NGC Prod.
5 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Neverheard Distro - friss beérkezések
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Lumpy 2010. szeptember 29., szerda, 16:25
Lumpy
Csatlakozott:
2010. február 24.
Hozzászólások: 201
Akkor biztos félre érhető voltam: én csak elméláztam azon az egyébként szerintem is mellékels kitételen, hogy miért kell megemlíteni azt, amit szerintem eddig is maguk csináltak az ug. zenészek? (yes) De mivel ez nem lényeges, maradhat költői kérdés! ;-) Amúgy meg előző életemben stúdiókban voltam mindenes, és a fősulin hangtechnikai programokat is fejlesztettünk, készítettünk, de ez nem biztos, sőt, ha nem így van, akkor is el tudom képzelni, hogy nem két perc, és ez nagyon is derék dolog, én értékelem! =|:
--
Gondolkodom, tehát tévedhetek!
Setham 2010. szeptember 29., szerda, 10:56
Setham
Csatlakozott:
2007. április 22.
Hozzászólások: 8
nem értem minek olyanba beleszólni amihez valaki egyáltalán nem ért... (N)
Vorst 2010. szeptember 28., kedd, 20:30
Vorst
Csatlakozott:
2010. augusztus 5.
Hozzászólások: 137
Ebben a hírben konkrétan nem az volt a lényeg, hogy ki készítette a keverést; azonban felmerül bennem a kérdés, hogy tettél-e valaha is bárminemű erőfeszítést arra, hogy összerakj egy saját anyagot? Biztos lehetsz benne, hogy nem két perc és nem a legegyszerűbb a programok használata sem. Az a gond, hogy az emberek marha könnyen beszélnek és minősítenek ebből a szempontból, viszont én szeretnék a kezükbe adni egy hangszert, majd szabad utat engedni és karba tett kézzel végignézni, hogy önállóan hogy oldják meg azt a bizonyos felvételt. És az sem mindegy, ugye, milyen műfajról beszélünk...
--
"Anything great is built upon sorrow, through your eyes I see the thousand lives I could swallow..."
Stygian Shadows 2010. szeptember 28., kedd, 20:24
Stygian Shadows
Csatlakozott:
2010. március 29.
Hozzászólások: 183
Annak, aki összeállította a híreket, nem ártott volna figyelnie a word szövegszerkesztőre, ugyanis az egész szöveg tele van helyesírási hibákkal.
Lumpy 2010. szeptember 28., kedd, 20:09
Lumpy
Csatlakozott:
2010. február 24.
Hozzászólások: 201
Az miért akkora hír, hogy valaki maga készíti a keverést stb? Tudtommal ez eddig is így volt ill. bevett szokás, legalább is nem sok Kelet-Európai ug. zenekarról tudom, hogy pl. az Abyssbe járna Péter bá'hoz! (b) Próbatermi felvételt kiadni a high-high-tech stúdiós cuccok legális letöltésének korában elég gáz... tudom, tudom, a fíling!!! (knifed) De az ilyen nem akkor lenne érdekes, ha valami csúcs anyag után és X év elteltével jelenne meg, hogy halljuk csak, milyen is volt anno, eredetiben? (8)
--
Gondolkodom, tehát tévedhetek!
5 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.074 seconds to render