Adatok
Hammerconcerts
Hammerconcerts
Szex:
kan
Szülinap:
1920.
Rang:
olvasó
További információ:
Személyes weboldal 
Regisztráció dátuma:
2010. január 11.
Utolsó bejelentkezés:
2010. szeptember 20., hétfő, 10:56Hammerconcerts kedvenc bandái (4)
Hozzászólások (1)
time bandit 2010. február 19., péntek, 23:58
time bandit
Csatlakozott:
2009. április 30.
Hozzászólások: 5
powerwolf:) jó zene :-) heil heil pentagram:)
sabaton- 40:1
 
Hammerconcerts - Magamról
http://www.metalfest.hu


Metalfest fesztiválsorozat Európa egyik legnagyobb metal történése idén nyáron, az osztrák Summer Nights, a német Legacy Festival, a svájci Metal Dayz szervezőbrigádja fogtak össze, hogy létrehozzák Közép-Európa eddigi legerősebb metal fesztiválsorozatát, a fesztiválok egységes arculattal, egységes promócióval valósulnak meg és szerencsére ezúttal nem kell az egykori vasfüggönyön túlra utaznunk egy ilyen nagyszabású rendezvényért! A cseh kiadást a legendás Masters OF Rock fesztivál szervezői, míg a magyar verziót a Hammer Concerts stábja hozza össze májusban, a sorozatot koordináló osztrák Rock The Nation ügynökséggel (MetalCamp, Paganfest, Neckbreakers Ball, Heidenfest, Into Darkness, Full Of Hate) karöltve.

A háromnapos fesztivál, Pünkösd hétvégén (2010 május 21-22-23.) kerül megrendezésre, Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban (Budapest, XII, Konkoly Thege Miklós út 21.). A helyszín ideális a fesztivál számára, hiszen az ország bármely pontájról könnyen elérhető Budapesten, egy tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető, hatalmas parkos, arborétum jellegű terület várja majd a metal fanatikusokat, korlátlan sátorhellyel, sőt, több, mint 1000 ember részére akár faházas elhelyezésre is lehetőség van. A terület évtizedek óta ifjúsági táborozásra van berendezkedve, így kellő számú vizesblokk, illemhely és zuhanyzó áll a feszitválozók rendelkezésére, így már az első évben garantálni tudjuk, hogy Európa egyik legcivilzáltabb fesztiválja várja májusban látogatóit.

A program folymatos szervezés alatt van, de már most illusztris a nemzetközi névsor:

Nevermore, Sonata Arctica, Finntroll, Korpiklaani, Death Angel, Deicide, Deathstars, Marduk, Sabaton, Vader, Eluveitie, Brainstorm, Leaves' Eyes, Legion Of The Damned, Decapitated, Powerwolf, Varg.
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.268 seconds to render