NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Grave Pleasures
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2015. május 12., kedd, 07:43
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hivatalos ajánló:


A finn-brit Beastmilk két évvel ezelőtt jelentette meg első és utolsó nagylemezét, a hihetetlenül sikeres, körülrajongott Climax-ot. A komor, new wave-es, goth-rockos, posztpunkos zenéjével hamar kultstátuszba katapultált együttes idén némiképp átalakult és nevet váltott. Az új lemezt szeptemberre ígéri a továbbra is az énekes-dalszerző, Mat McNerney vezette Grave Pleasures, és a bemutató turnén pályafutása során először Magyarországon is fellép.

A brit születésű, de az utóbbi tíz évet skandináv zenekarok élén eltöltő Mat "Kvohst" McNerney elegánsan egyensúlyozik a pop, a metál és a punk határán. Életművében hol ez kerül előtérbe, hol az, de legnagyobb sikerét a - jórészt finn tagokból álló - Beastmilk-kel aratta. 2013-as debütlemezét a kritika egyöntetű hozsannázása fogadta, és a jól eltalált, a 80-as évek elejének darkwave-jét a Joy Division-ját, Sisters of Mercyjét zabolátlan posztpunk gitárfutamokkal ötvöző album óriási siker lett.

Aztán idén tavasszal a gitáros, Johann "Goatspeed" Snell kivált a zenekarból, a viták miatt a Beastmilk nevet változtatott. Ám az új tagokkal, köztük az In Solitude egykori dobosával, Uno Bruniusson-nal kiegészülő Grave Pleasures szinte rögtön bejelentette az új lemezt. A szeptemberre ígért albumot nem kis meglepetésre a Sony adja ki, de az előzetes hírek alapján McNerney következetesen viszi tovább a Beastmilk vonalát. Éjsötét, beborult, hideglelős darkwave, sikoltó-gerjedő gitárok, mindezek felett főhősünk komor éneke, kegyetlen lelki hidegháború... A Grave Pleasures Észak-Európa egyik legeredetibb, műfaji határok közé nehezen szorítható zenekara. Nem véletlen, hogy metál- és rockmagazinok éppoly elismeréssel írnak róla, mint a punkfanzine-ok vagy a poplapok.

Egy különleges együttes, elemi erejű élő produkcióval - ez az először Magyarországra látogató Grave Pleasures.

Tagok
Mat "Kvohst" McNerney: ének
Linnéa Olson: gitár
Juho Vanhanen: gitár
Valtteri Arino: basszusgitár
Uno Bruniusson: dob

Honlap
http://gravepleasures.tumblr.com/

Facebook
http://www.facebook.com/gravepleasvres

YouTube
http://www.youtube.com/user/Voidmother

Bandcamp
http://beastmilk.bandcamp.com/

Az A38 bemutatja:
2015. szeptember 28., hétfő 20h
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő
Grave Pleasures (ex-Beastmilk) koncert
Jegyár: 4200 Ft, elővételben: 3500. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (http://www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a http://www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, bankkártyával az A38 Hajó honlapján.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó orrteraszán gyújthatnak rá.
--
V.A.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.101 seconds to render