
Az egész koncepció remek, a zenétől viszont többet vártam. Kár! Túl hosszú és óhatatlanul unalomba fullad annak ellenére, hogy a 2. cd-n vannak a jobb dalok.
Meghallgattam; nem rossz, de sosem fogom többé elővenni.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 95. 96. 97. 98. 99. 100. 101. 102. ... 504. Full screen Vertikális nézet
2008. január 5.
Sheol 9000Sanyi Caayn Dolmen emp kispatak viribusunitis ∑:
1. 9000Sanyi
N
7 7 7 8 7 6 7 7
2. kispatak
Yearning
Merging Into Landscapes
8 7 5 7 3 9 6 6.4
3. Caayn
Rómeó Vérzik
Rock n Roll az élet
3 7 9 5 8 6 6 6.3
4. Sheol
Catafalque
Dialectique
9 7 5 7 7 3 5 6.1
5. viribusunitis
Lay Down Rotten
Reconquering The Pit
7 6 5 5 5 6 8 6
6. emp
The Ocean
Precambrian
6 7 4 2 9 3 7 5.4
7. Dolmen
Atargatis
Nova
7 6 7 3 5 3 4 5
∑:
6.7 6.7 6 5.3 6.3 5.1 6.1 6
Hegyalja fesztivál 2013 - 2013 június 27. csütörtök
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2013. július 6., szombat, 00:23
Anathema koncert - 2010. november 18., Diesel Club
Koncertbeszámoló, godfucked @ 2010. november 21., vasárnap, 12:48
Dalriada, Rómeó Vérzik, Wisdom - 2010.11.13. Pécs, Zion Klub
Koncertbeszámoló, tündérmetálány @ 2010. november 19., péntek, 11:20
General Chaos - Calamity Circus (2010)
Kritika, haragSICK @ 2010. október 24., vasárnap, 20:44
The Ocean - 2010. június 12., Wigwam
Koncertbeszámoló, ragnes @ 2010. június 16., szerda, 23:07
Burst, The Ocean, Bison b.c., Medeia - 2009.03.03. Dürer Kert
Koncertbeszámoló, emp @ 2009. március 5., csütörtök, 10:45
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.026 seconds to render