NGC Prod.
Zene >> 
9 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Total War Fest III.
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

ANGELGRINDER 2015. május 23., szombat, 18:28
ANGELGRINDER
Csatlakozott:
2012. január 25.
Hozzászólások: 1333
A Maniac Butcher betegség miatt lemondta. Helyettük ARCHGOAT lesz! \m/
Krigare 2015. február 14., szombat, 10:40
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hivatalos ajánló:


Az idei évben július 24-25.-én ,immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre Körmenden, a nemzetközivé kibővített Total War elnevezésű fesztivál. Az elmúlt két rendezvény is bizonyította, hogy igen is szükség, sőt igény van ilyen hazai szervezésű fesztiválra. Sokan érdeklődtek hogy miért is Körmend ahol ez megrendezésre kerül. A válasz viszonylag egyszerű,miért ne ott?? Nagyon szép a környék, a Rába folyó partjánál helyezkedik el a fesztivál területe, Magyarország legtávolabbi pontjairól is igen jól el lehet jutni a fesztiválra pláne úgy, hogy Egerből buszt vagy buszokat fogunk indítani az eseményre! És nem utolsó szempont, hogy akár Szlovéniából vagy Ausztriából is várhatunk érdeklődőket az eseményre. Hiszen a 3. Total War fesztiválon olyan bandákat lehet majd látni,mint a cseh black metal kultikus ikonjának számító Maniac Butcher-t vagy a szintén cseh Inferno-t. De, hogy a death/grind rajongók is örüljenek, jó néhány banda fog a kedvenc stílusukban aprítani a két nap folyamán, remélhetőleg hatalmas zúzást láthatunk a szlovák Sanatorium-tól vagy a Craniotomy legénységétől, de garantáltan nagy őrlés várható a cseh Choket By Own Vomits és Top Sekret zenekaroktól (is), és természetesen akik az old school death vonalat szeretik,remélhetőleg őket is megörvendezteti majd az osztrák Disastrous Murmur vagy a technikás death metal vonalon mozgó szlovák Dementor alakulata. Az elmúlt két fesztiválon a thrash metal kedvelői nem voltak nagyon elkényeztetve, a harmadik Total War fesztiválra azonban minden eddiginél több thrash bandát hívtunk meg!

Kezdve a sort az undeeground körökben jól csengő német Bitterness-el,vagy az olasz Nuclear Aggressor-al, de a rendezvényen fellép még az osztrák Mortal Strike is, és két fiatal lendületes szlovák csapat, a Vendeta és a Radiation. Természetesen magyar részről is lesznek fellépők,a 2015-ben 20 éves jubileumát ünneplő, a hazai old school death metal veterán Age of Agony, az őrült death/grind-ban utazó Krampüs, a fiatal, de sokat tapasztalt zenészekből álló Gore Thrower, a death metal tribute banda a Vulcanizer, és végül de nem utolsó sorban az idén lemezzel jelentkező Purulent Rites és MG42 zenekarok.

További infókat - jegyár, fellépési lista,videók stb. - az esemény Facebook oldalán találhat meg minden érdeklődő!
Találkozunk nyáron a Rába parton! Total War!
--
V.A.
Krigare 2015. január 8., csütörtök, 20:21
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Két hazai csapattal bővült a fellépők névsora, az MG42-vel és a Purulent Rites-al, s ezzel összeállt a végső, komplett program. Jegyár, napi bontás később.

A fesztivál teljes névsora:
Age of Agony, Bitterness, Choket By Own Vomits, Craniotomy, Dementor, Disastrous Murmur, Gore Thrower, Inferno, Krampüs, Maniac Butcher, MG42, Mortal Strike, Nuclear Aggressor, Purulent Rites, Radiation, Sanatorium, Top Sekret, Vendeta, Vulcanizer.
--
V.A.
Krigare 2014. december 28., vasárnap, 23:30
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
A fesztivál szervezői 3 új zenekart jelentett be. A Mortal Strike, Radiation és Vendeta. Viszont egy rossz hírt is közöltek, a Panikk zenekar sajnos lemondta a fellépésüket!

Bejelentett fellépők:
Age of Agony, Bitterness, Choket By Own Vomits, Craniotomy, Dementor, Disastrous Murmur, Gore Thrower, Inferno, Krampüs, Maniac Butcher, Mortal Strike, Nuclear Aggressor, Radiation, Sanatorium, Top Sekret, Vendeta, Vulcanizer.
--
V.A.
Krigare 2014. december 6., szombat, 22:01
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
4 új fellépőt jelentettek be a szervezők.
Bitterness, Choket By Own Vomits, Maniac Butcher és Panikk.

Bejelentett fellépők:
Age of Agony, Bitterness, Choket By Own Vomits, Craniotomy, Dementor, Disastrous Murmur, Gore Thrower, Inferno, Krampüs, Maniac Butcher, Nuclear Aggressor, Panikk, Sanatorium, Top Sekret, Vulcanizer.
--
V.A.
Krigare 2014. november 27., csütörtök, 12:06
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
A szervezők ismét két új szlovák fellépőt jelentettek be, akik a death metal vonalat erősítik a Craniotomy és a Dementor.

Bejelentett fellépők:
Age of Agony, Craniotomy, Dementor, Disastrous Murmur, Gore Thrower, Inferno, Krampüs, Nuclear Aggressor, Top Secret, Sanatorium, Vulcanizer.
--
V.A.
Krigare 2014. november 17., hétfő, 09:43
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Két új fellépő nevét jelentette be a fesztivál szervezői. A Top Secret (CZ) és a Sanatorium (SK)

Eddig bejelentett fellépők: Age of Agony, Disastrous Murmur, Gore Thrower, Inferno, Krampüs, Nuclear Aggressor, Top Secret, Sanatorium, Vulcanizer.
--
V.A.
tschaby 2014. november 6., csütörtök, 19:32
tschaby
Csatlakozott:
2004. december 4.
Hozzászólások: 106
A Disastrous Murmur és Nuclear Aggressor is a fellépők listáján!
--
ZALA mindörökké!
Krigare 2014. november 4., kedd, 16:53
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Eddig bejelentett fellépők: Inferno, Vulcanizer, Krampüs, Gore Thrower, Age of Agony
--
V.A.
Zene >> 
9 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.11 seconds to render