NGC Prod.
2 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Lemezkritika - Devin Townsend-Z2
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

KSamu 2015. január 12., hétfő, 21:28
KSamu
Csatlakozott:
2006. szeptember 22.
Hozzászólások: 268
No, ezt se tudtam: http://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=blattaria

A kritikát jó volt olvasni, az pedig külön jó, hogy csak most, és nem azonnal pár nappal a megjelenést követően. Időközben ugyanis nálam is beérett a lemez, pedig az első pár meghallgatásnál nem voltam túl elragadtatva, kicsit soknak éreztem. Meg talán azért is mert - és lehet ezzel itt egyedül leszek - a Casualties of Cool az egyik legjobb dolog, amit Devin az utóbbi időben csinált.

Mellesleg ha még nem ismernétek, figyelemetekbe ajánlanám a Fallout promo verzióját, ami szerintem jobban üt Devin hangjával:


Én ezt hallottam elsőnek, az albumon meg egy kicsit csalódott is voltam, dehát ez legyen az ember legnagyobb baja, hogy be kell érje Anneke hangjával.

Egyébként szerintem, nem olyan nehéz rendet tenni a formációk között, lévén a band már gyakorlatilag nem létezik, az öreg meg, mondhatni, szólóba' nyomja. Ja, hogy közben kitalált egy 4 albumos projektet, ami már a 6. lemeznél jár? Na oda meg a Z nem illik be, teljesen más koncepció. De az Epicloud és Sky Blue után lassan várok megint egy sötétebb tónust a zenébe (jó a CoC olyan, csak az meg nem volt annyira epikus).

Ezt vártam a Dark Matters-től, na innentől kezdve tán érthető mi volt a bajom. Viszont ha az ember rákap a sztorira, és annak minden abszurditására, (SPOILER?? a pooser eltünése majd a párbeszéde Blattariaval, Ziltoid a mosdóban hugyozás közben(?) avat be minket árulásába, a balkézzel és ceruzával aláírt szerződés felbontása, na meg a "váratlan fordulat" klisé a történet végén azzal a dramatic aláfestéssel SPOILER VÉGE) akkor teljesen jól működik.

Az elsőt nem übereli, többekközt mert az jobban megállja önmagában is a helyét, de összességében nem mondhatjuk 2014-ben Devin alkotói mélyponton lett volna. (ufo)
ZolixiusRex 2015. január 6., kedd, 12:52
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
(yes)
--
In Grind We Trust!
2 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.053 seconds to render