NGC Prod.
Hardline
Státusz:
Aktív
Alakulás:
1992
Származás:
U.S.A.
Los Angeles
Aktuális felállás:
John Gioeli
ének
Josh Ramos
gitár
Anna Portalupi
basszus
Mike Terrana
dob
Alessandro Del Vecchio
billentyű
Aktuális kiadó:
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További képek:
Hardline
Hardline
Hardline
Hardline
Hardline
Hardline
Rögzítette:
Caayn
2005. március 17., csütörtök, 15:08
Utolsó módosítás:
Dina Ivory
2016. május 7., szombat, 17:26
Szerkesztés:
szerkesztes
Hardline
A kilencvenes évek elején Los Angelesben működött egy szép reményekkel útnak indult banda, a Brunette. A csapat mozgatói - a fazonálisan és szakmailag is a topon lévő - Gioeli testvérpár felkérte Neal Schon-t, hogy legyen a producerük első albumuk felvételekor. Neal-nek annyira megtetszett a zene - és akkora potenciált látott a Joey-ban és Johnny-ban - hogy nem csak a melót vállalta el, hanem felajánlotta gitárosi szolgálatait is. Ezzel a Brunette megszűnt létezni, de életre kelt a Hardline. A felállás Deen Castronovo mesterdobossal és Todd Jensen basszerrel egészült ki.

Az 1992-ben kiadott Double Eclipse lemez mindmáig egyike a legjobb dallamos rock albumoknak. 1993 utáni új zenei irányzat a Hardline-t is taccsra vágta. Joey és Johnny az internetes céget alapítottak, Neal pedig visszatért a Journey-be.

A Hardline folytatására 10 évig kellett várni. Az olasz Frontiers-nek hála, a Hardline - ugyan módosult felállással - újra működik. A 2002-ben megjelent második album dallamos körökben hatalmas siker lett. Az újabb korongra remélhetőleg nem kell ismét 10 esztendőt várni.
© 2001-2021 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.014 seconds to render
Query failed:
INSERT INTO `session` (
`id`,`user`,`data`,`ip`,`useragent`,`bot`, `rnd`)
VALUES (
'fu9hsps9nhjrmpk53gv7ropq14','','szoveg|s:7:\"BVSKUMQ\";koncert_helyszin|i:1;groups|a:0:{}language|s:2:\"hu\";lyricsfile|s:7:\"dax.php\";lyricsrow|i:1;','34.204.180.223','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','0', RAND()
)

Error: Incorrect integer value: '' for column `femforga_femforgacs`.`session`.`user` at row 1