NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

kopi 2004. szeptember 16., csütörtök
kopi
Csatlakozott:
2003. december 30.
Hozzászólások: 52
Az Elvenking bemutatkozó lemezével (Heathenreel} ma is fénylő ékkő a metal szintér hatalmas egén. A lemez 2001-ben jelent meg de a dalok értékükből semmit nem vesztetek az eltelt 3 év alatt. És akkor a visszatekintés után nézzük az új lemezt a Wyrd-et.

A Wyrd egy sokkal átgondoltabb érettebb anyag lett a bemutatkozó albumnál, főleg köszönhető ez a kitűnő hangzásnak és az erős énektémáknak. Itt kell megemlíteni hogy az énekes Damnagoras elhagyta az együttest egy rosszabb periódust követően (most az olasz Leprachaun együttes frontembere) és Kleid lépett a helyére. Az Elvenkingnek úgy sikerül előbbre lépni egyet a bemutatkozó lemezhez képest hogy zenéjük semmit nem veszített hiteléből, vonzerejéből. A zene kitűnő keveréke a Skyclad-nak a modern power metal-nak és a folknak. A lemezt kemény ritmusgitárok, rengeteg hegedű kitűnő dallamok teszik emlékezetessé. Igazán kitűnő hallgatnivalót adva ezzel nekünk hallgatóknak.

Összegezve ez a lemez is megállja a helyét a mai metal piacon. A 11 track majd egy órányi élvezetes hallgatni valót tár elénk. Aki szereti a folkos zenéket az nem tévedhet ezzel az albummal sem.

Dolmen
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.04 seconds to render