NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Cavalera Conspiracy - első új dal
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

KSamu 2014. augusztus 29., péntek, 00:09
KSamu
Csatlakozott:
2006. szeptember 22.
Hozzászólások: 268
Hát ez már nekem is sok, értsd: kevés. (N)
A rákért nem dobolnak már se Soulfy se CC albumokon? Mindig csak ez a kalapálás, pedig hozzájuk még talán illenének is a kicsit technikásabb, csavarosabb dob témák. Legalább azzal feldobnák. ÉRTED? felDOBnák -.- De ez meg kb mintha félkézzel lenne elkalapálva. Az 1:50-nél lévő rész is tökre súlytalan, sekélyes, csak olyan mintha ők is éreznék, hogy kéne oda valami, hát tessék! Pedig valami ilyesmi kellene, mint itt 1:49 és 3:25 között, de főleg 2:30 után:

És igen, ez az a Sepu, amit nem szeretek viszont itt felkaptam a fejem, de Max meg nem képes már hozni kb semmit. Felőlem nyugodtan lehet monoton is a zene, ha az alapban van valami ötlet, de itt még az sincs.
A két szavas sorokból - amiktől gondolom úgy érzi, hogy [legősibb mesterség]-kemény a zene - is kezd elegem lenni, bármennyire is parodisztikusnak lehetett eddig felfogni. Na meg hát hol az a beigért grindcore?
Eddig minden albumukat szerettem többé-kevésbe, annak ellenére, hogy a szélesebb közönség szerint egyre gyengébben sikerültek, és valószínűleg ez is pörög majd párszor - már csak tisztességből is -, de ez így nagyon rosszul indul. Még a szám vége egész feelinges, akármennyire is klisés ezzel a szirénával, de ebből is inkább csak az látszik, hogy mennyire leviszi az igényeimet a szám többi része :-@
És akkor még egy példa a nagy ellenlábastól, ugye:

4:27 után. Nem mintha túl bonyolult lenne, de milyen királyul szól már! Gyors, pörgős, pattogós, pogózós stb. \m/

Na most jól leírtam azt, amit már mindenki más 5 éve. (bag)
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.072 seconds to render