Lethal Conflict
Dawn of the Devastation (2006)

Elsőként a borítórol szólnék. Első ránézésre meglepődtem a képen. Egy lerombolt metropoliszon átgázoló póklábú, cilinderes gonosz hóember. Nem rossz ötlet, csak meglepő. Amúgy semmi extra nincs a borítón, egyszerűnek mondható.

A lemez tipikus Black/Thrash. A nyers hangzás, és a pörgő riffek abszolút hitelesek. A semmitmondó intró után jön a 'Back from the Dead' elnevezésű szintén semmitmondó szám. Nincs vele különösebb gondom, de többet is ki lehetett volna találni, mint 1:43-en keresztül annyi szöveget kántálni, hogy (na mit??): "Back from the Dead". Ez így számomra elég vérszegény indítás.

A 3. Possessed by Satan elnevezésű számra már kezdenek magukhoz térni a srácok, és mutatnak valamit. Igaz itt viszont a cím az ami elcsépelt, de a riffek jók! Gyorsak, de nem eröltetett (ez igaz az egész albumra). A 'Total Hate'-nél viszont a kezdés borzalmas. Pár kitartott akkord alatt iszonyatos kalapáló dob. Ez egy kicsit hajmeresztő, de szerencsére csak 20 másodpercig tart.

A legjobb rész a lemezem a "Second Warning". Ez az albumon belül 10 pont! Középtempós kezdés, természetesen ez is begyorsul, de sokkal jobban össze van rakva, mint a többi. És az utolsó tétel is kilóg a sorból. A "Heavy as Hell" címmel kicsit utal a különbségre. A zene abszolút Heavy Metalra emlékeztet, régi Judas Priest-re (engem).
Az össz ponton sokat emel az utolsó két szám, mivel a többi 9-ből hiányzik az ötlet, az egyediség. Talán majd lesz jobb is.
Urn_Dawn_of_the_Devastation_2006
Kiadó:
Forgalmazó:
Stílus:
Black/Thrash Metal
Értékelés:
 
Pont
: 7 / 10
 
Külalak
: Átlagos
 
Hangzás
: Átlagos
Dalok:
1.Introaar from the Depths
2.Back from the Dead
3.Possessed by Satan
4.After the Devastation
5.Rise of Necromancy
6.Ruthless Strike
7.Total Hate
8.Massgravedesecration
9.Bestial Evil
10.Second Warning
11.Heavy As Hell
Írta:
Lecso
2007. október 8., hétfő
Facebook:
Acme 2007. október 9., kedd, 19:16
Acme
Csatlakozott:
2005. október 6.
Hozzászólások: 20
Ez egy kicsit hajmeresztõ, de szerencsére elolvasása csak 20 másodpercig tartott.
Koncertek
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.046 seconds to render