NGC Prod.
4 hozzászólás - 1. oldal
Hozzászólok Hír - Zenei gálák
Hozzászólás (BBCode):



:-] (a) :-@ (bag) (b) O.o (@) =D (c) (cool) :'( :'S (6) -.- (G) (gpig) |-D (gun) ^^ x| 8-S (hrhr) :-* (knifed) :-D (L) (pl) (~) (8) (N) 8-| :-$ (T) X. =| :-( :-O :-S =] :-) :-# =|: :-p (ufo) :-x (w00t) (weird) (whistle) ;-) (wtf) (yes) (zzz) \m/
 

Peredhil 2009. november 9., hétfő, 13:37
Peredhil
Csatlakozott:
2009. május 11.
Hozzászólások: 235
U.I.: Nekem az a svéd toplista tetszik. :-) (cool)
Peredhil 2009. november 9., hétfő, 13:33
Peredhil
Csatlakozott:
2009. május 11.
Hozzászólások: 235
Most lehet, hogy hülye a hozzáállásom, de véleményem szerint semmi köze a Metal világnak az MTV által kiadott folyékony ganéhoz.
Aki olvassa a Hammert, azt is láthatja, hogy igazából az előadók majdnem 100%-a (azért majdnem, mert nem mindegyik interjúban merült fel még ez a téma) szarik az MTV-re és tisztában vannak vele, hogy ez a viszony kölcsönös, de pont így a jó.
Illetve nem jó, hogy a tv-t bámuló, hamburgeren élő embereknek a még a hamburgernél is gyorsabban emészthető, lélek nélküli zenét nyomatják még pluszban, de szerintem már be van bizonyítva több mint egy évtizede, hogy nekünk (ha mondhatom így) nincs szükségünk erre az elbaszott reklámra amit a "zenei halálcsillag" nyújt. Szerény véleményem szerint.

A listáról ami itt van a cikkben...erre most mit lehet mondani? Ugyan azt amit szerintem majdnem mindegyikünk gondol aki végig olvassa ezt ezen az oldalon.
thomas lord 2009. november 6., péntek, 19:06
thomas lord
Csatlakozott:
2009. november 5.
Hozzászólások: 10865
Legjobb Férfi Előadó: Eminem hát ez röhelyes.Ez a faszi nem is énekel csak reppel valami hülyeséget.A többi előadóról ne is beszéljek Lady Gaga na az nem semmi 1 transzfesztita majom.A magyarok közül a legjobb metál zene kategoria dalriada a legjobb album szelek.hát az 1 fos.Nem metál zene ennél jobb bandák is vannak.A hammer ezeket futatja.De minek?na a többiről ne is nem is beszélek. (N)
ensomhet 2009. november 6., péntek, 18:42
ensomhet
Csatlakozott:
2004. március 12.
Hozzászólások: 2307
Most ezekre mit lehet mondani? Ez kb. olyan, hogy saját magunk termékei között megmondjuk melyik a legjobb, hátha ezáltal még többet el lehet majd adni belőle. Eleve mi az, hogy alegjobbdal? Valaki emberek nekiültek és meghallgatták a összes dal az évben? Noormális?
Szerencsére sikerül annyira elszigetelődni, hogy nem csak a fent említett előadók közül, de szerintem az MTV teljes zenei kínálatának 98%-át nem ismerem. A "mi világunkat" nem igazán befolyásolja már ez. Egy tágabb réteget talán, viszont akikben van hajlandóság mélyebbre ásni, azok számára van tér (internet) válogatni, és pontosan meg tudják találni azokat a zenéket, amik igazán tetszetősek.
4 hozzászólás - 1. oldal
_KONCERTEK_
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.064 seconds to render