NGC Prod.
Bedwelming
Státusz:
Inaktív
Alakulás:
2005
Származás:
Magyarország
Eger
Szövegvilág:
sátánizmus,háború,halál
Aktuális felállás:
Asmodeus Odium
gitár
Blackspirit
basszus
Frozensoul
vokál
Naahmah
billentyű
Aktuális kiadó:
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
További képek:
Bedwelming
Rögzítette:
stewe
2008. november 26., szerda, 16:45
Utolsó módosítás:
stewe
2009. február 14., szombat, 10:53
Szerkesztés:
szerkesztes
Bedwelming
A zenekart 2005. szeptember 9-én FrozenSoul és Asmodeus Odium alakították itt, Eger városában. Céljaik közt olyan fogalmak szerepeltek, mint gondolkodásmóduk, elképzeléseik közzé tétele vagy a lelkükben uralkodó tiszta gyűlölet kinyílvánítása. Az irányvonal értelemszerűen csak a black metal lehetett.
Anyagi nehézségek miatt a próbák csak a következő év, azaz 2006 elején kezdődhettek el. Ezek után következhetett a zenekar kibővítése, júniusban négy új tag érkezett az üresen álló posztokra, Naahmah (billentyű), Kain (gitár), Mephistopheles (basszus) és Pap Zoltán (dobok). Dobos poszton igen hamar csere történt, ugyanis szeptemberben már Immortalt tudhatták a bőrök mögött. Még ez év novemberében jelent meg "Örökös Körforgás" című demo lemezük is.
A felállás továbbra is igen képlékeny maradt, hiszen 2007-ben három tag is távozni kényszerült. Immortal helyét Adamo, Mephistophelesét BlackSpirit töltötte be, Kain-t pedig Svartfrost váltotta. Gitárosposzton nem történt érdemleges változás, hiszen az idén kipróbált négy gitáros (Kain, Svartfrost, valamint Kaló Máté és Zsid Gábor session) közül egy sem felelt meg a Bedwelming célkitűzéseinek. Így a zenekar egy gitáros felállásra váltott.

a zenekar 2009-ben feloszlott.
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.038 seconds to render