NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Krigare 2011. június 19., vasárnap, 12:12
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6752
Hivatalos ajánló:

Szeptember 22. - én egy iszonyat feszes estével kell szembenéznetek, hiszen újból Magyarországra látogat a szingapúri illetőségű Wormrot zenekara.
A szerencsések elcsíphették őket 2010 júniusában, mikor is a Black Machineben tették tiszteletüket a srácok. 2010 előtt Indonéziában turnéztak (2008), majd rá egy évvel Európában is (pl: Obscene extreme-en is nyomták 2009ben), tehát ez a 3. alkalom, hogy megtekintheti őket az európai publikum.
2010-ben leszerződtek az EARACHE kiadójához, ahol újrakiadták "Abuse" c. művüket. Nemrég napvilágott látott legújabb "Dirge"-re keresztelt második nagylemezük, ahol még jobban megerősítik, hogy milyen zenét is játszik Arif Rot és csapata: Kőkemény old school bele az arcodba grindcore-t.
Ezeken kívül még szerepeltek két compilation ("Fist of Fury",és "Silence sucks") anyagon, volt egy demojuk és egy EP ("Dead"), ami kazettán is kijött.
Az Államokat is megjárt bandától egy akkora bulit várhattok, hogy tuti nem lesznek kétkedők a bulijuk után.
A velük turnézó 2005-ben alakult Maruta először látogat Magyarországra, de ez az első látogatás garantáltan emlékezetes lesz egy darabig. Mélyre hangolt powerviolence muzsikával operálnak a srácok, amiben nem kevés technikás és disszonáns téma foglal helyet, de az összkép iszonyat gyilkos. 2006,2007-ben nyomtak már az államokban egy DIY tourt, majd rá egy évre egy komplett turnét a Phobia, Kill the client, Illogicist, Impaled, Malignancy bandákkal. 2009-ben pedig a Rotten sound, Crowpath, Misery index (csak pár buli) zenekarokkal nyomulhattak az USA-ban. Eddig egy demo, két full anyag és egy compilation ("This comp kills facist"- Relapse adta ki, amin szerepelnek) fűződik a nevükhöz, amiket a Willowtip adott ki. Legutóbbi anyaguk ("Forward into regression") még szélsebesebb, még őrültebb témákat tartalmaz, amik élőben is szét fognak szedni!
Hazai részről is kaphattok egy arcbacsapást a Human Error részéről, akik nemsokára új anyaggal fognak jelentkezni (ha minden igaz, erre a bulira már kézzel fogható formában is), s ezen a koncerten is oda fognak majd tenni rendesen a külföldieknek, és nektek is egyaránt.
Ez az insane show a Szabad az Á klubjában lesz, ami a Blaha mellett van, de ezt már sokan tudják. A kezdés: 20óra!!!!
A belépő 1500 forint lesz.
Akit érdekel az előző napi (Barn burner) buli is, az szeptember 21. - én szintén a Szabad az Á-nál meg tudja venni a kombinált jegyet 2500 forintért.

-------------------------------------------------------------------------

!!!TUKKER BOOKING PRESENTS!!!:

SZEPTEMBER 22 | SZABAD AZ Á (VII. Nagy diófa utca 8):

WORMROT (SZINGAPÚR - GRINDCORE - EARACHE RECORDS)
http://www.facebook.com/wormrot
MARUTA (USA - GRINDCORE/POWERVIOLENCE)
http://www.facebook.com/Marutagrindcore
HUMAN ERROR (CRUSTGRIND)
http://www.facebook.com/pages/Human-Error/163676887023515

KEZDÉS: 20H!
BEUGRÓ: 1500 FORINT
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.195 seconds to render