NGC Prod.
1 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Sanctuary - titkos buli
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

ZolixiusRex 2011. szeptember 17., szombat, 05:43
ZolixiusRex
Csatlakozott:
2011. január 31.
Hozzászólások: 1788
Ez a kavarás a Sanctuary/Nevermore körül rendesen odabasz. Mennyit változott a világ: Anno Warrel bácsi a S. utolsó koncertjén, ahol feloszlottak épp' alkoholmámoros estén a "nevermore" szavak, legalább félperces skandálásával hozta létre a második zenekarát. Ezután nem volt rest folyamatosan ócsárolni a Sanctuary-t nyilatkozatokban, riportokban.
Beindult a Nevermore szekér. Ami természetesen sehol sem lett volna sem Warrel, sem Jim, sem Jeff és Van nélkül.
Talán az első jelek az összeférhetetlenségükre, illetve a baj van kifejezés elmélyülésére valószínűleg a szóló projectek megjelenése lehetett.
Gondolom a volt Sanctuary-s csávók is rendesen beetették Warrel bácsit, hogy milyen jó volna egy új album, ha összeállnánk a régi idők emlékére, kezdjük előről, és adjunk egy új esélyt magunknak,meg kell a pénz pelenkára stb, stb.
Aztán Jeff és Van távozása feltette a pontot az egészre. - A Nevermore Loomis nélkül félkarú óriás lett. - Nem etikus csak leszapulni a zenekari tagok hangszeres tudását.
Minden esetre kíváncsian várom az új Santuary/Nevermore és további projecteket ezektől a zenészektől.
Kár az egészért. :-S
1 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.067 seconds to render