NGC Prod.
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Thrash/Grind Est
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

godfucked 2010. február 16., kedd, 11:48
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
Na akkor ne innen hiányozzon a hivatalos ajánló:

Nem mindennapos buli lesz április 2-án a kispesti Pogo Loco Clubban: először jár hazánkban a megjegyezhetetlen nevű Mincing Fury and Guttural Clamour of Queer Decay zenekar Csehországból, lehet ropni a táncot a lakodalmas goregrind mulatságra. A thrash metal rajongók sem panaszkodhatnak, fellép ugyanis az osztrák, death/thrasht játszó Concrete, előzenekaruk ezen az estén a szintén thrash metalban utazó budapesti Concrete… Konkrét, nem? Az előbbieken kívül hallható lesz még deathcore a Brainlust előadásában, valamint egy súlyos adag brutal death/grindcore a Vile Disgust-tól.
A felhozatal tehát két külföldi és három hazai előadó, mindez jelképes, 500 Ft-os beugróért.

Az esti zúzdát 8 óratól a budapesti Brainlust indítja. Deathcore zenéjük komplex és súlyos, ugyanakkor dallamokkal teli, érdemes tehát időben érkezni, hogy minderről meggyőződhessetek.

Utánuk thrash metalba fordul az este, a hazai Concrete lép színpadra, zenéjükben a német és a BA thrash metal vonal keveredik a ’80-as évek heavy metaljával és mindez kiegészül technikás, modern elemekkel. A 2005 óta aktív csapat egy EP-t és egy Mörbid Carnage-es splitet tudhat maga mögött. Az este pedig bemutatják, hogy a vasököl mellé a sarló helyett miért gitár került a logójukba.

Osztrák névrokonaik folytatják a sort, az általuk játszott talpalávalóban is a thrash metal a domináns, de nem szűkölködnek death metal hatásokban sem, illetve a fiatalos, ’core dolgok is színesítik az összképet. Vedd alapul a kifinomult ritmusokat és az erőteljes éneket, fűszerezd meg death/thrash elemekkel és roppant technikás témákkal – így keveri az osztrák Concrete a betont.

Cannibal Corpse, Waco Jesus, Mortician, The Day Everithing Became Nothing-híveknek különösen ajánlott csemegével folytatódik a műsor. A Vile Disgust mind a brutál death metal fanoknak, mind a goregrind rajongóinak kellemes perceket szerez majd: a furkósbot-egyszerűségű témák, sodró reszelések és blastbeatek keverednek sűrűbb darálásokkal, ultra mély, érthetetlenné torzított disznóröfögéssel tálalva.

Elérkeztünk a főbandához, ők a Mincing Fury and Guttural Clamour of Queer Decay. A ’96-ban alakult, 2002-től aktív cseh brigád nem járt még hazánkban, így a goregrind rajongók veszteségét ezúttal bizonyosan egy felejthetetlen show-val fogják pótolni. A két énekessel operáló csapat agyoncsapós, őrült zenéje remek alkalmat biztosít majd ropni a lakodalmas táncot, a népzenei és egyéb eszement betétek miatt pedig garantált a szórakozás. Rompeprop fanok, itt a helyetek!

Last.fm:
http://www.last.fm/event/1398524+Thrash-Grind+Est

Hallgatnivaló:

http://www.myspace.com/brainlust
http://www.concreteband.hu
http://www.myspace.com/concrete666
http://www.myspace.com/concreteplanet
http://www.myspace.com/viledisgust
http://www.myspace.com/mincingfury

Látnivaló:






--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
Necrofaust 2010. február 10., szerda, 16:42
Necrofaust
Csatlakozott:
2009. február 23.
Hozzászólások: 126
A magyar Concrete zenéjébe itt leshettek bele: http://myspace.com/concrete666
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.167 seconds to render