NGC Prod.
Lovecraft Witch Hearts (2002)
Kiadás éve:
A lemez típusa:
Dallamos Black Metal
A lemez kiadója:
1.Creatures That Kissed in Cold Mirrors
2.Dusk and Her Embrace
3.Beneath the Howling Stars
4.Her Ghost in the Fog
5.Funeral in Carpathia (Be Quick Or Be Dead version)
6.The Twisted Nails of Faith
7.From the Cradle to Enslave
8.Saffron's Curse
9.Malice Though the Looking Glass
10.Cruelty Brought Thee Orchids
11.Lord Abortion
12.Once Upon Atrocity
13.Thirteen Autumns and a Widow (Red October mix)
14.For Those Who Died (Return to the Sabbat mix) (Sabbat cover)
15.Sodomy and Lust (Sodom cover)
16.Twisting Further Nails
17.Amor E Morte (Lycanthropy mix)
18.Carmilla's Masque
19.Lustmord and Wargasm II
20.Dawn of Eternity (Massacre cover)
21.Of Dark Blood and Fucking (Stripped to the Bone mix)
22.Dance Macabre
23.Hell Awaits (Slayer cover)
24.Hallowed Be Thy Name (Iron Maiden cover)
További képek:
Cradle Of Filth Lovecraft Witch Hearts
2004. szeptember 3., péntek
Cradle Of Filth - Lovecraft Witch Hearts
Malevolentia - Ex Oblivion (2011)
Kritika, emp @ 2011. augusztus 14., vasárnap, 16:22
69Nostromo79 Husky Mythic Weide McFrost1977 heavy Sandygirl
WAFFEN SS evil666 FesztKoncertBLOG Kittinéni savanya Sandlavey szöszmösz
Perszepeta nemesis Ronin midnightgirl bush Cruel Intention Avvoltoio
csaszibike glorya crafty117 Thomas666 PAGANLORD FlyingV Chazy
Dajtok fallencross murder1 time bandit goathornedgod666 Kittus Dark Raven
Kabocza666 Edward THERION6666 Fresa Mesi Death85 Bloodstorm
Zsofy19 MetálAngel Spring koffeinzombi Gammur Gate FémFaló
vicsori2 Zombee     
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.012 seconds to render