NGC Prod.
3 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Heilung - végighallgatható a Futha
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Necron 2019. június 30., vasárnap, 08:41
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Válasz Krigare üzenetére:


Ebben a változatban fog megérkezni a lemez?
:-D))). Nem, ez nem a magyar keresetre van beárazva :-D))) 169 euróba kerül. Kétség kívül gyönyörű kiadvány. A "szimpla" könyv-CD verziót rendeltem meg. Ez sem volt olcsó, elég sokáig gondolkodtam rajta, de aztán megrendeltem. Már úton van! :-D)

Azt viszont, sajnálom, hogy a Blu ray-t nem adták ki külön, ezt meg is írtam nekik, hogy ne basszanak ki a rajongókkal, és adják ki szépen ezt is, aztán kaptam egy "elismert rajongó jelvényt" a FB-on :-D)))! Remélem, egyszer, majd csak kiadják külön ezt is. Végül is a pénz számít:-D)

Csak egyszer hallgattam meg a Season Of Mist által megkapott letöltésemet. Várni arok a fizikai formátumra. Az-az igazi. Kényelmesen betteni a lemezt, jó minőségben meghallgatni, booklet-tel együtt élvezni a pogány rítusokat!

Az új Stille Volk is most jelent meg, szintén könyv-CD verzióban. Két ilyen kaliberű kiadvány egy napon! Tiszta pogány paradicsom! Csak az ember anyagilag győzze :-O))

Ezen kiadványok után, legszívesebben, visszafajulnék valami ősemberré, és elhúzodnék a hegyekbe egy barlangba, hogy aztán szertartásokat csináljak!
Krigare 2019. június 29., szombat, 09:15
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Válasz Necron üzenetére:

Sajnos, nem fogom kibírni, amíg meg nem jön a CD. Pedig, próbáltam erős lenni!

Ebben a változatban fog megérkezni a lemez?


--
V.A.
Necron 2019. június 28., péntek, 14:09
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Sajnos, nem fogom kibírni, amíg meg nem jön a CD. Pedig, próbáltam erős lenni!
3 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.072 seconds to render