NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Koncertbeszámoló - Tormentor / Perihelion / Cult of Fire koncert
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Necron 2018. április 24., kedd, 08:41
Necron
Csatlakozott:
2011. november 4.
Hozzászólások: 424
Csípem a védikus cuccokat, ezért érdekelt a Cult Of Fire. Noha sokat nem hallgattam őket előtte. Az előadásuk meggyőző volt. Jól telipakolták színpadot.
A lassabb, dallamos, kántálós témák tetszettek, de a balst beat részek nekem úgy hangzottak, mint ha egy maréknyi anyacsavart dobtam volna egy járó turmixgépbe.
Persze, ez nem feltétlenül a zenekar hibája…Van a zenekarban potenciál, de én a helyükben, inkább elmennék a rituális, kántálós, védikus irányba. A Perihelion-t én nem tartottam oda valónak. Elismerem, hogy igényes és jó zenét csinálnak, de engem teljesen hidegen hagy ez az irányvonal. Tormi nagyon erős koncertet adott. Még sosem láttam őket élőben és én sem gondoltam ,hogy valaha lesz lehetőségem rá. Csihar elemében volt. Látszott rajta, hogy élvezi a műsort. Bár mondjuk a fehér köntöst hiányoltam, de így is jó volt a retro megjelenés . Meglepődtem , hogy úgy előtudják adni a dalokat, mint ahogy a lemezen hallhatóak. Szólók, riffek a helyükön voltak, nem hiányoztak. A gyors témák itt sem szóltak túl jól. Remélem, bár nem hiszem ,hogy esetleg a közel jövőben egy új Tormi album is napvilágot lát.

Spanyol, vagy mexikói koncert látogatók voltak, mert velük álltam egy sorban. Bőven volt angol és német rajongó is! Viszont, amit nem igazán értek, hogy miért mindenki a telefonjával volt elfoglalva és hogy azzal egy használhatatlan felvételt, vagy videót készítsen, mintsem ,hogy megéljék a pillanatot. (Hála az égének a Tormentoron ez kevésbé volt jelen). De ez már csak az én öreges rigolyáim…. :-#
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.051 seconds to render