Playing Off The Board DVD (2007)
Miért van az, hogy a legjobb európai vagy akár a tengerentúli bandák is úgy szeretik Lengyelországot? Esküszöm, most már kezdek irigykedni. A svéd Andromeda is Katowicében vette fel első DVD-jét, mely a 2006 őszi Európa-turné egy állomását örökíti meg. Nem tudom, mit tudnak a lengyelek, amit mi nem. Persze a Metal Mind azért nem minden. :)

A koncert best of jellegű. Hiába ez az új album, a Chimera turnéja, nem ez tölti ki a program nagy részét, amit én személy szerint nagyon helyeslek. A hangulat kissé lapos, nálunk biztos nagyobb őrjöngés lehetett. A helyszín Wyspianski Színház Katowice-ben, kb. akkora lehet, mint nálunk a Vígszínház. Gondoljatok bele, mikor lenne nálunk egy progmetal koncert a Vígben?

A DVD tartalmazza tehát a koncertet stereo és 5.1-es hangminőségben. A bónusz szekcióban a basszer Fabian Gustavsson-on kívül mindenkivel készítettek interjút. Különösen érdekesek a különböző színpad mögötti jelenetek. Az északi népek amúgy is hírhedtek iszákosságukról, erre még egy lapáttal rátesz az Andromeda legénysége. A DVD fénypontja Johan Reinholdz gitáros steptánca. Saját bevallása, ha elegendő serital áll rendelkezésére, bármikor megismétli ezt a mutatványt. Az extrák között találni még fotógalériát, biográfiát, diszkográfiát, háttérképeket, illetve weblinkeket.

A teljes játékidő 205 perc, tehát bőségesen megtömték a korongot.

A limitált példányszámú DVD mellé egy bónusz cd-t is csomagoltak, amely a koncertet audió formátumban tartalmazza.
Andromeda_Playing_Off_The_Board_DVD_2007
Stílus:
progresszív metál
Értékelés:
 
Hangzás
: Jó
Dalok:
1.Periscope
2.Mirages
3.In the Deepest of Waters
4.Two Is One
5.The Hidden Riddle
6.Chameleon Carneval
7.Inner Circle
8.Eclipse
9.In the End
10.Encyclopedia
11.Reaching Deep Within
12.The Words Unspoken
Írta:
Skinner\
2007. május 9., szerda
Facebook:
Andromeda - The Immunity Zone (2008)
Kritika, haragSICK @ 2009. január 18., vasárnap, 10:11
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.018 seconds to render