NGC Prod.
10 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Immortal - elkészült az új album
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Balthazaar 2018. január 12., péntek, 11:14
Balthazaar
Csatlakozott:
2017. július 9.
Hozzászólások: 305
ÖÖÖööö... Nekem hiányzik Abbath a zenakarból és a saját zenekara is tetszik. :-$ - Én már ezt az egész egymásra köpködést utáltam. Tisztára mint anno a Gorgoroth esetében. - Hiába, a jó brand kihozza az emberből az állatot.
--
In Grind We Trust!
Necron 2018. január 12., péntek, 07:18
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Osztom farrkas aggályait, de ugyan akkor bizakodó is vagyok. Noha engem abszolút nem zavarna, ha „fogyasztóbarát” albumot hoznak össze. Már nem igazán vagyok ilyen téren kritikus, inkább csak élvezni a karom a jó zenét, még ha azt úgy is paloták össze Abyss bugyraiban, hogy kicsiknek-nagyoknak egyaránt önfeledt boldogságot és szórakozást nyújtson.

Lehetett volna folytatni Demonaz néven is, semmi kivetni való nem lett volna ebben. Valóban, az Immortal, Abbath nevével volt egyenlő, noha Demonaz volt az zenekar értelmi mozgatórugója.
Abbath egy igazi bohóc, de ezzel sincs semmi baj, szórakoztató, és én jókat tudok rajta derülni.
hároméves férfi 2018. január 10., szerda, 21:49
hároméves férfi
Csatlakozott:
2017. október 3.
Hozzászólások: 23
Válasz boymester üzenetére:

Tudnak és mindig is tudtak zenélni, de az Immortal általában a borítói választásakor szokta elveszíteni komolyan vehetőségét. Világ életükben azt játszották, amit épp el lehetett adni, most sem lesz ez másképp.


Ezzel nem értek egyet. Egyedi zenei világuk van, mind a két korszakuk karakteres. A komolyan vehetőség kérdése meg az egész műfajra nézve fennáll.
boymester 2018. január 10., szerda, 19:51
boymester
Csatlakozott:
2011. január 24.
Hozzászólások: 3983
Tudnak és mindig is tudtak zenélni, de az Immortal általában a borítói választásakor szokta elveszíteni komolyan vehetőségét. Világ életükben azt játszották, amit épp el lehetett adni, most sem lesz ez másképp.
--
Youtube csatorna
hároméves férfi 2018. január 10., szerda, 17:34
hároméves férfi
Csatlakozott:
2017. október 3.
Hozzászólások: 23
Válasz farrrkas üzenetére:

Örülök, hogy az Immortal megszabadult attól a bohóctól, aki önmaga karikatúrája lett, lerombolva ezzel egy komoly imidzset


Komoly imidzs? Hogy ötvenes arcok még mindig gonosz bohócnak maszkírozva énekelnek ilyen dalokat, hogy Mighty Ravendark, Grim and Dark, stb.? Abbath legalább jól érzi magát közben és nem csinál titkot belőle.
ensomhet 2018. január 10., szerda, 09:34
ensomhet
Csatlakozott:
2004. március 12.
Hozzászólások: 2307
A Demonaz néven futó négy számos promo anyag nagyon jó volt a maga "dárkgótikrockos" beütésével (jobb, mint a későbbi kész lemez). Én úgy tudom, hogy a Blasírkos fantáziavilágért Demonaz volt a felelős eddig is. A dalcímek eléggé fanszervíz jellegűek, de valamiért az az érzésem, hogy egy erős lemezt tudnak készíteni.
McFrost1977 2018. január 10., szerda, 09:03
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1846
Nekem nincsenek rossz emlékeim Demonaz saját nevén futó albumáról, jellegzetesen demonazos északi fém, csak nem tekernek benne, hanem szépen középtempóban galoppoznak, szövegek ugyan úgy mitológiai/természeti eredetűek, szóval én nem aggodom az új Immortal végett. Abbath orgánumán kívüli erős anyagot fogunk kapni, tutira!

--
Én gyönyörű életem,
szarvas, vidd tovább.
Én csodaszép életem,
róka, vidd tovább.
Armand 2018. január 10., szerda, 07:27
Armand
Csatlakozott:
2016. május 7.
Hozzászólások: 149
farrrkas! Nem károgó akarok lenni hisz még egy dallamot se hallottunk az új anyagból. Igazából én is attól tartom kicsit, mint, ahogy te is, hogy zeneileg „önplágium” lehet majd az új cucc. A számcímek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy igen is hajtanak a rajongók szimpátiájára, mint ahogy az a nyilatkozatukban is áll: „Színtiszta Blashyrkh metal, ahogy a rajongóink ismernek minket…” De ez érthető is. A legenda hatását fent kell tartani. De reméljük a legjobbakat! Ma Immortal napot tartok :-]
farrrkas 2018. január 9., kedd, 21:05
farrrkas
Csatlakozott:
2015. január 8.
Hozzászólások: 448
Abbath és az Immortal különválásakor azt mondtam, az Immortalnak vége, Abbath annyira meghatározó frontember volt, hogy pótolhatatlan űrt hagy maga után... Most másképpen gondolom. Örülök, hogy az Immortal megszabadult attól a bohóctól, aki önmaga karikatúrája lett, lerombolva ezzel egy komoly imidzset (bár zeneileg még mindig ott van a szeren a fickó...). Most éppen azt érzem, hogy a Sons of Northern Darkness óta (hatalmas lemez az is!) először vehetem ismét komolyan a bandát. Már csak az a nagy kérdés, milyen lesz a zenei tartalom. Egyrészt szkeptikus vagyok, mert az az érzésem, hogy az olyan számcímekkel, mint a Gates to Blashyrkh, Northern Chaos Gods, Mighty Ravendark mintha könyörögnének a rajongók szimpátiájáért. Mintha mindent meg akarnának tenni, hogy elhitessék, Abbath nélkül is ugyanazt kapjuk, mint eddig. De vajon az "ugyanaz" mennyire lesz zeneileg is önplágium? Remélem, nem azzal akarnak meggyőzni, hogy leszállítják nekünk azt, amit már korábban kiadtak. Remélem, a fagyos témákról nem tudom majd kapásból rávágni, melyik korábbi számukból lopták ki... Na, egy szó mint száz, szeretnék egy bitang erős Immortal lemezt, és kész.
csehszlovakze 2018. január 9., kedd, 19:33
csehszlovakze
Csatlakozott:
2009. február 24.
Hozzászólások: 125
na erre kíváncsi leszek!
--
©$€H$®ŁØ√@'K®€'
10 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.097 seconds to render