Nekem ez nem volt rossz. A hangzás egy kicsit éles,ami nem tetszik annyira.De az biztos ,hogy nem hallgatom meg újra mert annyira nem jó.Szóval nem kerül a mappákba.
A néhai Fear Of God-ot juttatja eszembe.Vagy a Siena Root-ot mikor még hölgy volt az énekes.Nagyszerű zene.Nem szeretek változtatni a pontszámon de nálam többszöri hallgatás után lefelé kerekedett a pontszám.Úgy érzem reálisabb a nyolcas.Bevallom férfiasan az első hallgatásnál sok volt az alkohol ezrelék. Ezek szerint így kell hallgatni,hogy tökéletes legyen.
A sok szúnyogszerű zene után a hangzás felüdülés volt. A számomra legjobb pro-pain foul taste of freedom lemezét nem übereli,de legalább megdörrent a hifi.Aki nem ismer száz ilyen zenét annak akár jó is lehet.De én odafigyelek:
Ez nekem egy ötletes funeral doom zenének hatott.Mondjuk kár hogy nem volt ének benne.Viszont a hangulat nagyon jó.Nem mindig hallgatható,hangulat kell hozzá.Ha az megvan,értékesebb sok pályatársnál.
Maradandó számokat nem alkottak. Jó hangzást igen.A sepultura feldolgozás király.Ezt a stílust az Armagedda jobban megoldotta.Viszont bármikor szívesen hallgatom.
A légiest én inkább langyinak mondanám. Sokszor baxtatják a Paradise Lost utolsó lemezeit, hogy unalmas meg a múltból építkezik. Azok ennél ezerszer jobbak.Azért írom ezt mert valahogy ők jutottak eszembe! Állítólag az új Lost betonkemény lesz. Mondjuk ez nem tartozik ide. Summa summarum, hallgatható, kissé nyálaskás tiszta énekkel de fergeteges számokkal nem rendelkező doom-os langyosvíz.
Azt a betyár...kellet nekem ezzel indítani a hangpróbát! Ez meg mi a fos? Pl.az utolsó szám hat percétől. Azt hittem mire vége lesz megzavarodok. A sokat emlegetett Child Abuse ehhez képest slágergyűjtemény.Hú vazze léteznek ilyen "zenék"? Le vagyok maradva. Ezt az egy pontot se tudom mire adom. Mondjuk az Implant Fever-re! Az a kórus a háttérbe emlékeztetett, hogy zenét hallgatok.
Ez a lemez régóta megvan. Így kell ezt csinálni. A borító is tetszetős. Hangulatos fekete fém.Negatívumot nem tudok mondani.Ráadásul svédek,rég érkezett már északról jó zene ebben a stílusban.
Boymester az első mondatával tökéletesen összefoglalta a lemez lényegét.Ez a stílus meg a hangzás nekem nagyon tetszik, de valahogy lehetne változatosabb is.Mindent összevetve kellemesen hallgatható.Jó ez.Gyakran vagyok ilyen hangulatban.
A nem metalos részek voltak a legjobbak. Fény lehetne az éjszakában ez a lemez,csak a kivitelezés szar.Nem tudom (mivel nem vagyok zenész),hogy a picsába lehet elbaxni ilyen sok jó ötletet ilyen szar kivitelezéssel.Lelkük rajta.Ötletek 10 pont.Megvalósítás(szúnyoggitárhangzással)1 pont. Akkor legyen öt.
Ez inkább szürke mint fekete, de legalábbis unalmas mint az állat.
Hát nekem ez nem jött át , az éneklés meg pláne nem.
Csak fesztiválokon, vagy inkább ott sem.
Remek film zene, de tényleg, csak itt mi nem OST albumokat pontozunk hanem rock-metál albumokat.Így fele pontot kap csak mint amit egy másik helyen kaphatna.
Ez nem egy tökéletes lemez , de kifejezetten profi, hangulatos. Ebben a fordulóban szereplőkhöz képest viszont nonplusultra!!!
Ez siralmas, deathnek, blacknek, doomnak titulált albumon elaludni?? Lehet, ezen lehet
Ez mi a faszom volt???
Fasza ez , csak átlagos, így nem hallgatom többet, mert nincs rá okom.
pfuuuúú.....
Egyyetértek Nagával.
2014-ben engem ez a hangzás kifejezetten idegesít. De ha nem is a 90-es évek elejét idézné, akkor se tetszene jobban, mert untatnak a témák. Vannak ennél sokkal izgalmasabb fekete anyagok is.
Olyan, mint egy Julie Christmas által fémjelzett Made out of Babies vagy Battle of Mice. Csak éppen ezek light verziója. Hallgatom inkább a kiindulópontokat, mert ott nagyobb ívűek a dalok. Ezek hangulatosak bár, de laposkás a végeredmény. UPDATE: 7-ről felment 8-ra végül, mert második hallgatásra jobban ült.
A HC és a thrash olyan műfajok számomra, mint a musical: egyetlen porcikám se kívánja. Harm's Way kb az egyetlen banda, akiket meghallgatok ebből a körből. A paura produktuma pedig nagyon távol van a HW minőségétől.
Na kb az első érdekes cucc, amit nem én ajánlottam. Nem egy túlbonyolított alkotás, de éppen az egyszerűsége az, ami miatt tud működni. Háttérben is tökéletesen elketyeg, ha figyelmet is kap, akkor sem vérzik el. Egy kis Esoteric-féle "éneket" tettem volna még bele. Nem mellesleg elég sok párhuzamot érzek a korai Esoteric érával.
Profi. Steril. Semmilyen. Érdektelen.
Mesterségesen generált szenvedés. Nem érzem őszintének. Az énekes hangja nem annyira karakteres, mint azt ő gondolja, és a zenészek se olyan jók, mint gondolják. Eredetibb, hitelesebb is lehetne, de nem az.
Nem azt mondom, hogy megváltják vele a világot, de sok jó ötlet van itt, szerteágazó változatosság és bármilyen furcsa is lehet, szerintem ez nem öncélú. Ez az a fajta tudatos káosz és őrjöngés, ami olyan zsigeri, annyira mélyről jön, amivel én magam könnyen tudok azonosulni. A nagy káoszban viszont hajlamosak szétesni a szerzemények.
Lehet, hogy nem 11 óra agyzsibbasztó meló után kellett volna meghallgatni, de engem nem kapott el. Nem elég érdekes. Nem volt mire felfigyelnem.
Ezen nem kellett sokat agyalniuk.
Hát te meg mi vagy kérlek??? Ha a Neige et Noirceur esetében megszóltam a hangzást, akkor itt végképp. De még ha tiszta is lenne, akkor se tudnám, hogy mi ez a katyvasz és merre tart. jáááááááááájjjjjj
Rég nem hallottam ilyen beteg cuccot. Doom, post metal és egyéb nyalánkságok vastagon teleokádva a 70-es évekkel. Lehet még beérik a 10 pont.
Rég hallgattam ilyen zenét és már tudom, hogy miért. Nagyon nagy témák és sok őszinteség kell ahhoz, hogy a hc működjön, de ez ritkaságszámba megy.
Na ennek nekifutottam párszor. Kellemes háttérzene, nem több. A Solstice még tetszett is.
Nekem kb. minden lemezük egy erős 7-es. Nyers, egyszerű és célratörő zenét tettek le most is az asztalra, de minden lemez után hiányérzetem támad.
Egy felettébb erős bemutatkozó lemez, sokat pörgött mostanában. Nem újítanak a death/doom vonalon, sőt igen légies az egész, de nagyon bejött.
Írtam rá egy versikét: iurepwurpuoi ejuhpritőiii werurútzue6q!!!
Egy ködös hajnali úton kapott el és nagyon bejött.
Súlyos, régisulis, rendkívül hangulatos, hosszából adódóan unalmas és igencsak hangulatfüggő black metal. Az ének egysíkúsága sem segít sokat az emészésén. A Búcsúszó a leghosszabb és legjobb dala ennek a hazai feketefémnek. Időutazóknak és fanatikusoknak erősen ajánlott.
Nem tartozom sajnos abba a fanatikusi körbe, akik elég elvetemültek ahhoz hogy az ilyen anyagokat oda-vissza hallgassák...De amúgy nem éreztem hogy olyan rossz lenne!
Itt legalább éreztem némi kreativitást, és másra törekvést az átlaghoz képest...
Nem egy nagy szám, pár dal erejéig élvezetes döngölés tud lenni.
Ez iszonyat semmitmondó és jellegtelen volt, de legalább hosszú is.
Egy egész másfajta black metál iskola, amit a Khold képvisel... Norvégiából nekem az egyik legnagyobb favorit csapatom!
Ez a csapat egy Candlelight kiadónál? Hú, rossz vicc...nem akarom nagyon megmondani a tutit, de nem tudom milyen hallású emberek döntöttek a szerződtetésükről. Ez csak azért fájó mert az utolsó kiadók egyike a Candlelight, amit még nagyra tartok...
Elég beteg és elborult, részleteiben, dalonként még működne is, de egyben hallgatva tragikusan kevés a kapaszkodó és a maradandó momentum. Néhol tényleg öncélú kako(vagy kaka)fónia..
Egy tehetségesebb, a műfajt és a hangszereit eléggé ismerő csapatnak ez egy sima rutinlemez, hozzáadott értékek nélkül. Ezért öt pont, mert amúgy hatalmas bajok nincsenek vele, csak felesleges.
Szerintem nincs itt semmi nagy gond, a black metálnak mindig is volt egy ilyesmi repetitívebb ága. Szóval nem gondolnám hogy a fantáziátlanság miatt van ez a sok ismétlődés az anyagon. Ettől még persze engem sem bilincselt oda, de problémám sem volt vele...
Kitartóan próbálkozik ez a formáció, de tapasztalatom alapján jó zenét még mindig nem kapunk innen... Gondolom ha most jól lehúzom a cuccot, akkor valaki azonnal a védelmére siet és kompenzál egy kilencessel...:D
Egy erős északi demónak elment volna tizenx évvel ezelőtt.A témák nem rosszak, északi ízű black metal annak minden ismérvével.Ha a keverésnél kicsit jobban odafigyelnek a részletekre, akkor lehetett volna több is (nem, nem kell polír hangzás, de eléggé elveszlenek a dolgok a dob mögött...).A hangulat egyébként megvan, értelmes megszólalással sokkal több lenne benne...Kár érte
Nekem ez édeskevés...ebben a nagy kínlódásban az a legszebb, hogy semmire sem jó...:D
Ki nem állhatom a fültágítós fuck metalt...
Anyám...ez mi a szar? Conchita Wurst rájött, hogy az érzékeny lelke sötét, és alapított egy ilyet????
Szeretem ezt a bandát.Mindig üdvözöljük egymást a találkozásaink alkalmával.Újat sosem hoznak a nap alá, de amit igen, azt kellemesen. Egyszerű, középtempós, néhány riffből álló black metal,a szokásos rideg atmoszférával.Számomra kifejezetten kellemes hallgatnivaló.
Nullnak nem null, de nem is sokkal több....
Nekem ez értékelhetetlen.Értem én, hogy káosz és kakofónia meg a tököm tudja, még mi, de ez szimplán témák kavalkádja.Hiányzik mindennemű kohézió, a riffek önmagukban is gyengék...Ez itt most ennyit ér nekem.
Azt már hallom, hogy a hangzás elég impotens, és zeneileg sincs semmi különleges benne...Mindazonáltal tűrhető hallgatnivaló, bár a jobbakkal köszönő viszonyban sincs...
Perszepeta leírt tökéletesen mindent.A Witcher nekem jobban tetszik.
Elég sötét, vészjósló hangulatú lemez.A hangzás is koszos, kissé demós, meglehetősen antikommersz muzsika.Eleinte nem akart közel engedni magához, de aztán csak sikerült rést ütnöm a falon.Kifejezetten groteszk elemekkel is operálnak, és ötletes is itt-ott.
He-he, ez nekem még bőven a jó hangzású lemezek közé tartozik és a hangszeres játékot sem hallom rossznak. Viszont az tény, hogy fárasztóan unalmasak a dalok. Tőlük hallottam tavaly egy ambient albumot, az teljesen jó volt.
Dögös.
Ritkán hallgatok ilyet és akkor inkább jobbakat.
Jó ez, csak kellene bele hörgés.
Én itt ugyanazt hallom, mint az előző x Khold lemezen, melyek amúgy sosem tetszettek. Szóval ennyi. Nem közvetít felém semmilyen hangulatot.
Korábban már próbálkoztam vele, akkor nem igazán jött át. És most se.
Én sokkal rosszabbra számítottam. Tudnak ezek zenélni rendesen, csak a káoszt meg is kell tölteni tartalommal, mint mondjuk a Dodecahedron teszi. Ez itt még egy kicsit elmaradt. De azért hallgatható.
Nekem tetszik. Igen, monoton, de hát ez ilyen fajta zene.
Lásd kritika.
Bár nem én ajánlottam, de már ismerkedek vele egy ideje még korábbról. A korábbi lemezeket is mind hallgattam és mindig valahogy azt érzem, hogy csak egy kicsi hiányzik, hogy igazán fasza legyen. Itt ráadásul elég erősen érzek egy korai Xasthur hangulatot, de azért még lehetne jobb. A hangzás szándékosan true, de az engem nem zavar. Erős nyolcas.
Hát ez csalódás volt. Az előző ambientes lemezük bőven jobban tetszett...
Nem rossz, bár lehetne egy kicsit összeszedettebb...
Nincs ezzel semmi gond. Jó kis NYHC...
Kéne még valami egyéb dalszerzői eszköz, mert atmoszférája van ugyan, de bele is fullad abba...
Megbízható, hangulatos, ötletes, bár nem eget rengetően.
Langyi. Olyan, mint egy félgőzzel, egy másnapos testépítő által hajtott Mustang...
Zenélni kéne... De a borító valóban fasza.
Nem elég érdekes... Egész egyszerűen azért, mert olyan, mintha végig két-három akkordot váltogatnának...
Ennyire én sem vagyok fanatikus. Nem unalmas, hanem dögunalmas... Meg halálosan egydimenziós az egész alkotás.
Halvány fingom sincs, hogy mi akar ez lenni... Nem is érdekel különösebben...
A hangzás kifejezetten tetszik,de itt vége is a történetnek...a sok copy/paste ciklus alatt az eredeti erő, hangulat elkopott...maradt a sablon...
nah ez izgalmas...doom (drone) muzsika eszméletlen jó női énekkel. Egy kis Jex Thoth hangulatot is áraszt a dolog, de szerintem az Earth zenéjére hajaz nagyon, csak itt az ének nagyon sokat dob rajta és a zene se annyira vontatott...
Az elején még a düh elég meggyőző számomra, de a közepére már kifullad. Nem rossz...de Redrum által említett banda tényleg sokkal jobb
AZ első szám címe alapján pont az jutott eszembe, hogy a mohák és zuzmók fognak belepni, amire ezt végig hallgatom...pedig nem olyan vészesen hosszú. A témák sem rosszak, csak 20 percen keresztül nem éppen szerencsés ugyan azt a dallamot körüljárni. A Spiral szám is tök jól kezdődik, de 15 perc elteltével is arra várok, hogy a kezdésen túllépjünk...de csak nem jön a megváltás. Az utolsó számban viszont egész jó a szinitis és "kórus" szerű nyöszörgés...Szóval összeségében nem rossz...lehet most nem vagyok ehhez eléggé belassulva...így esélyt még biztosan fog kapni.
csalódtam...sokkal többet vártam...de sebaj, mert ebben a körben ő játszta a félszemű király szerepét a vakok között...
jól van...ügyesek voltatok...nesztek, itt a kockacukor!
A második (White Flag) szám után elkezdtem gondolkodni, hogy lehet...nem hallgatom végig. Szerencsére nem tettem így. Az album hátra levő része sokkal jobb lett, vannak benne jó ötletek, de néha nagyvonalúak a művészkedéssel. Ettől olyanná válik...mint a jófajta falusi pálinka, amitől a gerincvelőd felcsúszik az orrodba. A borító viszont nagyon király
Rég hallottam ilyen hangulatos északi "black" metált. A black metált kevésbé érzem felfedezni benne, ennek ellenére nagyon fagyos hangulatot áraszt, de jó éretelemben...mint amikor egy szép havas tájban elveszik az ember tekintete...
tömören: hosszú.... kevésbé tömören: rohadt hosszú..., kifejtve: a zenekart egy harang alá raknám...pedig nagy rajongója vagyok a lassú blacknek, de ez gyászosan szar és ötlettelen. Egy dallam sem annyira király, hogy 70 percig játsza valaki. Ezzel maximum apácákat lehet kergetni...
őő...jó, azaz mégse...ez a mikrofonba fingássál és böfögéssel egyenértékű, csak ez művészkedésnek van beállítva...olyan aranyfóliába csomagolt szardarab módjára..
Ez is 6-os, bár nem hatott.
Valamiért a lassú, elszállós részek jobban bejöttek, de összességében nem győzött meg.
Nem tudok mit hozzátenni, amúgy sem az én világom ez a stílus.
Olvasom a kommenteket és valóban attól lesz funeral doom valami, hogy hörögnek benne? És akkor mennyiségben mi a norma? (Gondolok itt az Ea-ra, az énekesük sem hörgicsél folyamatosan.) De ez most mellékes. Nem hiszem, hogy sűrűn fogom hallgatni, pedig nagyon sötét, elvont, az ambient-es részek, effektek pláne tetszenek. Korai Esoteric néhol tényleg, picit lecsupaszítva.
Szimplán jófajta black, egyelőre 2 hallgatás után nem érzem többnek, még változhat.
Sablonos, meglepetések nélkül.
Jól indult. Egy kis Deathspell Omega-féle káosszal. Sajnos maradt a kaotikus káosz...
Hangulatos.
A lemez hosszával nem lenne baj, ha izgalmasabb lenne a tartalom. Igazából el lehet hallgatni, de ennél találni sokkal jobbat is műfajon belül.
Rendkívül sötét, depresszív zenét játszik a fenti zenekar. Az előző Poison lemezzel próbáltak újítani a szimfonikus elemek használatával, hozzáteszem közel nem a hagyományos ill Dimmu Borgir-féle dallamokkal operálva. Az új albumon ezt a vonalat viszik tovább, plusz újdonság a sok zongora is. Nem váltják meg a világot, a hangzás sem a legjobb, bár illik az atmoszférához. Ami plusz pont, az az utolsó 18 perces tétel, nagyon ügyesen emelték be a csipetnyi elektronikát(!) úgy hogy semmit nem vesztett az éjfekete szuicid hangulatból, lehet egyedül leszek vele, nekem tetszett.
Mikor először találkoztam a zenekarral még meg is lepődtem,hogy tetszik,hisz a Black Metal ezen válfaja nem áll túl közel hozzám. Ám valahogy nekik mégis sikerült felkelteni az érdeklődésemet.
Ez mi? Modern gyerekek Halász Juditja. Ugyanolyan jót lehet rajta aludni az biztos.
Műfaji követelményeknek megfeleltek. Nem vettek el belőle de hozzá sem raktak.
Videójátékokban egész jó háttérzene lenne. Így önmagában nem valami izgalmas.
Teljesen élvezhető egy album. Semmi újdonságot nem mutattak,de legalább a megfelelő ötletládában kutakodtak s nem a budiban turkáltak.
Egyáltalán nem tudott megfogni teljesen ingermentesen telt el az albumhallgatása.
Nevetséges.
Ez biztos elő fog még kerülni borús téli nappalokon.
+1 Black lemez (a rosszabb fatjából)
Ez nagyon művészi meg elvont,de én ebből nem kérek.
Néhol hangulatos, de az unalom vádjával hosszabb távon itt sem igazán lehet vitatkozni.
Nem könnyű eset, nem rossz, de nem hiszem, hogy nagyon sokszor hallgatom majd.
Kis ideig jó, aztán elég hamar unalmas lesz.
A zenei világgal nincs gondom, de nekem ez így eléggé unalmas hosszabb távon.
Szeretem őket, egyenletesen jó lemezeket csinálnak, mint most is.
Ez sem túlzottan karakteres, nem túl sok marad meg belőle.
Igen, hát ez az én olvasatomban is többnyire csak zaj.
Ennek legalább van hangulata.
Álmatlanság ellen kifejezetten hatásos, ha nem szól túl hangosan. :-)
Furcsa egy valami, nem mondom, hogy nincs meg a hangulata, de zeneileg nem nagyon jött be.
Elegem van már abból, hogy azok akik atmoszférikusnak titulálnak minden fekete fémet, hogy képesek egekig magasztalni egy középszerűnek sem ható zenét. - Azért atmoszférikus, mert hallgathatatlan, nincs hangszeres tudás. - Ez így közel élvezhetetlen muzsika számomra.
Nem rossz. nem rossz. De nekem még valami hiányzik... Hoppá, egy fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos. :) - Túl alternatív ahhoz, hogy még egyszer elővegyem.
Nem sok örömöt találtam ebben az unalmas hc - direkt kisbetűvel - anyagban. Uuuuuuuuuuuuunalmas. - A rajongók is messze kerüljék el ezt az anyagot. - Azt a pár jó gitártémát is így szétcseszni egy ilyen unalmas vokállal, hát minden csak nem mesteri.
Filmzenének megteszi, de ide édeskevés. - Annyi a fémet találni benne, mint a műanyagban. - Gondolom érezni az áthallást...
Hát... Az a helyzet, hogy ez a zenekar úgy külsőleg jól megvan csinálva, csak épp' a lényeg veszett el közben. Egy-két témától eltekintve biztos állóvíz ez a lemez. - Nem kell tőle sokat várni, de szerencsére nem is ad túl sokat cserébe...
Többet vártam tőle, de sajnos csalódtam. Hosszú távon fárasztó, s annyira érdekfeszítő, mint az állott víz. - A bemutatkozás megtörtént, szót se róla többet.
Megfogadtam, hogy 5-nél kevesebb semmiféle produkcióra nem adok, de ez... A tengerentúlon bajban vannak a stílusok meghatározásával. - A Naga által leírtakkal 100%-ban egyet kell értenem. - "Zenélni kéne... "
Úgy érzem mintha a stílus kezdene kimerülőben lenni, új, friss vérre volna szükség. - Csak fanatikusoknak.
A stílus hőskorában is különb albumokat készítettek. Sajnos itt még az egyediségre való törekvés szikráját sem látom-hallom. - "Pandamaciknak" kötelező, a többiek keressenek inkább mást.
Ehhez a zenéhez nem elég igazi "trve fannak" lenni, itt már egyenesen az I.S.B.-é kell válnia a hallgatónak. Hiába a "csihari" hang másolása, véleményem ugyan az, mint a Vrag-al kapcsolatban.
Bár zeneileg hagy kívánnivalókat maga után, a zseniális női ének ezeket a hiányosságokat teljesen elfeledteti. De nem azzal, hogy hatalmas hangtávolságokat énekel be, hanem azzal, hogy rendkívül jók az énektémák. (Ne aggódjatok, nincs széténekelve a lemez.) Furcsa, de pont igazából ez adja meg az albumnak az amúgy kiváló hangulatát, erre pedig jó példa a Helen című dal. Persze félreértés ne essék, a zene sem rossz, csak nem attól lesz kiemelkedő és ez nagy szó. Na meg az sem hátrány, hogy nincsenek túlnyújtva a dalok, illetve kompletten az album sem. Ebből ennyi pont elég.
Hallgatok hardcore alapú cuccokat, de az ilyeneket próbálom messzire elkerülni. Nincs meg emögött a zene mögött a tartalom, legalábbis nem érződik, így pedig olyan műbalhé feelingje van az egésznek. Az ilyenek ellen hozom fel példának mindig a Have Heartot, ahol az énekes minden egyes sorba szinte belehal.
Lehetett volna jó is, de nem lett. Nem tudom, hogy mi volt a cél ezekkel a hosszú számokkal, de nagyon mellélőttek velük, hiszen 5-6 percben sokkal jobban működne ez a zene számomra.
Senki ne hagyja ki ezt az albumot, mert ennyire semmitmondó zenét ritkán hall az ember!
Vicces, szerintem meg bőven izgalmasabb, mint a death/doom albumok 80%-a és ami még fontos, nem húzták túl értelmetlenül. Sőt, szerintem a maga közegében ez hangulatos zene lett, amihez társult pluszban egy-két sláger is, de ezekkel együtt sem több számomra ez az album a kellemes háttérzenénél.
Tényleg baromi egydimenziós, unalmas, stb... vallatni lehetne ezzel, de még így is jobban tetszett, mint a Khold. Igaz, csak egy hajszállal.
Félelmetes, de elég hamar beleuntam.

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 269. 270. 271. 272. 273. 274. 275. 276. ... 505. Full screen Vertikális nézet
2014. október 18.
arallu72 Belial BlackZone boymester Critical_Message Gall666 mike666 Nagaarum nascence Perszepeta Pewoon Pistike66 ZolixiusRex ∑:
1. Belial
Khold
Til Endes
8.5 10 6 7 9.5 9 4 8.5 7 8 8 9 6.5 7.8
2. boymester
Nasheim
Solens vemod
10 5 7 9 5 5 8.5 7 9 7 9 7.5 5 7.2
3. Redrum
Nod Nod
Nod Nod
8 3 8 9 7 3 8 7 10 6 3 7 7 6.6
4. Pewoon
Neige et Noirceur
Gouffre onirique et abîmes cos...
6 3 5 6 7 7 5 6.5 5 6 8 6 5 5.8
5. arallu72
Plastic Violins Of D...
Spiral
9 4 8.5 5 2 1 7 7 7 7 5 5 5 5.6
6. ZolixiusRex
Shores Of Null
Quiescence
6 4 6 9 3 3 5 5 6.5 6 5 6 6 5.4
7. nascence
paura
Tameless
7.5 3 2 4 6 2 6 7.5 7.5 6 6 5 5 5.2
8. mike666
Vrag
Mourningwood
8.5 3 3 7 6 6 8.5 4 3 6 3 4 5 5.2
9. Perszepeta
I Shalt Become
Louisiana Voodoo
5 3 1 4.5 4 8 8 3 0.5 8 1 6 5 4.4
10. BlackZone
Pyrrhon
The Mother Of Virtues
1 1 8.5 3 5 4 7 2.5 6.5 5 2 3 4 4
∑:
7 3.9 5.5 6.4 5.5 4.8 6.7 5.8 6.2 6.5 5 5.9 5.4 5.7
ZolixiusRex 2014. október 17., péntek, 19:45
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Válasz arallu72 üzenetére:

Az új At The Gates beszarás jó lett. Rendesen hallgattatja magát. Az In Flames fejlődés szövege elég gyatra.Ha én is "fejlődtem" volna akkor a '80-as évek thrash death zenéitől mára eljutottam volna az X faktor "tehetségei slágereihez".Ez ám a folyamatos fejlődés. Ha valaki ide eljut,inkább a folyamatos lassú agyi leépüléshez hasonlatos.


Akkor az új At The Gates-et, ajánlhatnád mondjuk úgy 28.-a után. :-) - Megpontoznánk, vagy mi. De pszt...
--
In Grind We Trust!
arallu72 2014. október 17., péntek, 17:48
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524
Az új At The Gates beszarás jó lett. Rendesen hallgattatja magát. Az In Flames fejlődés szövege elég gyatra.Ha én is "fejlődtem" volna akkor a '80-as évek thrash death zenéitől mára eljutottam volna az X faktor "tehetségei slágereihez".Ez ám a folyamatos fejlődés. Ha valaki ide eljut,inkább a folyamatos lassú agyi leépüléshez hasonlatos.
arallu72 2014. október 17., péntek, 17:19
arallu72
Csatlakozott:
2012. február 27.
Hozzászólások: 524
Épp most hallgattam a Torchure - The Essence lemezét. Még mindig baxott jónak tartom. Kár,hogy ilyen fasza lemezek nincsenek már ebben a műfajban. Bár jelennek meg jók,de mégse lelkesedek értük annyira.
Gall666 2014. október 14., kedd, 19:37
Gall666
Csatlakozott:
2011. október 29.
Hozzászólások: 50
Válasz Pistike66 üzenetére:


Einherjer a következő körben még nem jön, annyira későn nem tud kezdődni. :-D Eggyel utána lesz bevethető a 27-i megjelenéssel. Mysticum is ugyanígy, az is 27-ére van írva.


Addigra egyébként jön a Fen is, egy dal nyilvános, az szakít. Mindenesetre igen zsír lemezek várhatóak (remélem).

Gall666 2014. október 14., kedd, 19:32
Gall666
Csatlakozott:
2011. október 29.
Hozzászólások: 50
Válasz Perszepeta üzenetére:


Einherjer?! (w00t) Meg van ám Blut Aus Nord is valaki tarsolyában biztosan m/

Ühm és Gall, nincsenek patáim (hrhr)


Bocs...:D elírtam...:)
Pistike66 2014. október 14., kedd, 16:02
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz Gall666 üzenetére:

A következő körben, ha elég későn kezdődik, már jön a Mysticum és az Einherjer is.

Einherjer a következő körben még nem jön, annyira későn nem tud kezdődni. :-D Eggyel utána lesz bevethető a 27-i megjelenéssel. Mysticum is ugyanígy, az is 27-ére van írva.
Perszepeta 2014. október 14., kedd, 13:28
Perszepeta
Csatlakozott:
2010. szeptember 28.
Hozzászólások: 1308
Válasz Gall666 üzenetére:

A következő körben, ha elég későn kezdődik, már jön a Mysticum és az Einherjer is.

Einherjer?! (w00t) Meg van ám Blut Aus Nord is valaki tarsolyában biztosan m/

Ühm és Gall, nincsenek patáim (hrhr)
Gall666 2014. október 14., kedd, 11:41
Gall666
Csatlakozott:
2011. október 29.
Hozzászólások: 50
A következő körben, ha elég későn kezdődik, már jön a Mysticum és az Einherjer is.
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.075 seconds to render