Már az előző album kapcsán felfigyeltem a lengyel srácokra. Az új albummal ismét nagyon magasra tették a lécet. Ebbe a szélvész black metalba nem fér bele több változatosság, de nem is hiányzik, legalábbis nekem.
Tudnak valamit a srácok, ha még engem is meg tudtak nyerni maguknak. Azért nem 10 pont, mert nem egyenletes a színvonal; van kb. 3 dal ami kimagaslóan jó, a többi pedig csak simán jó. A Tombstone eyes-t külön kiemelném, nem átallom egyfolytában azt hallgatni. :D
Burn! Burn! Burn! Burn! Burn you fucking witch! Cast into the flames of hell, die you goddamn bitch! \m/
Ezen voltak a jobb dalok, és a Simphony of Life-ban meg csaj énekelt, úgyhogy jár a magasabb pont. ;)
Semmilyen érzelmet nem volt képes kiváltani belőlem.
Lehetett volna ebből egy kellemes album, de ez a magas hangú vernyogás tönkretette.
Vannak rajta nagyon jó dalok/dalrészletek, de máskor meg azt érzem, hogy uncsi az egész és szar az ének is. E miatt a kettősség miatt nem merek neki több pontot adni.
Ez meg mi a fasz? O.o Feltörték az accod, vagy a feleséged ajánlott helyetted, viri? :D
Elismerem a zenei tudást, meg a minőséget stb., de rohadtul nem tudott szórakoztatni.
Annyi ebben az élvezeti érték, mint egy Mónika show epizódban.
A lemeznek keménysége megütötte bokám; sántikáltam, majd elestem a fájdalom okán. Belilult és feldagadott, borogatom jéggel; belülről meg gyógyitalnak csúszik egy-két ... kisfröccs!
A mindent felégető, perzselő, pusztító lávafolyam helyett kaptam egy kis bioszférába felpöffentett hamut hideg tufával. Milyen egy névválasztás ez, kérem? Na mindegy. A hangzás khm... magyaros, az ének... szokni kell, az egyszer már biztos.
Ötlettelenebb, mint a terepszínű láthatósági mellény cikk-cakk Goiser-varrással.
Az Avantasia nálam mindig is megelőzte az Edguyt éppúgy, mint a villám a menydörgést. E két lemez meg hiába kap azonos pontszámokat, nincsen köztük egyenlőségjel. De nem tudom, hogy melyiket hallgatom szívesebben, az tény.
Talán a borítója gyatrább..., ki metszette meg ilyen silányul a fákat?
Délelőtt elég hangosan hallgattam a lemezt az udvaron és az a tény, hogy nem szólt rám egy szomszéd sem arra enged következtetni, hogy nekik is tetszett. Igaz, senki nem kérdezte meg, hogy mi szól, de talán azért, mert mindenki megvette már eme dallamos death remeket.
Aki szereti a Labyrinth-féle szintizenével színesített megadallamos metált, annak nem csalódás a Raintime új iránya. Nekem speciel most nagyon jól esett, oly' régóta várom már a Labyrinth folytatását. A pontszámért megdolgoztak, megérdemlik; habár egy Jacko-feldolgozás elfért volna ezen is.
Habár nem az én stílusom a lemez, a Tokarz és a Plain nóták miatt nem adhatok kevesebbet.
Szégyen, de nem ismertem a zenéjüket. Meglepődtem most rendesen; annyira letisztult, nyugodt progresszív lemezt hallottam, hogy napszemüvegben mentem a tornácra csillagokat bámulni, ráadásul esőbe. Teljesen megzavart. Más, mint a Dream Theater és a Symphony X, de mégis elsősorban az őket hallgatóknak ajánlom. (Mondjuk a bónuszok nélkül határozottan határtalanabb a boldogságom.)
Nem jött meg tőle a kedvam a ...ra. Akkor meg minek hallgassam meg még egyszer?
Vannak jó témák a lemezen, de az összes szám felépitése egyforma és ezért egy kicsit unalmas.
Úgy kellene énekelnie, ahogyan azt a Mood feldolgozás dalban a Floodgate stb... énekese teszi!!! Nincs nagy gond vele, de sajna ezért 1 pontot levontam!!! :-)
Nagash pontot nem adhatok!!! :-) Van hangulata a lemeznek és engem a szintyi sem zavar! :-)
Itt kevesebb az ütősebb nóta, de ez sem rossz!!!
Nekem ez a lemez jobban tetszik.
Egyszerűen fantasztikus!!! :-) Christian Älvestam (ex-Scar Symmetry) forever!!!
Azok vannak szerencsésebb helyzetben, akik még nem hallották az előző lemezüket, mert alapjában véve ez egy jó lemez!!!
No comment !!! Nem kellett sokat gondolkoznom a pontszámon!!! :-)
Mike Baker emlékalbum, jó legyen, nekem 8 !!! :-)
Nem hallgattam végig, de nem is akarom. :-)
Ez az idegbeteg acsarkodással vetekedő ének, a minden funkciót és értelmet nélkülöző száguldó "zenei"(?) hadarás egyszerűen értékelhetetlen. A sok festéket meg szöget fordítsák inkább lakásfelújításra a zenélést meg hagyják másra.
Szép, jó, biztos hiteles is, de ez nem nekem szól. A Mood feldolgozás azért nem szar, na.
Hangulatosabb a Besatt-nál... bár annál jobb lenni nem nagy dicsőség.
Az Edguy-nál érezhető topogás és tétovázásnak itt nyoma sincs. A két lemez közül ez tetszik jobban. Egyszerűen hibapont nélkül abszolválják mind a 11 számot.
Egy paraszthajszállal talán a kevésbé működő dalok kerültek ide. Egyértelműen a Klaus Meine-s dal a húzó szerzemény - na az über10-es.
Nem értem ezért miért kellett otthagyni a Scar Symmetry-t. Christian itt ugyanazt a vokalizálást produkálja mit volt csapatában. Különbség azért mégis adódik. Itt a zene nem egyszer szétesik, alapjában véve tucatprodukció. A dallamos ének pedig bármilyen mézes-mázos, nem ül a fülbe (a Scar S-nél ez kiválóan működött).
Hö? Ez tényleg a Raintime? Az előző lemez talán a legnagyobb HP-s "ráeszmélésem" volt; nagy kedvencem a mai napig az a cucc. A Psy-re térve: már a borító is meglepett, a kezdő szinticiccogás pedig még magasabbra vonta a szemöldököm. A hörgős ének szinte teljesen eltűnt és ez zeneileg is inkább dallamos metal már mint "melodett". De tetszik, határozottan tetszik. De ez tényleg az a Raintime?
Az még hagyján, hogy rock/metal szempontból ez "out of scope", de regggginek is halovány. Ja, hogy ez se ez, se az nem akar lenni? Hát olyan is. Reggggiben (is?) azé' lenyomjuk a lengyeleket - ez háttérduruzsolásnak elmegy.
Nüansznyi különbség van az öncélú össze-vissza témázgatás és a kiváló, bonyolult felépítésű, de átlátható rendszerű prog.metal között. A SG-nél sosem jelentett problémát az utóbbi megalkotása. A digitális szellemeket is élvezet hallgatni.
A zene még úgy ahogy elviselhető, de ez az üvöltözés... hát ez embert próbáló.
elsőosztályú black metal. Néha panaszkodik az ember a lemezhosszra, itt épp ellenkezőleg. Rövid!
A Magma Risenak sem nagy erőssége az ének, ahogy annak idején a Wall of Sleepnek és a Moodnak sem volt az. Hibáival együtt is szerethető.
neo-sátánikus szuper(panda)maci.
Impozáns a vendégzenészek névsora, de fos dalokkal nem lehet egyről a kettőre jutni.
Impozáns a vendégzenészek névsora, de fos dalokkal nem lehet egyről a kettőre jutni.
Zavaróan kezd sokká válni azon sideprojectek száma amiben Älvestam keze benne van. Szinvonalas album, amiből megtudjuk hol tart ma a svéd modern dallamos death metál.
Sokmindenre nyitott zenehallgatóként bizony tud tetszeni az, amit Raintimék összezenélnek. Csakhogy megint a tipikus jelenséggel állunk szemben.... azt hiszem fölösleges is leírni, ha meghallgatjátok egyből rájöttök. (pl.Catamenia, Amoral esetében ugyanez játszódott le) Miért nem szempont a bandáknál hogy legalább a régi rajongókat megtartsák?
A worst 100-as lista nagyrészét kapásból rosszabbnak érzem. Nem mintha nagy érdem lenne, mert igencsak meg kellett magam erőszakolni a többszöri végighallgatáshoz.
Nem szeretem ezt a hagyományos progresszív heavy metalt. A 6 perces számokkal sem tudják elmondani mit szeretnének, miből gondolják hogy a 10 percesekkel sikerül?
reménykedem hogy a cock kakast jelent és a nő száján az tej. :(
Sok black és death albummal az a baj, hogy egyszerűen csak reszelnek és semmi változatosság. Ez is hasonló. Ugyan vannak dallamok, de ez mégis kevés. Nem ártott volna némi vátozatosság, akár lassulás, átkötések vagy valami. Átlagos.
A Mood örökség legjobb darabja a Sun Faced Apostoles volt és akaratlanul is ahhoz mérem az összes többit. Nekem az ének is tetszik, ahogy a WOS és a Mood esetében is. Viszont maga a lemez egy kicsit olyan, mint a borítója. A legjobb tétel a feldolgozás, ami azért picit árulkodó. A Glow Burn Scream miatt plussz egy pont.
Besattnál jobban tetszett, de ez nem nagy erény. Elképzelhető, hogy a hangulatommal van a baj. Még próbálkozom vele, aztán meglátjuk.
A mostani HP néhány darabja után ez akár kellemes is tud lenni. Herr Tóbiás másik bandáját szívesebben hallgattam annakidején.Valószínűleg többet nem fog megfordulni a lejátszómban.
A mostani HP néhány darabja után ez akár kellemes is tud lenni. Herr Tóbiás másik bandáját szívesebben hallgattam annakidején.Valószínűleg többet nem fog megfordulni a lejátszómban.
Sajna ez sem tudott megfogni. A nyálkás ének több helyen már zavart. Amúgy nem lenne rossz. Így viszont jónak sem mondanám.
Mivel a csapat előző Flies & Lies című albuma abban az évben a személyes kis 10-es listámon előkelő helyet foglalt el, ezért vártam az új lemezt. De sajna nem azt kaptam, amire számítottam. Azt kell mondjam, hogy unalmas. Nagyságrenddel gyengébb az elődjénél. Persze a borító sem ígért sok jót, mert úgy szar, ahogy van. Kár értük.
Nem tudom, hogy ez vicc akar-e lenni vagy sem, de az biztos, hogy képtelen lennék többször meghallgatni. Pedig én aztán tényleg sok mindent kedvelek. Eddig elég ritkán adtam rossz pontot, talán négyes volt a legalacsonyabb és kíváncsi voltam, hogy mi lesz az amire képes leszek egyest adni. Hát itt van. Igazából értékelhetetlen szar. Még a nyitottabb metálarcoknak is az lesz.
Eme lemezbörze második legjobb terméke. Pedig ez sem igazán az én zeném, de többet hallgattam, mint a felhozatal egészét együttvéve.( Kivéve Magma R. )
Végighallgattam. Mégegyszer nem fogom. Először hármast adtam, de nem lenne tisztességes a Raintime-mal, ami legalább hallgatható. Így csökkentettem az ítéletet.
Nekem egyértelműen a progresszív, dallamosabb zenében utazó lengyel bandák jönnek be! A Besatt pedig nem olyan...Szinte egy tempóban végig őrlik a lemezt, az effektezett "ének" pedig fölteszi az i-re a pontot. i, mint: innye, ez nem nekem való zene!:)
Szerintem ilyesmi lett volna az 5. Mood album, ha a srácok anno nem váltak volna szét. Akárhogy is nézzük underground szinten a Magma Rise egy supergroup! Hisz a tagjai a színtér leghitelesebb figuráiból verbuválódtak össze! A zene pedig olyan, amilyet ezektől a tagoktól elvárhat az ember. Súlyos, koszos, mégis dallamos, és Holdampf Gabinak köszönhetően lélekkel teli! Az meg már csak hab a tortán, hogy a Glow Burn Scream-ben a zseniális Kyle Thomas is megrezegteti hangszálait! És számomra külön öröm, hogy Bánfalvi Sanyi újra egy metal zenekarban püföli a cájgot! Bár úgy tűnik, hogy az új Ákos albumon nagyobb szerep jut neki is.
Az ilyesmi black metalokkal egész jól elvagyok...Persze nem fogom rongyosra hallgatni, de nem is irritál. A csúcspont nálam is a Burn the Witch, aminek a refrénje mindent visz!:)
Ez az egyenetlenebb színvonalú lemez, vannak rajta gyenge eresztések is, de érdekes módon nekem az olyan nóták baromira bejönnek, mint a Rat Race, Down in the Dark kettős...
Számomra ezen lemez dalai az egységesebb színvonalúak, amik az erős közepes és a már majdnem jó között vannak félúton...
A dallamos ének néhol valóban elég szirupos, viszont én örülök, hogy nem hörgést hallunk végig!:) Zeneileg pedig nagyon rendben van, még a 16 perces dalt is meg tudták tölteni tartalommal!
Ez az első találkozásom a zenekarral úgyhogy nincs viszonyítási alapom. Ez egy olyan középutas lemez, ami szinte bármelyik stílus kedvelőinek bejöhet, bár valszeg a dallam-pártiak jobban tudják majd értékelni, mint a durvább zenék hívei...
Bár én sem mozgok otthonosan ebben a zenei közegben, szórakoztam már nagyon jól Ladánybene koncerten, sőt az azt követő jamaicai feka DJ-k által prezentált after-party is ínyemre való volt! Stílusában a Paprika Korps is korrekt, bár engem kifejezetten zavar a lengyel nyelv használata...Igaz, hogy csak pár dalban jelenik meg, de nem bántam volna ha végig angol a cucc!Amúgy mostanában annyira ajnároztuk a lengyel bandákat (többnyire jogosan!), hogy egy kicsit haza beszélek.Ugyanis a mi PASO-nk bár nem ugyanolyan stílusban nyomja, mint paprikáék, köröket ver a lengyel brigádra!
Az hagyján, hogy Ashland hangja nagyon Baker-es, több nótában (pl.: Pain, vagy a címadó) egy az egyben Geoff Tate! Nem hallottam még eddig olyan énekest, aki, hogy a címre is utaljak, ennyire "kísértetiesen" megidézte volna kedvenc torkom "szellemét"! Egyrészről dícséretes, hogy két ilyen nagyszerű énekest is utánozni tud az új srác, másrészt viszont kíváncsi lennék a saját hangjára! Remélem a következő albumon ezt is megtapasztalhatom! Ezek után kíváncsian várom valóban lesz-e új Ark lemez, mert Jorn örökségét átvenni legalább akkora kihívás, mint Baker megüresedett helyére beugrani!
A borító és a zenekarnév alapján valami koszos, szexista dirty rock zenére asszociáltam...De sajnos tévedtem!Ugyanis ez egy komoly múlttal rendelkező industrial-rock banda, amely a Ministry-ből ismert Al Jourgensen nevéhez köthető. Tehát lehetne akár jó is, de nem az! Pedig én nem vagyok az elektronikus alapú zenék ellenzője, pl. bejön a Fear Factory Remanufacture és a White Zombie Supersexy Swingin' Sound remix-lemeze is. De a Got Cock? olyan semmilyen. Rocknak nem elég dögös, industrialnak nem elég húzós...Olyan langyos tingli-tangli. 3 pont, mert kb. annyi értékelhető momentumot találtam rajta...:)
Lehengerlő és én egyáltalán nem tartom egyhangúnak. Dallamos, brutális, pont jó.
Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel, jó dalok, jó hangzás, Holdampf ugyan nem énekli le a csillagokat, de ide teljesen megfelelő, amit csinál. Ebben a mezőnyben meg pláne kitűnik számomra a lemez.
Jó ez, dallamos, hangulatos. Kellemes hallgatnivaló, persze már akinek :-)
Sosem láttam nagy fantáziát az Avantasiában, ez is totál jellegtelen, átlagos anyag, Tobias színtelen hangjával megspékelve. Erősen felejtős kategória. Igaza van chipmonkeynak: hiába a sok neves és kitűnő vendég, ha a dalok ilyen semmilyenek.
Kétségkívül ez a kevésbé unalmas a két lemez közül, persze ettől még ez is csak közhelyek puffogtatása roppant hangzatos névsor segítségével, de a dalok valamivel élvezhetőbbek mint a másik lemezen. Hozzátenném, én nem sok értelmét látom minden lemezen ilyen sztárparádét rendezni (na nem mintha Tobias Sammett valami kiemelkedő torok lenne:-)), pont ezzel vész el a saját hangnak még a legkisebb esélye is,
Gyakorlatilag ugyanaz minnt a Scar Symmetry, csak ott a legutóbbi lemez kivételével sokkal jobb volt a teljesítmény.
Hát ez is elég uncsi, szó ami szó. Csak azért vagyok vele ilyen jószívű, mert az eddig átélt borzalmakhoz képest mégiscsak szinte felüdülés. :-P
Nem fogok cifra körmondatokat írni, egészen tömör és rövid leszek: ez egy rakás szar. :-D
Egységesen magas színvonalú progresszív metál, sem kiemelni, sem elmarasztalni nem tudok dalokat, mind nagyon jó a maga műfajában.
Hogy ez is mit keres itt nem tudom, de nem ez a fő gond vele, ettől még lehetne jó is, de nem az. Mondhatni trágya. :-)
A lemez tipikus esete a profi zenei tudás, és az ötlettelenség bosszantó elegyének. Ha már ilyen jól tolják, elvárnék egy kis változatosságot is, mert ez így nagyon unalmas, és egysíkú, de azért egy erős hetest megér...
Nincs semmi gond ezzel a lemezzel, engem a sokat emlegetett ének sem zavart, sőt nagyon is ideilliőnek éreztem. Bár valóban, ha az egész lemezen úgy tolnák, mint a Mood feldolgozáson teszik, akkor kapásból rányomnám a 10-est, de így összeségében 8 pontot adok...
9 év hallgatás után visszatértek a Trollok, és meg kell mondjam nagyon jól esik hallgatni ezt a szimfonikus black metált, valóban dallamos, ennek ellenére árad belőle az eredő gonoszság, a sátáni szupremácia szentségtelen légkörének égisze alatt!
Ez a két album úgy lefárasztott hogy csak ennyit tudok ideírni. Annyi, amennyi...
Ez a két album úgy lefárasztott hogy csak ennyit tudok ideírni. Annyi, amennyi...
Nem kellett volna ennyire széteffektelni a tiszta énekhangot, olyan mintha valami pop cuccot hallgatnék, meg egyébként is ilyen zenei háttérrel szerintem ez a hangszín borzalmas. Sokkal jobb lett volna ha csak szimplán hörögnek az egész lemezen...
Hmmm, azt kell mondjam a zenei háttér egész jó, csak a vokállal nem vagyok nagyon kibékülve. Nem ismerem az együttest, így viszonyítási alapom nincs, de amit itt művelnek az alapjában véve nem rossz...
Fagyos, északi nótákhoz szokott hallójárataimat szabályosan égette ez az erősen déli jellegű bozótzene, fehér embernek nem való!
Nem rossz, nem rossz, de pont ez az a műfaj és zenei világ ami nem nekem íródott, egyszerűen nem tudom magam beleélni, nem hat rám sehogy, ez van...
Hát ez frenetikusan szar volt. Csak így tovább faszok! :D
Az ördög oltárához szegezett!! Mese nincs,csak pusztítás!
Misikém !!! Mellesleg földim és jó barátom,ez kicsit biza lapos lett !! Ettől nem dúmolni hanem durmolni lehet! Bíztatásként kezdetnek nem rossz!
Ízig vérig Norvég black enyészet! A korai Dimmu volt ilyen.Átlagos ,néha unalmas és felesleges szinti témákkal!
Tóbiás fantázia birodalma nem ragadott magával,tipikus germán alkotás! Ilyen még pl. a Medicopter, Kobra 11 stb!
Nem ismételném önmagam!
Ha szakmázok akkor 8, ha tetszés index akkor 6.Átlagolok!!
Nekem bejön! Nincs üzenete,nem kell vele matekozni,csak hallgatni! A borító is biztos ezért ilyen förtelmesen gatya!
Paprika Korps vs Rudi mérkőzésen a 14-dik menetben technikai KO-val nyert a lengyel rasztafári!
Ebben a műfajban az egyik kedvencem! Bár nem kaptam többet mint vártam ,de kevesebbet sem!
Nem tudom mit is várhattam volna a Felháborító F@szok nevű bandától? Köszönöm ez elég faszontalan!
Éjfekete gyűlöletbomba. ...és én nem szeretem a szintiszta black metált!
A hitelességhez kétség sem férhet, a dalok jók, a megszólalás is rendben. El tudnék képzelni egy más karakterű énekest is Gábor mellett.
Nem érzem benne a potenciált. Negyedik lemeznek pedig több, mint kínos. Na és az a szintihangzás.....!
Úgy 20-25 éve, amikor dúlt a Helloween mániám mit nem adtam volna egy ilyen klónért. Ma már más szelek fújnak....Ez a rosszabb anyag!
Néhány szerethetőbb nóta (Forever Is A Long Time, Dying For An Angel) miatt ide a magasabb pont
CA másik asztaltársaságának is felénekelt egy lemezt. Amíg ilyen minőséget hoz, felőlem mindig jöhet egy vadhajtás....
Csinálhatnak bármit, az kétségtelen, hogy a dal íráshoz nagyon értenek. Arra viszont nem számítottam, hogy néhai kedvenceim a totál kommersz irányába fordulnak.
Jöhetnek a poénok, a cifra körmondatok idiótákról, zenei izlésficamról, terrorról és hogy milyen jó más f. szát a csalánba verni effektusról.
Mélyebb megközelítésű progmetál ez. Érdemes a fincsi kórusokat figyelni. Tiszta Queen néhol.
Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy ez tessen! Eredetileg valami glam/punk hajbandára asszociáltam a névből, de ez annál is rosszabb!
a maga keretein belül tökéletes.
Zsír! Igazi meseblack a 90'-es évek közepét idézve. Azok a boldog, ártatlan teenager évek... hmmmm... kecskeáldozás, templomgyújtogatás, fekete rituálék és óvodások riogatása. De szép is volt!
Na én erre a kettősségre mondom ki először, hogy elvette a helyet egy jó kis lemeztől... Ebben a mennyiségben totálisan gyomormegfekvős ha odafigyel rá az ember. Settlers 7 alatt viszont eldünnyögnek kellemesen :)
Na én erre a kettősségre mondom ki először, hogy elvette a helyet egy jó kis lemeztől... Ebben a mennyiségben totálisan gyomormegfekvős ha odafigyel rá az ember. Settlers 7 alatt viszont eldünnyögnek kellemesen :)
Engem most nagyon zavart ez a rongyos ribancá kefélt tisztaének-üvöltés majomkodás. Simán menne a munkavédelmi orra a szorulásos csivava arcába!
teljesen lekötötte az agyam kihasználatlan részét tower defense flash játékok alatt... tehát a 99,9%-át. :D
Az egyik legnagyobb kedvencem az amcsi SG. Amit anno a Legacy-Tyranny kettőssel letettek az asztalra, az valami csoda és bár a Room V egy kicsit elment mellettem a friss anyag ismét beköltözött a lejátszóba. Szerencsére a zseniális és megismételhetetlen Mike Baker tragikus halála sem akasztotta meg a csapat szekerét. Bár Brian Ashland hangja és stílusa megtévesztésig hasonlit M.B.-re, azt hiszem helyes döntést hozott a csapat.
A Jorn Lande és Russell Allen nevével fémjelzett dalok szerintem mindig minden körülmények között ütnek. Más pozitívum.....hát nem nagyon van. Ha akét lemez legjobb pillanatait egybesűrítenénk se nagyon jönne ki egy tisztességes alkotás.
lásd Angel of Babylon komment
Jól működő nóták, és egy remek hangú énekes. Nem mondom hogy nem hallottam ilyet már kismilliószór, de ha egyszer nyerő..
Szabadjára engedték a fantáziájukat a srácok, és mindenbe belamartak amibe csak tudtak. Kicsit túlléptek a saját határaikon, nem baj az...
Első hallgatáskor az volt a benyomásom hogy erősen poros és avitt zenét játszik a SG a friss lemezen.Aztán egy fél évig jegeltem, majd most a hp miatt ismét előkerült és azt mondtam: Múkoggy! És működött. A limitált kiadáson lévő záró négy dal amúgy erősen felesleges.......
Szeretem élvezni a zenéket. Ez viszont a vérem szívja, és egyenként pusztulnak az agysejtjeim!!
Tényleg a lengyelek lesznek a metal nagyhatalom. Ez a lemez is dallamos ugyanakkor brutális is kellően. Nem tudk belekötni semmibe sem.
Van valami telibevert hangulata az albumnak, mint kábé a nő szája a borítón. :D Mondjuk az is igaz, hogy hangulat az kell hozzá.
Holdampf Gabi neve eleddig garanciát kínált számomra a fülelni érdemes zenei szösszenetek halmazában.. Ezúttal viszont csalódnom kellett. Megállják ugyan helyüket a nóták, ám üresek, némák, és súlytalanok. Szótlanul keringő foltjai az Univerzumnak, leszámítva ugye a bonus, Glow,Burn-ben megvillantott Mood atmoszférát. Ámde Kyle Thomas hangja kétségtelenül felüdülést jelent e jellegtelen produkció végét záróan.. Srácok, miért kellett ez? Beértük volna egy maxival is. Mindezektől eltekintve várom a folytatást!
Átrágtam magam rajta, de miért is..? Vártam, vártam, és még mindíg vártam.. A Venomon kívül viszont sajna nem találtam említésre méltó dalt a lemezen. Távol álljon tőlem, hogy meg akarjak bántani bárkit is, de ez itt nem más, mint progresszív skatulyába tuszkolt Rock zenei kézifékes hajtűkanyar a '90-es évek elejét idéző Satriani féle zenei világra, ami a maga korában sem ragadta meg mindkét fülcimpámat, kényszerített figyelem felkeltés gyanánt...
Minden kedves innen-onnan ide tévedőnek: vannak akik nem tudják mi a királyság. Ne hallgass rájuk! Az nem számít ők mit hordanak itt össze. Csak figyeld a pontomat! :D

Ez a regi oldal. Itt ne pontozzatok, el fog veszni!

mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 153. 154. 155. 156. 157. 158. 159. 160. ... 502. Full screen Vertikális nézet
2010. május 8.
Sheol bahon bush Caayn chipmonkey jpeter oldboy Pistike66 Ragnarr rudolftor viribusunitis emp Critical_Message ∑:
1. emp
Shadow Gallery
Digital Ghosts
5 9 8 8 4 7 9 9 6 9 7.5 10 9 7.4
2. Sheol
Magma Rise
Lazy Stream Of Steel
9 4 8 6 7 8 9 9 8 6 7.5     7.4
3. bush
Solution .45
For Aeons Past
6 8 10 6.5 7.5 5.5 8 6.5 5 7 8 6 9 7.1
4. rudolftor
Raintime
Psychromatic
7 8.5 8.5 8 5 4.5 7 5 6.5 7.5 7   8 6.8
5. Caayn
Avantasia
The Wicked Symphony
5 9 8.5 9 5 5 6.5 6 4 6.5 6 7 6.5 6.4
6. bahon
Avantasia
Angel of Babylon
6.5 9 7.5 10 5 5 6.5 5 4 6.5 5 7 6.5 6.4
7. Ragnarr
Troll
Neo-Satanic Supremacy
8.5 3 7 2.5 5 6 6 9 10 7 5 8   6.3
8. Pistike66
Besatt
Demonicon
9 2 6 2 9 5 3 10 7 7 8 10   6.2
9. viribusunitis
Paprika Korps
Metalchem
0.5 6 0.5 4 5 0.5 5 0.5 0.5 2 7 7.5   2.9
10. alcapone
Revolting Cocks
Got Cock?
0.5 3 0.5 3 3 2 3 2 0.5 3 3   1 2.1
∑:
5.7 6.2 6.5 5.9 5.6 4.9 6.3 6.2 5.2 6.2 6.4 7.9 6.7 5.9
Pistike66 2010. május 8., szombat, 21:23
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz emp üzenetére:

hinnye! Bekajáltam oszt' bealudtam igen rendesen! :-D na mindegy...

Neked lehet, de én pár hellyel előrébb is végezhettem volna a 10 pontoddal. :-D
emp 2010. május 8., szombat, 20:45
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
hinnye! Bekajáltam oszt' bealudtam igen rendesen! :-D na mindegy...
--
A kőkorszaknak nem azért lett vége, mert elfogyott a kő.
Pistike66 2010. május 8., szombat, 10:00
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz Sheol üzenetére:

Nem kellene szegényt halálos adag zenének kitenni pont a születésnapján! (hrhr)

Boldog születésnapot, Pistikehatszázhatvanhat! (G)

Köszönöm mindenkinek! :-D
Sheol 2010. május 8., szombat, 07:54
Sheol
Csatlakozott:
2004. január 11.
Hozzászólások: 1188
Nem kellene szegényt halálos adag zenének kitenni pont a születésnapján! (hrhr)

Boldog születésnapot, Pistikehatszázhatvanhat! (G)
--

emp 2010. május 8., szombat, 00:12
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Válasz Pistike66 üzenetére:


Én még nem hallgattam, de annyit elmondhatok előre, hogy ha fele ilyen hosszú lenne, lelkesebben kezdenék hozzá hallgatni. :-D 74 perc thrash, az nekem halálos adag. :-DBoldog szülinapot!!! (G) (cool)
--
A kőkorszaknak nem azért lett vége, mert elfogyott a kő.
Pistike66 2010. május 7., péntek, 19:06
Pistike66
Csatlakozott:
2008. június 17.
Hozzászólások: 3408
Válasz oldboy üzenetére:

Egyébként sanszos, hogy az Exodus elkészítette az év thrash lemezét... ;-) m/

Én még nem hallgattam, de annyit elmondhatok előre, hogy ha fele ilyen hosszú lenne, lelkesebben kezdenék hozzá hallgatni. :-D 74 perc thrash, az nekem halálos adag. :-D
oldboy 2010. május 7., péntek, 18:13
oldboy
Csatlakozott:
2008. július 25.
Hozzászólások: 1898
Egyébként sanszos, hogy az Exodus elkészítette az év thrash lemezét... ;-) \m/
oldboy 2010. május 7., péntek, 11:10
oldboy
Csatlakozott:
2008. július 25.
Hozzászólások: 1898
Válasz MotherRoad üzenetére:Már nem csak fake verzió érhető el. :-)

Még jó, hisz ma jelent meg hivatalosan is! (a)
Asszem Szadi szombati ajánlása ezennel eldőlt... (6)
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.078 seconds to render