NGC Prod.
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Curling Flame Over Europe Tour
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2018. március 5., hétfő, 13:02
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Várható menetrend:

19:00 - Kapunyitás
19:30 - 20:10: Auroch
20:30 - 21:20: Rites of Thy Degringolade
22:15 - 23:15: Profanatica
--
V.A.
Krigare 2018. január 3., szerda, 16:04
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Eseményajánló:


Mint örök tekintélyrombolók, a Profanatica egyszerre black metal legenda és megtagadója a “legendás” koncepciójának. Mint egyike az 1990-es évek sötét és véres napjaiban létrejött legelső amerikai black metal bandáknak, a Profanatica a tökéletes istenkáromlás és barbár primitívség útját választotta, majd kultikus ikonként visszavonultak az árnyak közé, hogy aztán feltámadjanak évekkel később, amikor a black metal színtér már utolérte találmányukat és lealjasodásukat.
Paul Ledney nem szokványos megközelítéséből származó elemi dobolása képezi a zene gerincét, melynek mentén John Gelso egymás után szövi a feszes, örvénylő riffeket, egymásra rétegezve a buldózert és a fagyos ellenpontozást, ami az örvénylést túlvezérelve perverz módon szünteti meg a kapcsolatot a zenészek és a körülöttük zajló pusztító hangorkán között. Mindeközben Lendey szénfekete okádása hasít keresztül a pusztításon, hogy verbális megszentségtelenítést ontson magából a tiszták meggyalázására és a kutya fattyának bemocskolására, úgy, ahogy csak Ő tudja.

A Rites of Thy Degringolade első, 1999-es demójuk és a 2005-ben megjelent harmadik albumuk közötti hat évig tartó tartó inkarnációját az ütőshangszerekre koncentráló,kontrollált káosz jellemezte. A black és death metal teljesen egyedi keveréke volt, ami saját helyet követelt magának a műfajon belül, de végül idő előtt véget vetettek neki. Egy tíz éves szünetet követően Paulus Kressman alapítótag újraélesztette a bandát azzal a céllal, hogy hogy pár koncertet adjanak és esetleg új anyagot is írjanak,a hamarosan megjelenő 4. lemez lesz a bizonyíték: a banda ugyanazt a szintet hozza, mint a kihagyás előtt.

A Taman Shud című LP-jük 2014-es megjelenése óta a Vancouver BC illetőségű Auroch lassan Kanada legaktívabb death metal bandájaként lett ismert. Azóta a Sebastian Montesi gitáros/vokálos Shawn Haché vokálos/basszeros és Zack Chandler dobos alkotta trió folyamatosan koncertezik, most pedig fenyegető közelségbe került a death metal káosz mindent beborító árnyéka mely a kanadai innovatív death metal hagyományokat hordozza magában a Gorguts, Cryptopsy (szigorúan “None so vile!” előtt), Kataklysm (szigorúan “Temple Of Knowledge” előtt) nyomdokain járva.

A Terranis Productions bemutatja:
2018. március 14., szerda
Budapest, Supersonic Blue Hell & Kvlt
Profanatica, Rites of Thy Degringolade, Auroch koncertek
Jegyár: 4.500,- Ft

Jegyek csak a helyszínen kaphatóak!

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/1962782493963930/
--
V.A.
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.066 seconds to render