NGC Prod.
Anagramma
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2005
Származás:
Magyarország
Esztergom
Aktuális felállás:
Komáromi Vivien
ének-billentyű
Németh Lilla
ének-billentyű
Kozák György
gitár
Horváth Attila Balázs
gitár
Parák Tamás
basszusgitár
Molnár András
dob
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
További képek:
Anagramma
Anagramma
Anagramma
Anagramma
Anagramma
Anagramma
Rögzítette:
dragonheart
2011. november 13., vasárnap, 17:44
Szerkesztés:
szerkesztes
Anagramma
A formáció 2005ben jött létre Gyurika és András által.
2006 januárjában stúdióztunk az esztergomi Genezáretben. Nagyon büszkék voltunk az elkészült felvételekre, hiszen két napunk volt a négy dal rögzítésére és keverésére. Ráadásul ekkor még ketten voltunk, így mindketten énekeltünk, valamint Gyurikának kellett a gitár mellett, a basszusgitár témákat is feljátszani.
Bár még nem volt annyi dalunk, de elkezdtünk gondolkodni azon, hogy a későbbiekben mikor tudunk élőben fellépni. Kapóra jött, hogy a Longbow zenekarból kiszállt Parák Tamás basszusgitáros, úgyhogy gyorsan “elcsábítottuk”…
A koncerteken kényszermegoldásként Gyurika vállalta a frontemberi feladatokat, de gitározás mellett ez elég nehéz dolog. Folyamatosan kerestük a lehetséges embereket, de nem jártunk sikerrel. András ezt megunva nyakába vette Esztergomot, és körbelátogatta a zeneiskolákat, és azokat a helyeket ahol énekkel foglalkoznak. Sikerrel járt, így jelenleg két(!) énekesnőnk is van, Vivien és Lilla. Szokatlan, hogy két frontember van, de működik, és ez a lényeg.
Ez után nem sokra csatlakozott a zenekarhoz Atti aki eleinte Tamást "helyettesítve" basszusgitáron, majd gitáron erősítette a zenekart.
Zenénkben törekszünk a dallamosságra, refréncentrikusságra, attól függetlenül, hogy maga a zene mélyebb, sötétebb lett. Ez köszönhető a korábban “C” hangolású gitároknak, amit azóta még egy egész hanggal lehangoltunk. Kerestük azokat az előadókat, amiket mindannyiunk kedvel, hogy el tudjon kezdődni a közös munka. Leginkább Evanescence, Within Temptation, Nightwish szerzeményeket játszunk a saját dalaink mellett. De vannak Lacuna Coil, Shakespeare’s Sisters dalok is a repertoárunkban.
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.04 seconds to render