NGC Prod.
4 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Lemezkritika - Fear Factory-Demanufacture
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

bjorn666 2011. augusztus 10., szerda, 11:50
bjorn666
Csatlakozott:
2006. november 2.
Hozzászólások: 295
Fasza cikk.
És folytatod valahol? Mindig élvezettel olvastam a cikkeid.
alcapone 2011. augusztus 9., kedd, 21:13
alcapone
Csatlakozott:
2008. augusztus 3.
Hozzászólások: 1167
Ha valahol majd a későbbiekben is lehet olvasni a cikkeidet, akkor majd írj!
Egyébként korrekt írás, bár én a Divine Interventionnek jobban örültem volna. :-)
--
Map of Metal
BadDevil 2011. augusztus 7., vasárnap, 14:46
BadDevil
Csatlakozott:
2009. április 30.
Hozzászólások: 107
A cikk: (yes)
Távoztod: (N)

Annyi kiegészítéssel élnék, hogy a rokkerszívnek talán túl sok volt az Obsolete elektronikus része, felborultak az arányok, ugyanakkor ha lehetőségként tekintünk a dologra, hogy végre megszabadulhatunk a műfajiság gúzsba kötő szűklátókörűségétől (a fent említett példával élve mondjuk egy kései FLA albumra tudnék asszociálni, jobb híján), akkor remek kitörés lehetett volna, de sajnos egyrészt a műfaji határok élénken élnek mindenkiben, nem vevő az ecceri befogadó erre a kettősségre és emiatt az alkotó sincs tovább motiválva, hogy folytassa/tökéletesítse a dolgot, másrészt (részben az előbb taglaltak miatt, részben a rock életmódból és a kultúrkör felfogásából kifolyólag) nincs meg az az igényesség az elektronikus részről, mint a rock részről (vagyis maradjon meg csak kiegészítésnek, van erre egy külön csóka, aki majd megcsinálja, mi nem foglalkozunk vele), még az igény se nagyon, ezek szerint alkotó részről se. Így viszont nem lehet azon csodálkozni, hogy ezek a kísérletek itt, a rokk keretein belül általában meghiúsulnak. Nem volt baj az Obsolete-tel, sőt, bizonyos értelemben még a Digimortallal sem (persze sok sebből vérzik a korong, de ezek emberi tényezők és az abból eredő faszságok, amik lecsapódtak a zenében, Rhys Fulber részéről nagyszerű volt az elgondolás technikailag/hangzásilag), csak az elvárások túl...hm...klasszikusak velük szemben. Mindegy, béke poraikra...mindannyiunkéra.
--
The problem of leadership is inevitably: Who will play God?
Thomas 2011. augusztus 7., vasárnap, 00:33
Thomas
Csatlakozott:
2008. január 4.
Hozzászólások: 110
Ez a cikk azt hiszem, méltó lezárása az itteni pályafutásodnak. Nem csak neked volt nagy hatás, az elsőként beszerzett zenéim közt volt a Panterák és régi Sepulturák után... a 60 perces Sony kazettára felvett cuccot néha manapság is előkapom a szekrény aljáról :-) A cikked maximálisan korrekt, talán most láttam először leírva azt, hogy mi is volt a baj az Obsolate és az utána következő albumokkal. Utána az én szememben párszor elásták magukat, majd újra kijöttek egy-egy hallgathatóbb anyaggal. A Transgression volt a mélypont, azok voltak a legkevésbé ők... majd az Archetype és a Mechanize újra tűrhetőbb (bár ezt a lemezt alulról sem közelítő) anyagok voltak, Fura látni, hogy ezek után még most is aktív a banda, avagy az élőhalottak még mindig köztünk járnak... nem baj, szeretjük őket :-)
A továbbiakban sok sikert neked! Jó volt olvasni itt az írásaidat, sok olyan zenét ismertem meg az belőlük, amit másképp nem tudtam volna (főleg ha a hazai oldalakat veszem alapul) .Respect!
--
.:+h0m@$:.
4 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.426 seconds to render