NGC Prod.
Warrant
Státusz:
Aktív
Alakulás:
1984
Származás:
U.S.A.
Los Angeles
Aktuális felállás:
Steven Chamberlain (Steven Sweet)
dob
Erik Turner
gitár
Robert Mason
ének
Joseph Cagle (Joey Allen)
gitár
Jerry Dixon
basszus
Aktuális kiadó:
Downboys Records
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További képek:
Warrant
Warrant
Warrant
Warrant
Warrant
Rögzítette:
Caayn
2005. március 18., péntek, 14:29
Utolsó módosítás:
thomas lord
2017. augusztus 18., péntek, 19:56
Szerkesztés:
szerkesztes
Warrant
A Warrant a nyolcvanas évek hajbandáinak egyik leghíresebb ötösfogata. Első albumaik az önfelett szórakozás jegyében készültek; a Cherry Pie és az I Saw Red több hónapig tanyázott a slágerlisták élén. A harmadik Dog Eat Dog albummal a keményebb, dallamos metal irányba mozdultak - nagyon helyesen.

A grunge hullám aztán őket is bedarálta. Az nem kevés alternatív beütéssel rendelkező Ultraphobic lemez egy teljesen célját vesztett csapatot mutatott. A következő Belly to Belly korong pedig még grunge rock albumnak is gyenge volt. A teljes kudarc hatására Jani Lane is kiszállt egy időre a csapatból.

A dallamos zenék újraindulásával - tehát 1997-ben - a Warrant is mozgolódni kezdett. Az elfeledett rockbandák egész Amerikát átfogó klubturnéja őket is beindította. A szokásos válogatás lemez után a Erik Turner-ék 2001-ben 2 új számmal megpakolt feldolgozáslemezzel rukkoltak elő.

Az elmúlt évek pedig a régi tagok visszatérésével telt. Hogy mégsem eredeti az aktuális felállás az Jani kiválásának köszönhető. Az egykori Black N Blue frontember Jamie St. James-szel megerősödve 2005-ben új albumra készülnek a sütis fiúk.
Warrant - Born again (2006)
Kritika, NorthWar @ 2006. március 20., hétfő
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.032 seconds to render