NGC Prod.
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncert - Kultfest 2011
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

godfucked 2011. június 13., hétfő, 12:06
godfucked
Csatlakozott:
2004. március 16.
Hozzászólások: 2759
Hivatalos ajánló:

A Tukker Booking és a Chromechoes Promotion összefogásával idén nyáron
első ízben kerül megrendezésre a Kultfest, ami két estén át a főváros két klubjában olyan turnékat egyesít, amelyek méltán érdemelhetik ki a sötétebb zenékre nyitott hallgatóság figyelmét.

A fesztivál lényegében két koncert összevonásából született, amely
lépés mögött mindenképp a közönségek kiszolgálása volt - ennek tükrében igyekeztünk a lehető legszínvonalasabb és legizgalmasabb névsorral szolgálni az érdeklődőknek, akiket az amerikai Tombs, az olasz The Secret, az első Norvégián kívüli koncertjét adó Hexvessel, valamint az idei egyetlen Void Ov Voices-fellépését erre a fesztiválra időzítő Csihar Attila koncertje vár jegyük megvásárlását követően.

1. NAP // AUGUSZTUS 17. // DÜRER KERT
Tombs(USA)
The Secret (ITA)
Wasted Struggle
Torn From Earth

A Tombs a Celtic Frost nyers izantrópiáját keveri a sludge minden dühével és agressziójával. A Relapse seattle-i üdvöskéje idén adja ki második nagylemezét, ami Path of Totality címre fog hallgatni, és amiről egy dal már meg is hallgatható a Facebook-oldalukon. A The Secret sötét hardcore/grindcore-elegyet játszik, ami minden gyűlöletét a black metal sivár valójából, és a sludge elkeseredettségéből meríti.
Zenei hatásaik között nyilvánvalóan ott van a Converge, a Rotten Sound és a Buried Inside is, de nem is véletlen, hogy a Southern Lord lecsapott a bandára, mivel tényleg Európa egyik legnyersebb és leginkább figyelemreméltó zenekaráról van szó. Vendégük, a Wasted Struggle pedig sötét hardcore-hangzásával fogja biztosítani a hangulat megalapozását.

2. NAP // AUGUSZTUS 18. // SZABAD AZ Á
Hexvessel (UK-NOR)
Void ov Voices

A Hexvessel Kvohst (DHG, Code, Virus) agyszüleménye, amely révén a hetvenes évek pszichedelikus rockzenéjét, valamint a norvég folklórt hívja segítségül gazdagon hangszerelt, hangulatteremtő szerzeményein
keresztül. A projekt idén megjelent lemeze tökéletesen leképzi azt a törékeny nyugalmat, amit ez az apokaliptikus zenei világ reprezentálni hivatott. Egyszerre jelenik meg benne fájdalom és megkönnyebbülés, nyomás és felszabadulás - ám ezeket a paradoxonokat a dalok legfőbb
ihletője, a természet eredményezi, amik a dalszövegek egyensúlykeresésében is megjelennek. Kvohsték vendége pedig legnagyobb bálványuk, Csihar Attila lesz, aki Void Ov Voices nevű projektjével idei egyetlen koncertjét időzítette a fesztiválhoz.

JEGYEK
A fesztiválra limitált számú elővételes jegy lesz váltható a Wave-ben, a CD-Pincében és a Teenage Riot Store-ban. A Kultfest '11-re három jegytípus kerül forgalomba: két külön napijegy, valamint egy összevont bérlet. A napijegyek elővételben 1000 (2. nap) és 1500 forintba (1. nap), a helyszínen 1500 (2.) és 2000 (1.) forintba kerülnek, míg a bérletek elővételben 2000 forintba, az elővétel befejeztét követően 3000 forintba kerülnek. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mivel a fesztiválra az elővételes jegyterjesztés augusztus 10-ig, tehát a
fesztivált megelőző hétig fog tartani. Ennek köszönhető az is, hogy nincs nagy különbség a helyszíni és az elővételes jegy között, főként, hogy ezzel teljes mértékben a fellépőket támogatod.

A CHROMECHOES PROMOTION ÉS A TUKKER BOOKING BEMUTATJA:
KULTFEST '11

2011.08.17. @ DÜRER KERT
Tombs (USA)
The Secret (ITA)
Wasted Struggle
Torn From Earth

2011.08.18. @ SZABAD AZ Á...
Hexvessel (NOR)
Void ov Voices

Napijegyek:

Tombs/The Secret:
1500 Ft (augusztus 10-ig, limitált mennyiségben) / 2000 Ft

Hexvessel/Void Ov Voices
1000 Ft (augusztus 10-ig, limitált mennyiségben) / 1500 Ft

Bérletek:
2000 Ft (augusztus 10-ig, limitált mennyiségben) / 3000 Ft
--
Did I see a moment with you,
In a half lit world,
I'm frightened to believe,
But I must try
Zene >> 
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.141 seconds to render