NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Mouth of the Architect (USA);Khuda (UK);Our Existence Is Punishment
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

9000Sanyi 2010. április 17., szombat, 10:51
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1764
Mouth Of The Architect/ Khuda/ Our Existence Is Punishment @Dürer-kert

2010. április 29-én MOTA a Dürer kistermében!
A Translation Loss kiadó legismertebb „ásza”idén áprilisban fellép a Roadburn és az Asymmetry fesztiválokon és szerencsénkre ha már úgyis a kontinensünkön tartózkodnak, végre sort kerítenek első Európa-turnéjukra is, aminek ezen a csütörtöki napon lesz a budapesti állomása .
A 2003-ban Dayton-ban (Ohio) alakult Mouth Of The Architect (http://www.myspace.com/mouthofthearchitect ; http://www.mouthofthearchitect.com) fennállása során eddig három nagylemezt és egy Kenomával közös split EP-t jegyzett, most áprilisban pedig kijött az új „The Violence Beneath” címet viselő EP-jük. A zenekar kiadójának ismeretében (TL) nagy meglepetést nem okozhat a játszott műfaj sem, természetesen a post-metálról van szó, mégpedig a legjobb neurosisi hagyományokat követve (de nem másolva!).
Magáról a zenéről persze megint el lehet mondani, hogy ez egy olyan műfaj, ami az Isis, Neurosis, Cult Of Luna, Pelican és hasonszőrű zenekarok munkássága során alakult ki, és talán az ismertebb nevekhez való hasonlítgatás annyiban könnyíti meg a dolgunkat, hogy akik ezeket a zenekarokat ismerik és kedvelik, azok nagy valószínűséggel a Mouth Of The Architect-tel sem nyúlhatnak mellé…az öttagú zenekarnál valóban fellelhetőek a „nagy elődök” munkásságának a nyomai, ezek alapján alakították ki saját egyéni hangvételüket és váltak mára a tengerentúli experimentális metál underground egyik legfontosabb zenekarává és a post-metálra szakosodott Translation Loss kiadó zászlóshajójává.
Ezen a csütörtöki (remélhetőleg már kora nyári) estén vendégül láthatunk majd még egy Assymetry fesztiválos fellépőt is, érkezik a Khuda nevű (http://www.myspace.com/khudamusic) instrumentális noise/post-rock duó Leedsből, az Egyesült Királyságból. A srácok már otthonosan mozognak a Dürer-kert kistermében, tavaly októberben már adtak ott egy meglehetősen komoly koncertet a kisszámú ám annál elégedettebb nézőközönségnek. Zenéjük hol kaotikus-hol meditatív, szuggesztív és nagyon hangos, tökéletes párost alkotnak majd az amerikaiakkal.
Külön örömömre szolgál, hogy sikerült rávenni a koncerten való fellépésre a Nadir mellékprojektként üzemelő Our Existence Is Punishment-et (http://www.myspace.com/ourexistenceispunishment), hazai részről ők fogják nyitni az estét, az anyazenekartól eltérő durva indusztriális doom muzsikájukkal.

2010.április 29. csütörtök, Budapest@ Dürer-kert, 20h
MOUTH OF THE ARCHITECT (usa// http://www.myspace.com/mouthofthearchitect)
KHUDA (uk// http://www.myspace.com/khudamusic)
OUR EXISTENCE IS PUNISHMENT (hun// http://www.myspace.com/ourexistenceispunishment)

jegyár: 2400 // 2900 HUF (elővét / helyszín)
jegyelővétel: Wave; CD-Pince; Dürer-kert;
--
9000Sanyi
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.091 seconds to render