NGC Prod.
Zene >> 
3 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - The Return to Babylon Tour 2010
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

godfucked 2010. november 30., kedd, 10:35
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
Még egy koncertajánló:

Blackie Lawless és zenekara az utóbbi években újra magára talált: a Babylon lemezzel egy zseniális korongot készítettek el, a népszerűsítő turnén pedig többek között nálunk is osztatlan sikert arattak. Ha valami ilyen jól működik, akkor adja magát a folytatás - december 3-án érkezik a sokk-rock csapat ismételten a Diesel klubba, hogy szétrúgja a hátsónkat.

A W.A.S.P. valószínűleg most próbálja bepótolni a korai éveik kihagyásait, ugyanis 2006 óta immáron negyedik alkalommal érkeznek Magyarországra. Ez persze nem véletlen, hiszen a rajongók részéről mindig hatalmas az érdeklődés, a legutóbbi alkalommal is csordultig telt klub fogadta a legendás csapatot. Talán még a zenekar tagjainak is furcsa belegondolni, hogy bizony a W.A.S.P. 1982-ben alakult és mára már 12 millió eladott lemez van a hátuk mögött. Karrierjük elején az Alice Cooper és Kiss által híressé vált sokk-rock vonal jelentette az elsődleges irányt - persze kellő mennyiségű glam metallal vegyítve. Ennek fényében természetesen élő fellépéseiknek mindig is nem titkolt célja volt a polgárpukkasztás, nem kis ellenszenvet váltva ki a különböző hivatalos szervektől. (Nyers hús közönségbe dobálása, dominák és különféle kínzóeszközök, fűrészek mind-mind a színpadi show szerves részét képezték.) Ekkortájt a bandatagok több száz halálos fenyegetést kaptak, Blackie-t meg is próbálták lelőni… - szerencsénkre sikertelenül.

Az évek során a társaság folyamatosan cserélődött az örökifjú Blackie Lawless mellett - akinek a hangja semennyit sem kopott -, viszont mára az újkori felállás is megszilárdulni látszik. Basszusgitáron Mike Duda már több mint egy évtizedet bírt ki a nem éppen könnyű természetéről hírhedt mester mellett, Mike Dupke pedig lélegzetelállító dobolásával biztosította be helyét a zenekarban. Noha Doug Blair gitáros nem játszik minden szólót hangról-hangra úgy, ahogy a klasszikus lemezeken szerepelnek, egyéni stílusa miatt ő is kellőképpen illik a társaságba.

Ezen a turnén a női énekessel működő brazil Shadowside lesz a W.A.S.P. kísérője, akik hazájukban már hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ha szereted az igazi kemény power metalt, mindenképpen ajánlott időben érkezni! A bulira már nem kell sokat várni, hiszen december 3-án érkeznek a csapatok Budapestre, a Diesel klubba. A belépőjegyeket megválthatjuk szokás szerint a Ticketportal országos hálózatában (beleértve az ismert rockboltokat), vagy akár kezelési költség nélkül a számítógép mellől - otthoni jegynyomtatással - a http://www.ticketportal.hu weboldalról.

A Concerto Music és a SkalarMusic bemutatja: The Return To Babylon Tour
2010. december 3., péntek 19.00 óra
Budapest, Diesel
W.A.S.P., Shadowside koncertek
Belépő: 6500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.waspnation.com
http://www.concerto.hu
http://www.ticketportal.hu

Hallgatnivaló, látnivaló:
http://www.myspace.com/wasp
http://www.myspace.com/shadowsideband
--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
ABRAMELIN 2010. november 9., kedd, 04:06
ABRAMELIN
Csatlakozott:
2006. december 13.
Hozzászólások: 82
Szevasztok! Ha van itt v.ki aki Debrecenből menne kocsival a W.A.S.P.-re, akkor szívesen csatlakoznék hozzá! Elérhetőségem: kuntormentor@gmail.com v. 06 30 453 8899
godfucked 2010. november 8., hétfő, 14:32
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
Hivatalos koncertajánló:

A W.A.S.P. újra Magyarországra látogat 2010. december 3-án. A tavaly megjelent Babylon című album visszatérése adja a kéthónapos Európa turné apropóját.

Aki ismeri és szereti a zenekart, azt nem nagyon kell győzködni, hogy érdemes ellátogatni a budapesti koncertre. A színpadot uraló Blackie és zenekara mindig hibátlan show-t csinál, és maximális erőbedobással hengerli a közönséget.

Aki esetleg nem ismeri a W.A.S.P. munkásságát, és szereti a rockzenét, annak érdemes sorban belehallgatnia néhány lemezbe – sőt, leginkább végighallgatni párat! Az énekes-gitáros frontember – Blackie Lawless – 1982 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal írja az albumokat, minden mélységét és magasságát feldolgozva az egészen mocskos témáknak és szívbemarkoló emberi tragédiáknak. A zene és a szöveg tökéletes összhangja mind a korai időszakra jellemző „sex, drugs, rock & roll”, a Crimson Idol és a Neon God témáját adó egyéni gyötrődés és a világ sorsának alakulását boncolgató frissebb lemezek esetében is abszolút. A 80-as években a vad szövegek és a sokkoló színpadi produkciók miatt a PMRC által megtépázott hírű zenekar továbbra is az amerikai metal és hard rock egyik jelentős ikonja maradt. Ahogy az utóbbi évek lemezeit hallgatjuk és a több hónapos turnék listáját nézzük, bízhatunk benne, hogy még koránt sincs vége a banda menetelésének!

Eddig minden budapesti fellépésen tömött klubokat és lenyűgözött rajongókat hozott össze a W.A.S.P. Ez december 3-án sem lesz másképp a Dieselben, ahol az estét a brazil Shadowside nyitja.

A glam és a hard rock reneszánszát éljük, nem érdemes kihagyni egy ilyen meghatározó bandát!
--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
Zene >> 
3 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.098 seconds to render