NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Stvannyr - bemutatkozás
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Necron 2018. augusztus 26., vasárnap, 08:01
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Jónak, jó, van benne potenciál, csak egy instrumentális dalból nehéz eldönteni, hogy mi is lesz ebből. Tehát, tessék többet feltölteni! A borító gyönyörű, ezért jár a pont, kár hogy nem színes. A Logó gagyi, ezt érdemes lenne átgondolni. Jónak ígérkezik a dolog, sok sikert a múvésznek a további alkotásokhoz!

Ami nem tetszik, hogy megint az "északi" tájakról van szó. Szerintem, azt hagyjuk meg az északi gyerekeknek, nekünk is vannak tájaink, amikhez sokkal-de sokkal több mítosz, legenda varázslat kötődik, mint "északi tájak"hoz. Csak ajánlanám, utána nézni, hogy csak a Pilis tájaihoz milyen néphiedelmek, mesék kapcsolódnak. Hát kérem, ott lehet találni észjaka táncoló tündéreket, sárkányokat stb, stb. Csak ugye az nem menő, mert Magyar, meg utána kell járni, olvasni, hisz az nem folyik a csapból, mint az "északi" téma. Ami most nagyon trendi az underground világában.
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.069 seconds to render