NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2015. április 27., hétfő, 07:37
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hivatalos ajánló:


A kaliforniai stoner alapzenekara, a Fu Manchu immár huszonöt éve tolja a sivatagi rock ördögszekerét. A 70-es évekbe beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill és társai nagyszabású turnéval ünneplik a jubileumot. Extra hosszú koncertjeiken természetesen eljátsszák legsúlyosabb számaikat is, illetve az évforduló alkalmából újra kiadott King of the Road lemez teljes anyagát, elejétől végig. Az ősz egyik nagyszabású rock-eseménye az A38 Hajón.

Az együttes rengeteg tagcserén esett át, különösen az első évtizedben, a Fu Manchu tizenegy lemezen át ugyanazt az emblematikus hangzást hozta. Súlyos riffek, zuhogó dobok, ugyanakkor mégis van benne valami a kaliforniai napfényből, szörfrockból, laza rock 'n' rollból.

Minderről nyilván a mára megmaradt egyetlen alapító tag, a 70-es évekbe teljesen beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill tehet - talán nincs még egy együttes, ami ennyit énekelt volna tuningolt verdákról, végtelen utakról és a vezetésről mint életérzésről.

Bár az elején a lemezeit elképesztő tempóban megjelentető Fu Manchu az utóbbi időben mintha visszaváltott volna hármasba (a tavalyi Gigantoid-ra öt évet kellett várni), a zenekar egyáltalán nem pihent. Túl a rengeteg mellékprojekten, a negyedszázados évforduló közeledtével elkezdte újrakeverve újra kiadni a régebbi lemezeket. Most a sokak által kulcslemeznek tartott King of the Road van soron. A jubileumi turné alkalmából ismét megjelenik az album. A Fu Manchu a turné során - így az A38 Hajón is) extra hosszú, előzenekar nélküli koncerteket ad majd, amik első részében az életmű legjobbjait játssza, a második részben pedig előadja a teljes King of the Road albumot.

Lemezek
No One Rides for Me, 1994
Daredevil, 1995
In Search of..., 1996
The Action Is Go, 1997
Eatin' Dust, 1999
King of the Road, 2000
California Crossing, 2001
Start the Machine, 2004
We Must Obey, 2007
Signs of Infinite Power, 2009
Gigantoid, 2014

A zenekar tagjai
Scott Hill: ének, gitár
Brad Davis: basszusgitár
Bob Balch: gitár
Scott Reeder: dob

Honlap
http://www.fu-manchu.com/

Facebook
http://www.facebook.com/FuManchuBand

Bandcamp
http://fumanchuband.bandcamp.com/

Az A38 bemutatja: Fu Manchu - 25th Anniversary Tour
2015. október 12., hétfő 20h
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő
Fu Manachu koncert
Jegyár: 4500 Ft, elővételben: 3900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (http://www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a http://www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, bankkártyával az A38 Hajó honlapján.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó orrteraszán gyújthatnak rá.
--
V.A.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.215 seconds to render