NGC Prod.
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2015. május 13., szerda, 13:04
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hellyeah koncert a Barba Negra Music Clubban június 7-én


Június 7-én Budapesten lép színpadra a Pantera egykori dobosa, Vinnie Paul által alapított, groove metalos Hellyeah. A zenekar a tavalyi Fezen fesztiválos fellépését követően ezúttal kifejezetten klubkoncerten szeretné bemutatni erejét, ezért a buli zárt helyszínen, a Barba Negra Music Clubban kerül megrendezésre.

A texasi bandát 2006-ban keltette életre - a testvére és muzsikustársa, Dimebag Darrell 2004-es tragikus halála után a muzsikáláshoz visszatérő - egykori Pantera és Damageplan dobos, Vinnie Paul, valamint a Mudvayne énekese, Chad Gray. A csapatba a Nothingface gitáros Tom Maxwell szállt még be, ők jelentik a zenekar keménymagját, alapját. Szintén fontos tagja volt a zenekarnak a 2007-ben csatlakozó Bob „Zilla” Kakaha basszusgitáros, akit azonban tavaly Kyle Sanders váltott, valamint a másik gitáros Greg Tribbett (Mudvayne), aki tavaly azonban kiszállt a csapatból.

A banda debütáló korongja, amely a csapat nevét viseli, 2007 áprilisában jelent meg, és a Billboard eladási listáján a kilencedik helyig jutott, összesen közel ötvenezer példányban kelt el az Egyesült Államokban. A hárommillió megtekintés elérő You Wouldn’t Know című dal klipjét itt találják:

A második, Stempede című lemez három év szünet után jelent meg, 2010-ben. Ezen a korongon játszott először a banda kötelékében Bob Zilla bőgős. A Stempede sikeresebb lett elődjénél, hiszen a Billboard lista nyolcadik helyéig tornázta fel magát. A lemez húzónótája a Hell of a Time című dal, amely itt tekinthető meg:

A Band of Brothers című harmadik album Jeremy Parker (Godsmack, Evanescence) producer közreműködésével készült el 2012-ben. A Hellyeah a következő évben olyan jelentős fesztiválokon játszott, mint a Download Festival, vagy a Graspop Metal Meeting. A Band Of Brothers címadó dalának videója ezen a linken érhető el:

A zenekar negyedik albuma a Blood For Blood tavaly júniusban jelent meg, ezen a dalgyűjteményen már Christian Brady gitározott, aki Greg Tribbett helyét foglalta el. A címadó dal refrénjében a spanyol nyelvű rajongók tiszteletére a Blood For Blood kifejezés hispánul is (Sangre por sangre) hallható. Ennek a dalnak a klipje itt található:

A zenekar legfrissebb videója a Hush című szerzeményhez készült:

A Hammer Concerts bemutatja:
2015. június 7. vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Hellyeah, Room of the Mad Robots koncertek
Belépő: elővétel 3999 Ft, a helyszínen 4999 Ft.

Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, a http://www.metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában

Kapcsolódó weboldalak:
http://hellyeahband.com/
http://www.facebook.com/hammerconcerts
http://www.facebook.com/hellyeahband
http://www.facebook.com/events/631224106978113/
--
V.A.
Krigare 2015. május 5., kedd, 12:04
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Júniusban Hellyeah koncert Barba Negra Music Clubban


Bár gyökerei egészen a 2000-es évek elejéig nyúlnak vissza, végül 2006-ban indult útjára, és robbant be a köztudatba a Hellyeah, egy igazi supergroupként. Nem csoda, hogy sokan felkapták a fejüket egy olyan bandára, melynek dobosa a Panterá-ból jól ismert Vinnie Paul, frontembere pedig a Mudvayne-es Chad Gray. A srácok azóta négy nagylemezzel rukkoltak elő, melyek egytől-egyig bekerültek a Billboard legjobb 20 albuma közé. Közülük a legutóbbi tavaly látott napvilágot Blood for Blood címmel, a korong legfrissebb, a Hush című dalhoz forgatott klipje pedig épp pár hete debütált.

Tavaly nyáron a FEZEN Fesztiválon már új felállásával, Christian Brady gitárossal és Kyle Sanders basszusgitárossal a soraiban zúzott először hazánkban is a csapat, június 7-én pedig a rajongók legnagyobb örömére egy önálló klubbulival térnek vissza Magyarországra, a Barba Negra Music Clubba.

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/631224106978113/
--
V.A.
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.214 seconds to render