NGC Prod.
7 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Behemoth klip
Hozzászólás (BBCode)::-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

BlizzardBeast 2010. augusztus 21., szombat, 13:59
BlizzardBeast
Csatlakozott:
2009. augusztus 25.
Hozzászólások: 74
Válasz Lumpy üzenetére:

Én aztat nem értem, hogy az ilyesmi gonosz, sátáni stb bandák, hogy éljen a halál, pusztulás, jöjjön pestis, nátha meg minden, meg nyomják a pokoli emberek feletti imidzseket, de amint megbetegszik, rögtön jaj-jaj, meg sajnálat, meg gyűjtés, ahelyett, hogy éljeneznének, meg kibaszott büszkék lennének, hogy hah, végre eljött az én időm, most megmutathatom, amiről eddig énekeltem, büszke vagyok, hogy testet ölt rajtam az üzenetünk - a rombolás stb! Innen is látszik, hogy ezek komolytalan pózerbandák, akik egyszerűen csak megélnek a tinikből, a gyűlöletnek meg halálnak a fingját sem ismerek. Érted, Dissection Jon ült jó sokat, kijött, csinált egy ugyanolyan hitvallású király albumot, aztán csakhamar ki is nyírta magát - na, ő hiteles, nem nyavajgott! Az lenne a minimum, hogy olyan sajtóközleményt adnak közre, hogy a zenekarral közösen kérik a rajongókat imádkozzanak a hosszú kínlódásért és végül a halálért, hogy megtérhessen a mesteréhez és démonként újabb csapást mérjen a nemtom kikre. Amúgy bírom a Behemoth-ot de most lebuktak ők is! ;-)amíg teljesen téves rálátásod van erre a dologra, addig ne írj ostoba kommenteket... fogalmad sincs, hogy miről szól a behemoth zenéje, szövegei.
attól, hogy a "túlvilág", meg az emberiség kiírtása szóba kerül, azt még nem ők fogják véghezvinni. ezt megoldja maga az emberiség, de ez 1 másik téma xD
gondolom (én hiú :-) olvastad Nergal nyilatkozatát; röviden: "I know how much it sucks but health comes first." nemtom, hogy te ebből hogy vontad le azt, hogy itt mindenki meg akar halni a sááátááán nevében. akk valszeg öngyilkosok lennének. Jon pedig egy egészen más téma, nemtom miért kevered ide...
na mind1, nem akartam ellenséges hangnemben lerírni a dolgot, csak utálom, ha valaki mindenféle ismeret nélkül elkezd általánosítani :-)
ha a black/deat színteret az hatátozná meg, hogy ki hiteles, meg ki nem, akk nem létezni már, hiszen nem lenne aki előadná.
bjorn666 2010. augusztus 19., csütörtök, 08:17
bjorn666
Csatlakozott:
2006. november 2.
Hozzászólások: 295
Szerintem picit "barátok közt"/TV film jellegű a kép. Az előző klippjük jobb volt.
phl 2010. augusztus 18., szerda, 15:11
phl
Csatlakozott:
2009. április 2.
Hozzászólások: 123
hol vannak a trú blúboxos idők:'D
godfucked 2010. augusztus 17., kedd, 21:40
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
Most már csak a cenzúrázott verzió érhető el, mert a youtube törölte a teljeset:


--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
Lumpy 2010. augusztus 16., hétfő, 15:53
Lumpy
Csatlakozott:
2010. február 24.
Hozzászólások: 201
Én aztat nem értem, hogy az ilyesmi gonosz, sátáni stb bandák, hogy éljen a halál, pusztulás, jöjjön pestis, nátha meg minden, meg nyomják a pokoli emberek feletti imidzseket, de amint megbetegszik, rögtön jaj-jaj, meg sajnálat, meg gyűjtés, ahelyett, hogy éljeneznének, meg kibaszott büszkék lennének, hogy hah, végre eljött az én időm, most megmutathatom, amiről eddig énekeltem, büszke vagyok, hogy testet ölt rajtam az üzenetünk - a rombolás stb! Innen is látszik, hogy ezek komolytalan pózerbandák, akik egyszerűen csak megélnek a tinikből, a gyűlöletnek meg halálnak a fingját sem ismerek. Érted, Dissection Jon ült jó sokat, kijött, csinált egy ugyanolyan hitvallású király albumot, aztán csakhamar ki is nyírta magát - na, ő hiteles, nem nyavajgott! Az lenne a minimum, hogy olyan sajtóközleményt adnak közre, hogy a zenekarral közösen kérik a rajongókat imádkozzanak a hosszú kínlódásért és végül a halálért, hogy megtérhessen a mesteréhez és démonként újabb csapást mérjen a nemtom kikre. Amúgy bírom a Behemoth-ot de most lebuktak ők is! ;-)
--
Gondolkodom, tehát tévedhetek!
Andor1349 2010. augusztus 15., vasárnap, 20:14
Andor1349
Csatlakozott:
2010. május 27.
Hozzászólások: 56
Tényleg jó lett a klip de valóban csináltak már jobbat is pl az előző! Remélem az énekes rendejön és készülhet majd a következő lemez!
Peredhil 2010. augusztus 15., vasárnap, 20:08
Peredhil
Csatlakozott:
2009. május 11.
Hozzászólások: 235
Huh, hát ez inkább film mint klipp, de látványos. Mondjuk csináltak már ennél jobb klippet is.
Egy rész azért van benne ami bejön. (cool)
7 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.075 seconds to render