NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Prog Heaven Fesztivál
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2015. április 28., kedd, 07:35
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hivatalos ajánló:


Eddig is kifejezetten letaglózó volt a május 29-30-ára szervezett Prog Heaven Fesztivál fellépőinek listája, most pedig még egy hazai nagyágyút jelentettek be a szervezők. Szándékuk egyértelműen az, hogy újra régi fényében ragyogjon az ezredforduló legizgalmasabb magyar underground műfajának színtere.

"A progresszív zene csak matekozás. Bölcsészeknek való. Nem is lehet rá jót zúzni, vagy énekelni a refréneket." Az ilyen, és ehhez hasonló sztereotípiák megváltoztatásáért szállt síkra nemrég a Prog Heaven mozgalom, amely a magyar progresszív rock és metal zenekarokat gyűjti össze a stílus jobb megismertetéséért, valamint a könnyebb kommunikáció és a többekhez eljutó koncerthírek, kiadványok érdekében. A szervezők idei legnagyobb vállalása egy különleges esemény, amely leginkább az ezredforduló legendás progfeszteinek felélesztése.

A Prog Heaven Fesztivált május 29-én és 30-án rendezik a Club 202-ben, és a néhány héttel ezelőtti első bejelentéskor is már igen fajsúlyos fellépőket állítottak csatasorba. Headlinerként a szombati napon a hőskorszak egyik legfontosabb csapata, a kényszerű inaktivitásból feléledő Perfect Symmetry lép fel, míg a pénteki fő attrakció a Fonogram díjat is begyűjtő Wendigo egyszeri és megismételhetetlen feltámasztása lesz, speciális felállásban.


Mostantól pedig az is nyilvános, hogy a fesztivál második napján a progresszív aranykor miskolci alapcsapatából, az After@All-ból alakult modern metal csapat, a Haelo is tiszteletét teszi. A két estén így összesen tíz zenekar lép fel, a felsoroltakon kívül a Miserium, a friss lemezét bemutató Mytra, a Stonehenge dalokat is előadó BZ Project, az Ad Astra, a szintén friss lemezes Dreamgrave, a Solidity, valamint a Moon of Soul tagjaiból alakult Égforrás. Rajtuk kívül a szombati napon a Wisdom nemzetközi színtéren is elismert gitárosa, Bodor Máté tart gitárklinikát mindenkinek, aki profi szinten szeretné kezelni a hat-, vagy héthúros hangszert.


Ezzel kialakult a Prog Heaven Fesztivál fellépőinek listája, valamint véglegessé vált a tíz zenekart tekintve kifejezetten jutányos jegyár is, mely számszerűleg a következő: 1 napos jegy ára: 1.500 HUF, a 2 napos jegy ára pedig: 2.000 HUF.

Ha szereted az igényes, de egyben zúzós és dallamos zenéket, vagy netán újra szeretnéd élni az ezredforduló progfeszteinek hangulatát, mindenképpen a fesztiválon a helyed: az esemény Facebook-oldalán csatlakozva a május végi időpontig további információkkal és hírekkel is gazdagodhatsz, ráadásul nyereményjáték is indul a zenekarok által felajánlott ajándékokért.

Az eseményhez itt lehet csatlakozni:
http://www.facebook.com/events/805799246161147/
--
V.A.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.097 seconds to render