NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - MetalWar Tour Gyöngy Fesztivál - Balatonszemes
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2014. június 18., szerda, 20:32
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
MetalWar Tour Gyöngy Fesztivál, Balatonszemes - A fesztivál meg lesz tartva!


A napokban minden internetes rock zenei sajtó a Crossholder vezér és a MetalWar Fest kitalálója, Gondosch "Güzü" János tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálának hírével volt tele. A fesztiválsorozat következő állomása Balatonszemes lesz, ahol az ígéretek szerint június 20-21-22-én a tervezetthez méltóan lesz lebonyolítva a 3 napos őrület. Az Alcohol frontember Tóth "Csöves" Sándor az alábbiakat nyilatkozta a fesztivál körülményeiről:

"Igyekszünk Güzü kérésének eleget tenni és az általa elindított fesztiválsorozatot tovább folytatni, amennyiben erőnk és energiánk ezt engedi. Természetesen nem ígérhetjük, hogy minden dátumot megtudunk csinálni, de most hétvégén, Balatonszemesen dübörög tovább a MetalWar Tour. Ehhez egy hatalmas összefogás kellett és ezúton szeretném megköszönni az egész MetalWar Team segítségét, a zenekarok korrekt hozzáállását, a Balatonszemesi Önkormányzat és a RockPart '14 mindennemű támogatását. Segítségükkel nem kell néhány nappal előtte lemondanunk a fesztivált és így ígéretünknek már a legelső megpróbáltatásnál eleget tudunk tenni."

Hétvégén a Pokolgép, Kormorán, Irigy Hónaljmirigy, Varga Miklós, Zorall, Hungarica stb... kiváló nevek mellett az utolsó Crossholder bulit is láthatja a nagyérdemű, legalábbis ebben a felállásban. A MetalWar Fest facebook oldalán és az esemény linkjén megtalálható a pontos zenekari beosztás és minden fontos információ. A fesztivál ingyenes! Irány Balatonszemes!

Esemény link: http://www.facebook.com/events/1459205587656056/?fref=ts
MetalWar Fest: http://www.facebook.com/MetalWarFest?fref=ts
--
V.A.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.071 seconds to render