NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Hajókormány crust/grind
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

godfucked 2011. június 21., kedd, 14:14
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
2011. július 6.-7. Két napos crust/grind/punk koncert Csepelen.

6-án szerdán a belga Visions of War fog randalírozni a kis földalatti klubban olyan magyar zenekarokkal mint a hardcorepunk (némi crustal vegyítve) Garga Pitic és a legalja metál, The Hills.

7-én csütörtökön a bostoni Psycho / The Afternoon Gentleman EU turné budapesti állomása lesz megtekinthető. Az estét a színtérben aktívan résztvevő, rengeteget koncertező káoszpank csapat, avagy a PFA nyitja.

Egy-két magyar zenekar fellépésére még számíthatunk.

Infó a külföldi bandákhoz...

Visions of War (Belgium):

Aki szereti a crustot annak nem kell bemutatni a '96-ban alakult belga csapatot. Aki esetleg nem ismerné őket annak itt a képlet: 2 gitár, némi metál beütéssel + torzított bassz + straight forward d-beat + 2 ének + rengeteg sör és jägermaister = VISIONS OF WAR! A zenekar rengeteget turnézott európa szerte. Kiadtak egy halom split lemezt. A legutóbbi pesti koncertjüket törölni kellet de ezt most bepótolják. Aki szereti az olyan zenekarokat mint az Extreme Noise Terror, Doom, Mob 47, Nuclear Death Terror, annak ajánlott a megjelenés. A D-takt lerombolja a Black Machinet!

Psycho (USA):

A bostoni Psycho 1981-ben alakult. '83-ban adták ki a legendás "8 song EP"-t. Rengeteget koncerteztek helyi klubbokban. 2 LP kiadása után még mindig megmaradtak a punk rock gyökereknél némi thrash keverékkel. '90-ben a basszgitár poszton váltás történt, így zeneileg még extrémebb lett a beteg death vokáltól. Az elkötvetkező években rengetek lemezt adtak ki. Egy halom split 7 inch (zenekarokkal mint, Agathocles, Anal Cunt, Nasum, Blood, Rot, stb...) és egy teljes 7 inch ep. '92-ben lenyomtak egy Ausztrál turnét. 2 évvel később '94-ben a zenekar feloszlott de ennek ellenére is kiadtak jó pár split lemezt. 2005-ben a második basszerossal, Ed Lynch-el állt újra össze a csapat. 2010-ben megjelent a "Saw Blade" 7 inch az amerikai PATAC records gonodázásban. A kanadai turnéjuk mellet sűrűn koncerteztek New York és New England környékén. 3 válogatás cd is megjelent régi felvételekkel. Jövőbeli tervekben szerepel egy új album felvétele és a zenekar első európa turnéja.

Érdekesség: GG ALLIN ezzel a Psycho felállással (JOHNNY X-GUITARS AND VOCALS , ED LYNCH-BASS AND VOCALS,CHARLIE INFECTION-DRUMS AND VOCALS) vette fel az 1987-es "Freaks,Fags, Drunks and Junkies " LP-t.

The Afternoon Gentleman (UK):

A 2007-ben alalakult Leedsi angol banda odabaszós grind/powerviolence csapat. Több mint 150 koncertet játszottak olyan zenekarokkal mint a Magrudergrind, Insect Warfare, Napalm Death, Brutal Truth, Eyehategod és még sorolhatnánk. 2010-ben játszottak a Bloodshed és a Lille Winter grindfesten. Kiadtak egy tucat lemezt mint a 2010-es Pissed Again 7” EP. Szerepeltek az European Fastness 5 way split-en olyan zenekarokkal mint az Ablach, A Den of Robbers, Xaros és Ocksen. A legújabb 2011-es 7” a kanadai OSK-val megmutatja, hogy még sokat várhatunk ettől a bandától. Az énekes Rich (aki amúgy a Joe Pesciben is énekel) még az Insect Warfareba is megfordult énekes poszton a zenekar angol reunion turnéján. Szóval mindenki számíthat a dobhártyák totális megsemmisülésére.



Helyszín: Black Machine. 1212 Budapest Bajáki Ferenc utca 1.
Kezdés: Mindkét nap a koncertek este 9-kor kezdődnek.
Zenekarok támogatása 800 ft / nap. Két napra 1200.

Linkek:
VISIONS OF WAR: http://www.myspace.com/deadnothing
PSYCHO: http://www.myspace.com/psychoboston
THE AFTERNOON GENTLEMAN: http://www.myspace.com/theafternoongentlemen
GARGA PITIC: http://www.myspace.com/gargapitic
PFA: http://www.myspace.com/pfapunk

Videók:

VISIONS OF WAR live



VISIONS OF WAR live in Belgium



GG Allin & Bulge (psycho tagokkal)

http://www.dailymotion.com/video/xzk4r_gg-allin-bulge-live-1988_music

PSYCHO - Confusion live in Australia 1992



Psycho - Midway Cafe Jamaca Plain, MA on March 5, 2011



The Afternoon gentlemen Live in Sheffield



The Afternoon Gentlemen @ the Blvd



PFA - Szabad az Á - 2011.02.13.



PFA - Szabad az Á part 2


--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.146 seconds to render