NGC Prod.
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Anti X-Mass - Black Metal Feast
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

goathorn 2012. december 14., péntek, 07:00
goathorn
Csatlakozott:
2010. december 18.
Hozzászólások: 186
A judeokeresztény kurucok vajon idén is lezsidózzák majd ezt a koncertet?
Krigare 2012. december 13., csütörtök, 17:33
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hivatalos ajánló:


Sötétség nélkül nincs világosság, a december sem kizárólag az ünnepi készülődésről szól. Mielőtt az adventi koszorú utolsó gyertyája is meggyulladna, s aki csak teheti, családi körben ül az asztalhoz, miért ne vezethetné le az év fáradalmait, avagy elégíthetné ki zenei igényeit? Természetesen nem is a lágy dallamokra hajaz a felhozatal, hiszen a hazai black metal apraja-nagyja képviselteti magát. A sokat megélt örök túlélő Baskíria, a nemrégiben első nagylemezével jelentkezett Harloch, pagan vonalon az Esbat, hagyományos death/black/melodic metal a Nightsky jóvoltából, valamint a nemes egyszerűséggel ’puritan black metal’-ként megnevezett Omens Thorns lép fel az eseményen, majd a koncertek után a stílus marad, s hajnalig pörgeti a lemezeket a rezidens Dj Alex! A rendezvényre december 11-22. között elővételben is lehet jegyet váltani a helyszínen vagy utánvétellel a koncertszervezes@zuzdarockkert.hu E-mail címen! Érdemes igyekezni, ugyanis az első 50 belépő mellé ajándék Baskíria cd jár!

Baskíria

1999-es alakulása óta igen sokat megélt, mégis a hazai black metal zenekarok egyik legnagyobb túlélője a Baskíria. Mondhatni 'elpusztíthatatlan' csapat, mely újra és újra visszatér kísérteni a hazai színpadokon. Több albumuk mellett szerepet kaptak a magyar Burzum ill. Bathory tribute lemezen, illetve az Erdély induló című dallal a 2012-ben napvilágot látott 'Vas és vér' válogatáson, ami Magyar Népdalok és Katonadalok metál verzióinak gyűjteményét tartalmazza. A Rajna Péter (Necronogur) vezette banda tagadhatatlanul a magyar black metal egyik legismertebb csapata, mely legfőbb jellemzője megtörhetetlensége, a stílus örök, színtiszta black metal volt és marad!

https://www.facebook.com/pages/Bask%C3%ADria/101183653268818


Esbat

A misztikusabb vonalú, dallamos black metalhoz köthető, egyben saját hangzásvilágra törekvő Esbat 2009 óta igazán aktív a hazai black metal berkekben. 2010 augusztusban elkészült első demo lemezük széles körben elismerést szerzett, a nagylemez a stílus világában gyakran előforduló történések miatt a tervekhez képest váratott magára. Majd végül a zenekar oldalán közzétett információk szerint a munkálatokkal sikeresen végeztek, a korong fizikai formában a csapattól beszerezhető!

https://www.facebook.com/pages/Esbat/217256478297060
http://esbatzenekar.neobase.hu/


Harloch

A csapat fennállásának 11 éve alatt megannyi viszontagság sem volt elég megtörni a zenekart, kemény munka eredményeképp jelenlegi, eddigi legstabilabbnak mutatkozó felállásban aktívan koncerteznek. Mindeközben őszre tervezett nagylemezük munkálataival is révbe értek. A korábbi, Árnyjáték címet viselő EP pedig ingyenesen elérhető a banda honlapjáról. Első nagylemezük november 5-én látott napvilágot, Damnatio ad Bestias címmel, mely ingyenesen beszerezhető az Árkádia Hangszerboltban vagy a Headbanger üzletében.

http://www.harloch.hu
https://www.facebook.com/harloch


Nightsky

Sok-sok-sok, átalakulások után a sokadik formációban, de továbbra is aktív zenekar hagyományos death/black/melodic metal vonalon mozog, 2007-re kikiáltott megalakulásuk óta, azaz idestova öt éve. A kezdetekben feldolgozásokat is játszó csapat örökségként eddig egy demót és egy EP-t hagyott maga után, illetve koncertélményeket országszerte. A tagcserékkel együtt a repertoár is újul, így bármikor nagy meglepetéssel szolgálhat a banda. Nagy kedvenceik közt egyébként olyan csapatokat találni, mint pl. Ensiferum, Satyricon, Immortal, Equilibrium, Christian Epidemic, Finntroll, In Flames, Soilwork. Első körben teljesen jól hangzik…

https://www.facebook.com/nightskyzenekar
http://nightskyzenekar.wix.com/newsite


Omen Thorns

A 2002-ben alakult, majd pár év szünet után 2010-ben újraalakult nagykökényesi zenekar néhány tagcserén és demo felvételén túl újra munkálkodik, jelenleg három főt számláló felállásban. Stílusmegnevezésük helyenként puritan-, máshol doom-black metal, munkásságukra leginkább a 'klasszikus' avagy raw black metal csapatok hatottak.

https://www.facebook.com/pages/Omens-Thorns/124230491008324
http://www.myspace.com/566362480


Anti X-Mas Black Metal Feast
2012 december 22.
Zúzda Rockkert (Budapest, Fehérvári út 87.)
Fellépők: Baskíria, Esbat, Harloch, Nightsky, Omens Thorns
Kezdés: 19:00
Belépő: 1290 Ft - Elővételben. Az első 50 db ajándék Baskíria CD-vel!
1490 Ft - Helyszínen!

Az elővételi jegyeket -Baskíria lemezzel csak korlátozott, 50 db-os mennyiségben- december 11. és 22. között vásárolhatjátok meg a helyszínen vagy utánvétellel a koncertszervezes@zuzdarockkert.hu E-mail címen! (Utánvételes rendelés esetében adjátok meg a neveteket, címeteket és telefonszámotokat!)

https://www.facebook.com/events/396068933805229/
Zene >> 
2 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.091 seconds to render