NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Moongates Guardian - egy kis kóstoló
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Necron 2017. december 31., vasárnap, 08:39
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Való igaz, hogy gombamód nőnek a Summo-hoz hasonló zenék, de én ebben nem látok kifogásolni valót, hisz így jönnek létre stílusirányzatok. A selejtje, majd kihullik a tuti bandák meg megmaradnak.

Nem érzem kópiának a Moongates-t. Érződik, hogy a Summo inspirálta, de egyedi hangvételű. Fantasztikusak a sample-ei és intrói (amiket fogalmam sincs, hogy és mivel követi el). Azt viszont nem tudom, hogy mit csinálhat a csóka, hogy évente legalább két albumot kiad. Mellette tolja a Holdaar nevű projektet is, ami szintén nem egy igénytelen valami. Elképzelésem sincs, hogy van valakinek ennyi ideje, vagy ennyire inspirált, hogy helyből megír egy dalt ?!

Frodó a legnagyobb! Szerintem azok, akik imádják a LOTR világát és a Könyvön nőttek fel, azoknak sosem lesz Megyetúltengésük, és mindig érdekelni fogja őket egy jó kaland Középföldén (@)
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.06 seconds to render